gezoli Elküldve Október14, 2015 Megoszt Elküldve Október14, 2015 Eltört a belsőlevegő keringetés csappantyúja ezért a Cromax-tól megrendeltem az újat. Sajnos csak házzal együtt lehet kapni.https://cromax.hu/futorendszer/futesrendszer_alkatreszei/futomotor_haz_alkatreszei/belso_keringtetohaz_opel_astra_g_astra_h_37043Az érdekesség, hogy ez már a ráncfelvarrott változat, ahol nem a csappantyú állítja meg a motort hanem a fehér színű "tengely" ami a csappantyút mozgatja. Így kiküszöbölték, hogy a csappantyú eltörjön. Viszont az új tengely nem passzol a régi motorhoz!!! Szerencsére a régi házba ugyanúgy be lehet rakni a csappantyút a régi tengellyel. Viszont így újra a csappantyú kapcsolja le a motort.Az lenne a kérdésem, hogy csak egy fajta állító motor létezik vagy van többféle.Az enyémnek a csatlakozása kereszt alakú, tehát a fehér tengely vége is kereszt alakú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Október14, 2015 Megoszt Elküldve Október14, 2015 Eltört a belsőlevegő keringetés csappantyúja ezért a Cromax-tól megrendeltem az újat. Sajnos csak házzal együtt lehet kapni.https://cromax.hu/futorendszer/futesrendszer_alkatreszei/futomotor_haz_alkatreszei/belso_keringtetohaz_opel_astra_g_astra_h_37043Az érdekesség, hogy ez már a ráncfelvarrott változat, ahol nem a csappantyú állítja meg a motort hanem a fehér színű "tengely" ami a csappantyút mozgatja. Így kiküszöbölték, hogy a csappantyú eltörjön. Viszont az új tengely nem passzol a régi motorhoz!!! Szerencsére a régi házba ugyanúgy be lehet rakni a csappantyút a régi tengellyel. Viszont így újra a csappantyú kapcsolja le a motort.Az lenne a kérdésem, hogy csak egy fajta állító motor létezik vagy van többféle.Az enyémnek a csatlakozása kereszt alakú, tehát a fehér tengely vége is kereszt alakú. Ez csak Delphihez van? Tiéd Delphi? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október15, 2015 Megoszt Elküldve Október15, 2015 Ez csak Delphihez van? Tiéd Delphi?Igen!Az a baj, hogy a ráncfelvarrás így nem ér semmit, mert a készletből csak a csappantyút tudtam fölhasználni.Az új tengely nem passzol a gyári motorhoz.Dobok majd föl képet róla. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyorshajtó Elküldve Október15, 2015 Megoszt Elküldve Október15, 2015 Sziasztok!Tudtok megbízható klíma szerelőt ajánlani pesten, lehet cég is! Tudom ez a két szó, hogy megbízható és szerelő üti egymást, de hátha. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Október15, 2015 Megoszt Elküldve Október15, 2015 Sziasztok!Tudtok megbízható klíma szerelőt ajánlani pesten, lehet cég is! Tudom ez a két szó, hogy megbízható és szerelő üti egymást, de hátha. :Dén ide hoztam. nem volt olcsó, de legalább jó. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október15, 2015 Megoszt Elküldve Október15, 2015 Ez csak Delphihez van? Tiéd Delphi?Közben találtam egy másik motort a neten.http://kepkezelo.com/images/b2d6nescalq107m8tqw9.jpgEhhez jó az újfajta tengely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bodza Elküldve Október28, 2015 Megoszt Elküldve Október28, 2015 S.O.S. Tisztelt fórumozók!Segítségeteket szeretném kérni a fűtéscsapomhoz történő hozzáférés legkevesebb bontással történő megvalósításához.Behr fűtésrendszerről van szó.Gondolom hogy ott lesz a bibi mert a középkonzol alól hallom hogy kattog a motor a hőmérséklet szabályozó gomb tekergetése közben, csak éppen nem jön meleg!Eddig tökéletes volt. Aztán jött a kattogás egyre gyakrabban, most pedig már semmi fűtés csak a kattogás.Nem végleges megoldást keresek egyenlőre, csak valami meleget szeretnék csinálni benne.Azért szeretnék valami gyors és viszonylag egyszerű megoldást mert Ausztriában vagyok és a hétvégére haza kell mennem.Csak hát közben megfagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Richie89 Elküldve November23, 2015 Megoszt Elküldve November23, 2015 (edited) Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy 2000-es évjáratú G Astram, ami most egy számomra teljesen új jelenséget produkál.. nem igazán akar fűteni. Hiába tekerem maxra vagy csinálok bármit csak hideget nyom, üzemi hőfokon is jó esetben langyosat, de azt is ritkán. Termosztát rendben van, a klíma is csak a hideget nyomja a meleget nem. Mi lehet a gond? Módosítva November23, 2015 : Richie89 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November23, 2015 Megoszt Elküldve November23, 2015 6 minutes ago, Richie89 írta: Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy 2000-es évjáratú G Astram, ami most egy számomra teljesen új jelenséget produkál.. nem igazán akar fűteni. Hiába tekerem maxra vagy csinálok bármit csak hideget nyom, üzemi hőfokon is jó esetben langyosat, de azt is ritkán. Termosztát rendben van, a klíma is működik csak a fűtés nem ami valljuk be télen nem egy utolsó dolog. Mi lehet a gond? Írj egy évjáratot mert vannak eltérések évjáratonként! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Richie89 Elküldve November23, 2015 Megoszt Elküldve November23, 2015 2 minutes ago, gezoli írta: Írj egy évjáratot mert vannak eltérések évjáratonként! 2000-es évjárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November23, 2015 Megoszt Elküldve November23, 2015 27 minutes ago, Richie89 írta: 2000-es évjárat. Szerintem ez még az az évjárat melyben van fűtéscsap. Valószínűleg megadta magát. Nem vizes a szőnyeged? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Richie89 Elküldve November23, 2015 Megoszt Elküldve November23, 2015 1 hour ago, gezoli írta: Szerintem ez még az az évjárat melyben van fűtéscsap. Valószínűleg megadta magát. Nem vizes a szőnyeged? Még nem vettem észre, hogy vizes lett volna a szőnyeg. Hogy tudok legkönnyebben hozzáférni a fűtéscsaphoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November23, 2015 Megoszt Elküldve November23, 2015 8 minutes ago, Richie89 írta: Még nem vettem észre, hogy vizes lett volna a szőnyeg. Hogy tudok legkönnyebben hozzáférni a fűtéscsaphoz? Sajnos csak tippelni tudok, de szerintem ki kell szedni a középkonzolt. Hátha jön valaki aki már csinálta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Richie89 Elküldve November23, 2015 Megoszt Elküldve November23, 2015 57 minutes ago, gezoli írta: Sajnos csak tippelni tudok, de szerintem ki kell szedni a középkonzolt. Hátha jön valaki aki már csinálta. Na majd holnap megkeresem. Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November23, 2015 Megoszt Elküldve November23, 2015 (edited) 9 minutes ago, Richie89 írta: Na majd holnap megkeresem. Köszönöm a segítséget! Szedd ki a kesztyűtartót. Keresd meg, hogy a tűzfalon hol jön be a fűtéscső. Kövesd végig a kezeddel. Ilyet kell keresni: Fűtés csap Ezt olvasd el!! Módosítva November23, 2015 : gezoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo123 Elküldve November24, 2015 Megoszt Elküldve November24, 2015 Sziasztok! Kecskeméten tudnátok mondani valakit aki meg tudná festeni a klímámat? Valahol elengedi a gázt, meg kellene keressem (természetesen olcsón jól, stb ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
timoboy Elküldve November26, 2015 Megoszt Elküldve November26, 2015 Sziasztok! Sajnos a mai nap, mikor munkába indultam, az a kép fogadott, hogy az autóm elejének nekiment valaki (vélhetően vonóhoroggal). A lökhárítóm egy darabja a földön, valamint a (szemből nézve) bal oldalt az autó alatt egy szép nagy zöldszínű tócsa. Egyből megnéztem, hogy a hűtővizem folyt-e, de nem. Gyanítom, hogy a klíma lehet. Tudva levő, hogy színezett a klímagáz, de az egyből szublimálna, az nem lehetett ott a földön. Akkor az olaj? A motorháztető alatt kutakodva a klíma ventillátor alsó részén látok egy kisebb, ugyan ilyen foltot. Természetesen már bejelentkeztem a szerelőhöz, szombat délelőtt megyek, viszont addig "megöl" a kíváncsiság, hogy mi lehet ez, milyen anyagi vonzata lehet ennek az egésznek. A lökhárító darabja megvan, a szaki, akihez viszem vígasztalt, hogy talán meg lehet hegeszteni... Hát nem tudom, ha még azt is vehetek, akkor azt fényezni, stb.... Van egy rendőr a család jó, és közeli barátai között... Egyből őt hívtam, hogy ilyen esetben mit lehet tenni... Feljelenteni, mint ismeretlen tettest, aztán várni a nyomozás megszüntető határozatot.. Hát sajnos ennyi, úgyhogy saját magam könyvelhetem el ezt az egészet. Térfigyelő kamera itt a közelben sincs, úgyhogy még csak azt sem tudom felhozni a lehetőségek közé... Járt már valaki így, hogy bal oldalt a kocsi alatt egy zöld, fluoreszkáló foltot lát, ami vélhetően a klímából "ered"? Ha igen, akkor milyen költségekkel jár ennek a javítása? Előre is köszi a válaszokat, bár tudom, hogy nagyjából csak találgatni lehet... Majd szombaton kiderül, de addig tényleg nem hagy nyugodni az egész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve November26, 2015 Megoszt Elküldve November26, 2015 1 hour ago, timoboy írta: Sziasztok! Sajnos a mai nap, mikor munkába indultam, az a kép fogadott, hogy az autóm elejének nekiment valaki (vélhetően vonóhoroggal). A lökhárítóm egy darabja a földön, valamint a (szemből nézve) bal oldalt az autó alatt egy szép nagy zöldszínű tócsa. Egyből megnéztem, hogy a hűtővizem folyt-e, de nem. Gyanítom, hogy a klíma lehet. Tudva levő, hogy színezett a klímagáz, de az egyből szublimálna, az nem lehetett ott a földön. Akkor az olaj? A motorháztető alatt kutakodva a klíma ventillátor alsó részén látok egy kisebb, ugyan ilyen foltot. Természetesen már bejelentkeztem a szerelőhöz, szombat délelőtt megyek, viszont addig "megöl" a kíváncsiság, hogy mi lehet ez, milyen anyagi vonzata lehet ennek az egésznek. A lökhárító darabja megvan, a szaki, akihez viszem vígasztalt, hogy talán meg lehet hegeszteni... Hát nem tudom, ha még azt is vehetek, akkor azt fényezni, stb.... Van egy rendőr a család jó, és közeli barátai között... Egyből őt hívtam, hogy ilyen esetben mit lehet tenni... Feljelenteni, mint ismeretlen tettest, aztán várni a nyomozás megszüntető határozatot.. Hát sajnos ennyi, úgyhogy saját magam könyvelhetem el ezt az egészet. Térfigyelő kamera itt a közelben sincs, úgyhogy még csak azt sem tudom felhozni a lehetőségek közé... Járt már valaki így, hogy bal oldalt a kocsi alatt egy zöld, fluoreszkáló foltot lát, ami vélhetően a klímából "ered"? Ha igen, akkor milyen költségekkel jár ennek a javítása? Előre is köszi a válaszokat, bár tudom, hogy nagyjából csak találgatni lehet... Majd szombaton kiderül, de addig tényleg nem hagy nyugodni az egész... Sajnálatos dolog. Én azért körülnéznék a környéken a vonóhorgos kocsikon. Azért egy ilyen kocc sztem az övén is hagyott nyomot. És akkor ha ne adj isten megvan akkor jöhet a rendőr ismi stb. Egyik havernak így lett meg a tettes. Én is a klíma olajra gondolok mert ott töltik be az elején. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve November26, 2015 Megoszt Elküldve November26, 2015 1 hour ago, timoboy írta: Sziasztok! Sajnos a mai nap, mikor munkába indultam, az a kép fogadott, hogy az autóm elejének nekiment valaki (vélhetően vonóhoroggal). A lökhárítóm egy darabja a földön, valamint a (szemből nézve) bal oldalt az autó alatt egy szép nagy zöldszínű tócsa. Egyből megnéztem, hogy a hűtővizem folyt-e, de nem. Gyanítom, hogy a klíma lehet. Tudva levő, hogy színezett a klímagáz, de az egyből szublimálna, az nem lehetett ott a földön. Akkor az olaj? A motorháztető alatt kutakodva a klíma ventillátor alsó részén látok egy kisebb, ugyan ilyen foltot. Természetesen már bejelentkeztem a szerelőhöz, szombat délelőtt megyek, viszont addig "megöl" a kíváncsiság, hogy mi lehet ez, milyen anyagi vonzata lehet ennek az egésznek. A lökhárító darabja megvan, a szaki, akihez viszem vígasztalt, hogy talán meg lehet hegeszteni... Hát nem tudom, ha még azt is vehetek, akkor azt fényezni, stb.... Van egy rendőr a család jó, és közeli barátai között... Egyből őt hívtam, hogy ilyen esetben mit lehet tenni... Feljelenteni, mint ismeretlen tettest, aztán várni a nyomozás megszüntető határozatot.. Hát sajnos ennyi, úgyhogy saját magam könyvelhetem el ezt az egészet. Térfigyelő kamera itt a közelben sincs, úgyhogy még csak azt sem tudom felhozni a lehetőségek közé... Járt már valaki így, hogy bal oldalt a kocsi alatt egy zöld, fluoreszkáló foltot lát, ami vélhetően a klímából "ered"? Ha igen, akkor milyen költségekkel jár ennek a javítása? Előre is köszi a válaszokat, bár tudom, hogy nagyjából csak találgatni lehet... Majd szombaton kiderül, de addig tényleg nem hagy nyugodni az egész... Mocskosul sajnálom, ez egy görény világ, igaz mi emberek tesszük azzá... A lökös hegesztéssel frankon javítható ha nem apró darabokból kell össze-legózni (bár úgy is megy, csak az már nem egészséges). Ha hiánytalan és nem túl bonyolult a kitört forma, akkor hegesztés után nagyjából tudja a gyári tulajdonságokat (ha ketté tört vagy pótolni kell más anyagból, akkor az már nem egészen ua viselkedik). Ködöléssel, lakkozással majd polírozással 100%-osra hozható. Előző tulaj javíttatta az első lökös alját, fényezve is úgy volt mint az előzőkben említettem. Ha nem látok a sérülés előttről képet, a büdös életbe meg nem mondom h javították, pedig nagyon jó szemem van a fényezési hibákhoz. Ráadásul inkább egy így javított gyári mint egy jó eséllyel méret-pontatlan utángyártott. Akkor inkább egy gyári bontott és azt fényezni ha nem javítható. Ha a klímahűtő repedt, akkor annak a javítását nem ajánlom. Engem legalábbis a helyi Nissens szakműhely lebeszélt róla (igaz, nem a klíma hanem a normál hűtő esetén kértem tanácsot). Szerinte ezen szegmensben nem sok értelme van (nem "drága" a normális alkatrész hozzá), mert a legnagyobb körültekintés mellett is előfordulhat, hogy nem lesz az igazi (nem lesz tartós és mondjuk 1-2 év alatt gond lesz vele). Ha kibontva vinném, akkor kb 12-15e a javítás, az új 17-22e Ft (a ki-beszerelés mindkét esetben ua költség). Link to comment Megosztás: More sharing options...
timoboy Elküldve November26, 2015 Megoszt Elküldve November26, 2015 3 minutes ago, Janó32 írta: Mocskosul sajnálom, ez egy görény világ, igaz mi emberek tesszük azzá... A lökös hegesztéssel frankon javítható ha nem apró darabokból kell össze-legózni (bár úgy is megy, csak az már nem egészséges). Ha hiánytalan és nem túl bonyolult a kitört forma, akkor hegesztés után nagyjából tudja a gyári tulajdonságokat (ha ketté tört vagy pótolni kell más anyagból, akkor az már nem egészen ua viselkedik). Ködöléssel, lakkozással majd polírozással 100%-osra hozható. Előző tulaj javíttatta az első lökös alját, fényezve is úgy volt mint az előzőkben említettem. Ha nem látok a sérülés előttről képet, a büdös életbe meg nem mondom h javították, pedig nagyon jó szemem van a fényezési hibákhoz. Ráadásul inkább egy így javított gyári mint egy jó eséllyel méret-pontatlan utángyártott. Akkor inkább egy gyári bontott és azt fényezni ha nem javítható. Ha a klímahűtő repedt, akkor annak a javítását nem ajánlom. Engem legalábbis a helyi Nissens szakműhely lebeszélt róla (igaz, nem a klíma hanem a normál hűtő esetén kértem tanácsot). Szerinte ezen szegmensben nem sok értelme van (nem "drága" a normális alkatrész hozzá), mert a legnagyobb körültekintés mellett is előfordulhat, hogy nem lesz az igazi (nem lesz tartós és mondjuk 1-2 év alatt gond lesz vele). Ha kibontva vinném, akkor kb 12-15e a javítás, az új 17-22e Ft (a ki-beszerelés mindkét esetben ua költség). Tulajdonképpen a lökhárítóból egy tenyérnyi darab volt a földön, egészben, azon kívül a koptatótól felfelé kb 20 cm-es repedés, meg még egy-két kisebb repedés... Igazából a klíma része érdekelne a dolognak... Tudva levő, hogy az nem éppen egy olcsó mulatság... Természetesen azóta folyamatosan gyűjtöm az infókat, tippeket, hallottam már jót is (lehet, hogy csak egy tömítés adta meg magát, ezért folyt el az olaj), viszont hallottam már rosszabbat is (klímacső repedés, stb....) A legidegesítőbb az egészben, hogy amikor én annyira vigyázok rá, hogy azért ez az autó letagadhatna legalább 5-6 évet (jó, természetesen azért vannak hibák itt-ott), erre megoldja más, hogy lehessen rá költeni - mind esztétikailag, mint szerkezetileg. #Janó32, szerinted akkor a klíma hűtő "szállt el"? - Tudom, lehet, hogy túlaggódom ezt az egészet - már megkaptam jó néhányszor ma már, hogy most már mindegy, ne idegeskedjek, nyugodjak le, majd szombaton, mikor viszem a szerelőhöz, kiderül minden.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve November26, 2015 Megoszt Elküldve November26, 2015 1 hour ago, timoboy írta: Tulajdonképpen a lökhárítóból egy tenyérnyi darab volt a földön, egészben, azon kívül a koptatótól felfelé kb 20 cm-es repedés, meg még egy-két kisebb repedés... Igazából a klíma része érdekelne a dolognak... Tudva levő, hogy az nem éppen egy olcsó mulatság... Természetesen azóta folyamatosan gyűjtöm az infókat, tippeket, hallottam már jót is (lehet, hogy csak egy tömítés adta meg magát, ezért folyt el az olaj), viszont hallottam már rosszabbat is (klímacső repedés, stb....) A legidegesítőbb az egészben, hogy amikor én annyira vigyázok rá, hogy azért ez az autó letagadhatna legalább 5-6 évet (jó, természetesen azért vannak hibák itt-ott), erre megoldja más, hogy lehessen rá költeni - mind esztétikailag, mint szerkezetileg. #Janó32, szerinted akkor a klíma hűtő "szállt el"? - Tudom, lehet, hogy túlaggódom ezt az egészet - már megkaptam jó néhányszor ma már, hogy most már mindegy, ne idegeskedjek, nyugodjak le, majd szombaton, mikor viszem a szerelőhöz, kiderül minden.... Hát, ja... Mondjuk valóban csak idegesíted vele magad miközben meg nem történté nem tudod tenni... Csak egy tipp a hűtő sérülése, mivel tudtommal annak az oldalán van feltöltés egyik csatlakozója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November27, 2015 Megoszt Elküldve November27, 2015 13 hours ago, Atala írta: Sajnálatos dolog. Én azért körülnéznék a környéken a vonóhorgos kocsikon. Azért egy ilyen kocc sztem az övén is hagyott nyomot. És akkor ha ne adj isten megvan akkor jöhet a rendőr ismi stb. Egyik havernak így lett meg a tettes. Én is a klíma olajra gondolok mert ott töltik be az elején. Hát én ehhez nem sok reményt fűznék, bár erősen függ a rendőrség hozzáállásától is. Anno engem belöktek az árokba majd' 15 évvel ezelőtt (ráadásul kölcsönkocsival mentem, mert épp aznap volt műszakis a saját Opelem, a kölcsönkocsi persze totálkárosra tört). Akkor csak annyit tudtam elmondani a rendőröknek (mivel az elkövető "természetesen" elhajtott), hogy a tettes egy metálbarna Audi 80-as volt, a modellfrissített kivitel, és volt egy "B" betű a rendszámában. (Az egészet alátámasztotta az is hogy barna festéknyomok voltak az autó bal hátulján, ami amúgy nem sérült volna az árokba csapódástól, szóval nem képzelődtem). A rendőrség el is kezdett nyomozni, hónapokkal később jelentkeztek hogy állításuk szerint valami 130db Audi 80-ast viszgáltak meg 50km sugarú körben, a metállilától a szürkéig, de egyiken sem találtak semmi gyanúsat, így ők nem tehetnek semmit. Ekkor döntöttem úgy hogy figyelmesen meg fogok nézni minden elém kerülő 80-ast, és találtam is a környéken egyet, ami színben is stimmelt, a "B" betű is ott volt a rendszámában, és friss fényezés/karosszériajavítás nyomai látszottak a jobb első sárvédőjén! Szóltam a rendőrségnek, de azt válaszolták hogy a tulajnak alibije van arra a napra, így nekem kéne hitelt érdemlően bizonyítanom, hogy valóban azt az autót láttam a baleset helyszínén. Mivel ezt nem tudtam megtenni, így az ügyet lezárták, én meg még másfél évig törlesztettem az összetört autó árát az ismerősömnek, mert a biztosító természetesen ilyenkor nem fizet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gajdi Elküldve November27, 2015 Megoszt Elküldve November27, 2015 Sziasztok! A neten rátaláltam egy kütyüre, amit úgy árul az eladó, hogy kiegészítő fűtés astrába. Rá gogliztam és ha minden igaz akkor diesel autóba voltak vannak ilyenek. Ez mind ok de nekem 1.6 benzinesem van. Esetleg valaki találkozott ilyennek. Ugyan úgy be lehet szerelni az enyémbe is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
janesz75 Elküldve November28, 2015 Megoszt Elküldve November28, 2015 On 2015. 11. 23., Richie89 írta: Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy 2000-es évjáratú G Astram, ami most egy számomra teljesen új jelenséget produkál.. nem igazán akar fűteni. Hiába tekerem maxra vagy csinálok bármit csak hideget nyom, üzemi hőfokon is jó esetben langyosat, de azt is ritkán. Termosztát rendben van, a klíma is csak a hideget nyomja a meleget nem. Mi lehet a gond? Szia! Közel 3 éve küzdök ezzel a problémával én is. Minden évben szerelőhöz viszem aki egy kicsit átmossa a radiátort, és készen is van, ideiglenesen. Most másik szerelőhöz vittem, aki küzdött vele és nem jutott semmire, szerinte el van dugulva és cserélni kell a fűtőtestet. Ajánlatot kaptam, 40.000Ft munkával együtt, amit sokallok így egyenlőre fagyoskodom és nézelődöm, hogy milyen lehetőségek vannak még a probléma megoldására. De a fűtéscsap nekem is új info, lehet ebben az irányba kell nézelődnöm nekem is. 2003 Astra G Caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve December1, 2015 Megoszt Elküldve December1, 2015 On 2015. 11. 27., Gajdi írta: Sziasztok! A neten rátaláltam egy kütyüre, amit úgy árul az eladó, hogy kiegészítő fűtés astrába. Rá gogliztam és ha minden igaz akkor diesel autóba voltak vannak ilyenek. Ez mind ok de nekem 1.6 benzinesem van. Esetleg valaki találkozott ilyennek. Ugyan úgy be lehet szerelni az enyémbe is? Dízelesként engem is érdekelne..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts