Kombitomi Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 Ez érdekes, nekem azt mondták hivatalos márkakreskedésben, hogy a G-hez, nincs aktívszenes pollenszűrő. Akkor csaka Behr-hez van vagy nincs vagy van a Delphihez is? :) Pedig van G-hez aktívszenes szűrő, BEHR-es rendszerhez. DELPHI-hez nem tudom. Legutóbb azt vettem ki és cseréltem normálra, mert nem volt éppen készleten az Opel Barcikánál. Az aktív szenes szűrőn ez a felirat szerepel, amit most a kezembe tartok:"GM 09118699 Made in Germany 01GLJ E911LC Kengst"
Kombitomi Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 A Bárdi honlaján van 2000-töl 9000-ig. Érdemesebb gyári "normált" venni, mert az legalább méretpontos.
aga Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 Lehet,hogy sikerült? http://fototar.t-online.hu/media/sajatMedi...p?album=1776115
Qpack Elküldve Május3, 2006 Szerző Elküldve Május3, 2006 Lehet,hogy sikerült? http://fototar.t-online.hu/media/sajatMedi...p?album=1776115 Ez tuti behr tipus!
Speed Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 :) sajnos azt figyeltem, hogy nem igazán jó a klímám hatásfoka! :( Hűt, azzal nincs gond, csak úgy gondolom, hogy nem eléggé. Vajon a újratöltés javíthatna rajta? Vagy ez normális, hogy nem atom-kemény a klíma a G-nél? :)
telo Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 :) sajnos azt figyeltem, hogy nem igazán jó a klímám hatásfoka! :( Hűt, azzal nincs gond, csak úgy gondolom, hogy nem eléggé. Vajon a újratöltés javíthatna rajta? Vagy ez normális, hogy nem atom-kemény a klíma a G-nél? :) Így látatlanba nehéz ezt megmondani. Kb hány fokos levegőt fúj? (hőmérő végét bedugva a befúvónyílásba mennyit mutat 5 perc után?) A G-nek egyébként nem olyan brutál lefagyasztóan erős a klímája sztem. Ja, és gondolom azért vártál beindítás után pár percet... Milyen fordulatszámtartományban nézted?
Speed Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Így látatlanba nehéz ezt megmondani. Kb hány fokos levegőt fúj? (hőmérő végét bedugva a befúvónyílásba mennyit mutat 5 perc után?) A G-nek egyébként nem olyan brutál lefagyasztóan erős a klímája sztem. Ja, és gondolom azért vártál beindítás után pár percet... Milyen fordulatszámtartományban nézted? :) hát igen! elég nehéz mind leírni, mind megérteni, hogy milyen hideg lehet a nem "atom-kemény"! :) Hőmérővel nem mértem még. De megteszem majd. Szóval érezhetően hideget fúj, csak ha igazi eredményt akarok elérni, akkor 2-3asra fel kell raknom és nem árt, ha középre nyomom... ha az ablakra és a lábhoz küldöm a levegőt, úgy elég gyöngus... (pedig nem is volt még igazi nagy meleg...) szóval ezért izgulok picit. De akkor hamarosan lemérem majd! :(
Tomka Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 :) hát igen! elég nehéz mind leírni, mind megérteni, hogy milyen hideg lehet a nem "atom-kemény"! :) Hőmérővel nem mértem még. De megteszem majd. Szóval érezhetően hideget fúj, csak ha igazi eredményt akarok elérni, akkor 2-3asra fel kell raknom és nem árt, ha középre nyomom... ha az ablakra és a lábhoz küldöm a levegőt, úgy elég gyöngus... (pedig nem is volt még igazi nagy meleg...) szóval ezért izgulok picit. De akkor hamarosan lemérem majd! :( Hi! A mienk elég hideget nyom.. Igaz még csak 1 hónapos a kocsi. De ha bekapcsolom, nem is komoly fokozatra, rendesen nyomja a hideget.. Igaz digitklímás. Abban lehet, hogy erősebb van.. Tomka
Speed Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Hi! A mienk elég hideget nyom.. Igaz még csak 1 hónapos a kocsi. De ha bekapcsolom, nem is komoly fokozatra, rendesen nyomja a hideget.. Igaz digitklímás. Abban lehet, hogy erősebb van.. Tomkaa digitklíma azért ütősebb szokott lenni...
telo Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 :) hát igen! elég nehéz mind leírni, mind megérteni, hogy milyen hideg lehet a nem "atom-kemény"! :) Hőmérővel nem mértem még. De megteszem majd. Szóval érezhetően hideget fúj, csak ha igazi eredményt akarok elérni, akkor 2-3asra fel kell raknom és nem árt, ha középre nyomom... ha az ablakra és a lábhoz küldöm a levegőt, úgy elég gyöngus... (pedig nem is volt még igazi nagy meleg...) szóval ezért izgulok picit. De akkor hamarosan lemérem majd! :( Igen, én is azt vettem észre, hogy középső fúvókákra irányítva jó igazán a hatásfok. Vagyis akkor érzed leghűvösebbnek, főleg a középsőknél (vagy a szélsőknél, már nem is emlékszem). Nekem még tavaly volt az 1.4-esnél, hogy 33 fok tűző napsütésben az M5-ön dugóban álltam, és akkor elég langyosnak tűnt a levegő, amit fújt. Mondjuk annak az autónak nem volt plusz klímahűtő ventije, meg ugye alapjáraton álló helyzetben nem is igazán hűt annyira, mint mondjuk minimum 2000-en menet közben. De persze elképzelhető, hogy nem megfelelő a töltöttség, és ezért kevésbé hatékony a klíma.
aga Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Én ma bemértem a bejövő levegő hőmérsékletét, kb. 13fokos volt, valaki tanácsára kicseréltem a pollenszűrőt /pedig októberben volt cserélve de eszméletlen poros volt ez 10000km./, beindítottam a klímát, kb. 5-6 perc után 6 fokos levegő jött be az autóba. Én tavaly ugyanígy jártam, cak a fűtéssel azért kellett cserélnem. Az emberem azt mondta dolgozik a klíma csak le van fojtva ezért állandóan kikapcsol a fagyásérzékelő. Nekem úgy néz ki bejött, aztán majd meglátom hosszabbtávon.
Hic Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 :) sajnos azt figyeltem, hogy nem igazán jó a klímám hatásfoka! ;) Hűt, azzal nincs gond, csak úgy gondolom, hogy nem eléggé. Vajon a újratöltés javíthatna rajta? Vagy ez normális, hogy nem atom-kemény a klíma a G-nél? :) Mikor volt pollenszűrő csere? A családi F..t Stilo-n tavalyelőtt csak langyos fuvallat jött az arcomba - szervíz, panaszkodás - kicserélték a pollenszűrőt - hazafelé már majdnem pulcsit kellett húzni :P :(
Speed Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Igen, én is azt vettem észre, hogy középső fúvókákra irányítva jó igazán a hatásfok. Vagyis akkor érzed leghűvösebbnek, főleg a középsőknél (vagy a szélsőknél, már nem is emlékszem). Nekem még tavaly volt az 1.4-esnél, hogy 33 fok tűző napsütésben az M5-ön dugóban álltam, és akkor elég langyosnak tűnt a levegő, amit fújt. Mondjuk annak az autónak nem volt plusz klímahűtő ventije, meg ugye alapjáraton álló helyzetben nem is igazán hűt annyira, mint mondjuk minimum 2000-en menet közben. De persze elképzelhető, hogy nem megfelelő a töltöttség, és ezért kevésbé hatékony a klíma.Na igen, a középső beömlők mindig hidegebbnek tűnnek... De hát ugye, az klíma alapszabály, hogyha nem akarsz megfázni, arcüreggyulladást kapni... akkor nem oda állítod... :) hm. na mindegy. majd lemérem... meg kicsit figyelem. :)
telo Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Érdekes ez a pollenszűrő dolog, ez nekem is új... Majd én is megnézem az enyémet... :)
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Ugyan nem figyeltem még meg, hogy G astrában mennyire lehet felfelé állítani a középső fúvókákat, de én azt preferálnám, mert úgy beálltva nem egyből rád megy a hideg, hanem felfelé(a vekin szinte függőlegesre fel lehet küldeni), és onnan ereszkedik alá a hüvös levegő(mint pl. egyes klimatizált üzletekben). :) Így elkerülhető a megfázás... szerintem.
Speed Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 ------------------- Ezt a pollenszűrő dolgot megnézem... Amúgy decemberben, amikor vettem az autót, akkor csináltattam rajta nagy szervizet. (4 éves nagy szervíz). De nem tudom, hogy abban volt-e pollenszűrőcsere... :) hm... De majd ránézek!
aga Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 A pollenszűrőt nem szivesen cserélik ki, mert eléggé szivató. Én megnézném a helyedbe. Tavaly eldöntöttem, hogy évente 2-szer kicserélem. Nem túl nagy költség, jobban bosszankodom ha nem működik a klíma.
Hic Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Érdekes ez a pollenszűrő dolog, ez nekem is új... Majd én is megnézem az enyémet... :) Az enyém olyan fekete volt, hogy rossz volt ránézni.... hajrá tiszta levegő, mi? Elvileg az éves szervíz része a pollenszűrő csere, de nekem is azért sült be, mert csak akkor cserélik, ha kéred. (Mo.-on élünk, mi? :) )
aga Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Ez nem a fürdőnadrágom. Lefotóztam a kb. 10000km-el ezelött berakott pollenszűrőt. http://fototar.t-online.hu/media/mediaNeze...a=1844907&nav=i Ez akkor hófehér volt.
Hic Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Ez nem a fürdőnadrágom. Lefotóztam a kb. 10000km-el ezelött berakott pollenszűrőt. http://fototar.t-online.hu/media/mediaNeze...a=1844907&nav=i Ez akkor hófehér volt. Hát ez még most is egész jó! :) :) Amikor azt mondtam, hogy az enyém fekete volt, azt szó szerint értsétek....
Speed Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 A pollenszűrőt nem szivesen cserélik ki, mert eléggé szivató. Én megnézném a helyedbe. Tavaly eldöntöttem, hogy évente 2-szer kicserélem. Nem túl nagy költség, jobban bosszankodom ha nem működik a klíma. Én felhívtam a helyi opelt, ahol vettem a coupe-t és ahol le is szervizelték. Ők azt mondják - a nyilvántartás szerint, hogy kicserélték a pollenszűrőt! (azért csak megnézem már) Mellesleg azt mondta a kereskedő - beszéltem vele telefonon - hogy szerinte azért elég keményen kellene hűtenie az Astrának. Állítólag az ő tapasztalatai szerint elég jóóó az Astrák klímája.
coupe Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 A G-nek egyébként nem olyan brutál lefagyasztóan erős a klímája sztem. Szerintem meg nagyon jó a klíma az astrákban,föleg belsőlevegö keringetésen.
NeedForSpeed Elküldve Május13, 2006 Elküldve Május13, 2006 Nekem is megvan már egy éve, de még rá sem néztem a pollenszürőre. Ellenben a klíma facán működik és igencsak hideget fúj. Amikor beindítottam a nagy tél után, akkor jött egykis büdös szag, de elmúlott. Nem tudjátok mitől lehetett? :)
Recommended Posts