Mc-elek Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 a képen látszik az a kábelköteg csatlakozóval... na az mögött van ... kb a csati és jobbra a szigetelt kábel ami enyhén emelkedik fölfele... még a kapcsok is látszanak a képen amik fogják az ajtót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Sziasztok, Egy kis segítségre lenne szükségem. (bevallom nem olvastam át elejétől a végéig a topicot, de kb 10 oldalnyit visszaolvastam..) A lényeg.. Az héten úgy adódott h a szüleim Astráját használtam. a melegre valótekintettel nyomattam a klímát, és nem túl erősen de érezni lehetett némi bűzt. gondoltam megnézem a szűrőt... nos annyit súgtak hogy a kesztyűtartó mögött találom a pollenszűrőt, de én nem találom :D nyilván én vagyok a béna de amikor kiszedem a kesztyűtartót a következő kép fogad: Előre is köszi a segítséget! ui.: esetleg tudtok ajánlani egy siteot ahol ilyen DIY karbantartási / szerelési leírások vannak képekkel? (spórolnék az ősöknek :icon4: ) A gyík-ban van!Bal oldalon,kapcsos doboz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Sziasztok, Egy kis segítségre lenne szükségem. (bevallom nem olvastam át elejétől a végéig a topicot, de kb 10 oldalnyit visszaolvastam..) A lényeg.. csavarhúzóval a kis fém patentokat lepattintod,az ajtó feléd fog kinyílni,tehát kifelé,nem leszedhető,nem kell megiedni,kicsit nehezen fog nyílni,elvileg letörni nem tudod. Mögötte a pollenszűrő,szerintem a tiédben is a hosszabbik van,mert 2 méret van hozzá.....Ha kijött a szűrő takaritsd ki a helyét,ha tudod porszívózd ki... aztán mehet vissza a másik Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 ...a pollenszűrő,szerintem a tiédben is a hosszabbik van,mert 2 méret van hozzá... Így van, a pollenszűrőház ajtajának kapcsos rögzítéséből ítélve neked is Behr rendszerű klímád van (kétféle létezik: Behr és Delphi, a hozzájuk való pollenszűrők nem egyforma méretűek), úgyhogy ilyenhez kérjél pollenszűrőt a boltban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Hogyan tudott egyszerre annyi minden megfeküdni a kocsidban?? Én is jártam már hasonlóképpen: gyárilag rossz volt a nyomásérzékelő. A dízel szétrázott egy csövet > gáz ki > nyomásérzékelő nem tilt > kompresszor tovább megy > kékre sül a belseje! Csere: kompresszor, nyomásérzékelő, csövek, feltöltés még saját javításban is 50+ volt Szóval nekem így Link to comment Megosztás: More sharing options...
plunks Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 csavarhúzóval a kis fém patentokat lepattintod,az ajtó feléd fog kinyílni,tehát kifelé,nem leszedhető,nem kell megiedni,kicsit nehezen fog nyílni,elvileg letörni nem tudod. Mögötte a pollenszűrő,szerintem a tiédben is a hosszabbik van,mert 2 méret van hozzá.....Ha kijött a szűrő takaritsd ki a helyét,ha tudod porszívózd ki... aztán mehet vissza a másik Sziasztok, köszönömöm a megfejtést. így hogy írtátok, le mertem pattintani a fém kapcsokat és láss csodát, kinyílt az ajtó. :D godolom nem kell részletezni h mi fogadott... elsőre kiporszívóztam a szűrőt meg a dobozát is, jövő héten meg vadászok hozzá szűrőt. tényleg köszi mégegyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Sziasztok, köszönömöm a megfejtést. így hogy írtátok, le mertem pattintani a fém kapcsokat és láss csodát, kinyílt az ajtó. :D godolom nem kell részletezni h mi fogadott... elsőre kiporszívóztam a szűrőt meg a dobozát is, jövő héten meg vadászok hozzá szűrőt. tényleg köszi mégegyszer! Szia! Gondolom valami ilyesmi látványban volt részed: http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Szia! Gondolom valami ilyesmi látványban volt részed: http://www.kepfeltoltes.hu Tényleg rémísztő ez a képfeltöltés.hu nyitóoldal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Tényleg rémísztő ez a képfeltöltés.hu nyitóoldal! :D semmi legnépszerűbb kép :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 semmi legnépszerűbb kép :icon4: ÁÁ,nem lehet,hátha ott ül valamelyik márkatárs mellett a gyermeke,és akkor még a végén rémálmai lesznek a "legnépszerűbb kép" láttán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Visszatérve multkor kérdeztem ezt a preventes klimatisztiós dolgot amit az auto ülés mögé beteszek lenyomom a tetejét sb.... Ezzel kapcsolatban kérdeztem hogy ki kell e venni a pollenszüröt??? Konkrét választ erre nem kaptam... De jobban átolvasva a leirást ugye ugy kell használni hogy belsö keringetésre kapcsolni,ugy járatni,tehát akkor nem kell kivenni a pollenszüröt nem? Mert ha belsö keringetésen van akkor a pollenszürö része le van zárva. Vagy rosszul gondolom?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Visszatérve multkor kérdeztem ezt a preventes klimatisztiós dolgot amit az auto ülés mögé beteszek lenyomom a tetejét sb.... Ezzel kapcsolatban kérdeztem hogy ki kell e venni a pollenszüröt??? Konkrét választ erre nem kaptam... De jobban átolvasva a leirást ugye ugy kell használni hogy belsö keringetésre kapcsolni,ugy járatni,tehát akkor nem kell kivenni a pollenszüröt nem? Mert ha belsö keringetésen van akkor a pollenszürö része le van zárva. Vagy rosszul gondolom?????? Én biztos kivenném a psz-t!A belsőlevegőkeringetés lezárója a psz. előtt van ,közvetlenül ott ahol bejön a külső levegő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Visszatérve multkor kérdeztem ezt a preventes klimatisztiós dolgot amit az auto ülés mögé beteszek lenyomom a tetejét sb.... Ezzel kapcsolatban kérdeztem hogy ki kell e venni a pollenszüröt??? Konkrét választ erre nem kaptam... De jobban átolvasva a leirást ugye ugy kell használni hogy belsö keringetésre kapcsolni,ugy járatni,tehát akkor nem kell kivenni a pollenszüröt nem? Mert ha belsö keringetésen van akkor a pollenszürö része le van zárva. Vagy rosszul gondolom?????? szerintem nem kell. egy másik fórumon már hallottam erről és akkor nem vette ki az illető. szerintem pont az a lényege, hogy a legjobban leegyszerüsítse a klímatisztítást..és ez eléggé megbukna ha pollenszűrőt ki kéne szedni. persze ez csak arra az 1 esetre támaszkodva a véleményem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Visszatérve multkor kérdeztem ezt a preventes klimatisztiós dolgot amit az auto ülés mögé beteszek lenyomom a tetejét sb.... Ezzel kapcsolatban kérdeztem hogy ki kell e venni a pollenszüröt??? Konkrét választ erre nem kaptam... De jobban átolvasva a leirást ugye ugy kell használni hogy belsö keringetésre kapcsolni,ugy járatni,tehát akkor nem kell kivenni a pollenszüröt nem? Mert ha belsö keringetésen van akkor a pollenszürö része le van zárva. Vagy rosszul gondolom?????? ha nem veszed ki,akkor a szűrő felfogja a tisztító anyagot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 ha nem veszed ki,akkor a szűrő felfogja a tisztító anyagot. :) Illetve ha tisztítva van akkor cserélni sem árt a szűrőt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Illetve ha tisztítva van akkor cserélni sem árt a szűrőt. :) nem árt cserélni a szűrőt tisztitás után,nem kell kivenni tisztitás elött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spear Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Sziasztok, legyetek szíves megmondani, hogy a klímámba mely pollenszűrők a megfelelőek. Behr szerelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecso Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Sziasztok, legyetek szíves megmondani, hogy a klímámba mely pollenszűrők a megfelelőek. Behr szerelés. A Behr rendszerhez a hosszúkás (a téglalap alakú és nem a négyzet alakú)pollenszűrő való. Ez való hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 A Behr rendszerhez a hosszúkás (a téglalap alakú és nem a négyzet alakú)pollenszűrő való. Ez való hozzá! Vagy itt még olcsóbb, én Armafiltet vettem bele, és sokkal jobban illeszkedik mint a MANN-FILTER. Cromax kártyával 1351Ft. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spear Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Vagy itt még olcsóbb, én Armafiltet vettem bele, és sokkal jobban illeszkedik mint a MANN-FILTER. Cromax kártyával 1351Ft. :) Köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 A Behr rendszerhez a hosszúkás (a téglalap alakú és nem a négyzet alakú)pollenszűrő való. Ez való hozzá! Ez pont hogy nem a hosszúkás... A BEHR-be kell a keskenyebb (a majdnem négyzet alakú) a hosszúkás meg a delphi-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 csak én vagyok ennyire fanatikus hogy gyári szűrőt rakok mindenhová ?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 csak én vagyok ennyire fanatikus hogy gyári szűrőt rakok mindenhová ?? :) Igen! Ok, vannak olyan dolgok, amiből csak gyári. Pl.:trafóhíd, fékcuccok... De egy pollenszűrő? Átmegy rajta a levegő, oszt kész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Igen! Ok, vannak olyan dolgok, amiből csak gyári. Pl.:trafóhíd, fékcuccok... De egy pollenszűrő? Átmegy rajta a levegő, oszt kész! ám legyen :) jóárasitva veszem ,így belefér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 ám legyen :D jóárasitva veszem ,így belefér :D Ócsóbb ezerötné'? :) Ha nem akkor már buktál rögtön minimum egy gössert :D én inkább megiszom :lol: 1300 volt legutóbb a csergőbe nekem is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts