szopcsi13 Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Na az enyémen ez van. 2006-os z14xep. Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Na az enyémen ez van. 2006-os z14xep. Visit My Website ezt hol kell keresni?feküdni kell alá, vagy hol van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Na az enyémen ez van. 2006-os z14xep. Visit My Website És a tiéd is hangos? Vagy csak moslék hangja van? Akkor megnézem szüleim halkjára mi van írva és mi van az én hangosomon. :D Este érek haza, addig várat magára a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 ezt hol kell keresni?feküdni kell alá, vagy hol van? Felülről ránéztem, és kész. És a tiéd is hangos? Vagy csak moslék hangja van? Akkor megnézem szüleim halkjára mi van írva és mi van az én hangosomon. :D Este érek haza, addig várat magára a dolog. Olyan fütyülős, űrhajós hangja van (tehát nem csörög, zörög, kopog), mint a másiknak, csak jóval hangosabb. Persze csak fordulaton. Főleg akkor hallatszik mikor váltásnál kuplungolok, és kicsit leesik a fordulat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Felülről ránéztem, és kész. Olyan fütyülős, űrhajós hangja van (tehát nem csörög, zörög, kopog), mint a másiknak, csak jóval hangosabb. Persze csak fordulaton. Főleg akkor hallatszik mikor váltásnál kuplungolok, és kicsit leesik a fordulat. Igen-igen nekem is ilyesmi hangja van. ÉS nagyon hangosan...., bár lehet csak engem zavar ennyire. Este megnézem nekem milyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Sokba van, ahogy emszíelek mondta. Nekem digit van, nem rossz, de hidd el, nem egy nagy durranás. Én biztos nem alakíttatnám át, simán meglennék a digit nélkül is (mondjuk igénytelen egy állat vagyok :D ) nekem is digit van és teljesen meg vagyok vele elégedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 nekem is digit van és teljesen meg vagyok vele elégedve. Persze, én is meg vagyok az enyémmel, meg kényelmes is, csak úgy gondoltam, hogy mittomén hány 10E-Ft-ért én nem raknám be extrának. De így, hogy benne van, tök jó. "Vakoké" a szerencse: mikor vettem a kocsit, nem is tudtam, hogy ez van benne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Szevasztok! Tudnatok nekem mondani Pesten jo, megbizhato klimast? Kb. 3-4 het alatt kiment a gaz a klimambol es meg szeretnem nezetni ill. ujra toltetni. Az elozo szaki meg is festette (csak o sajna Zegen van es ritkan jutok haza). Koszi es udv.! TayRol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantonio Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Sziasztok! Gondom van a G Astránk gyári klímájával.Úgy kezdődött,hogy egyszer csak nem kapcsolt be a klíma de a sárga lámpa világított a gombon és az alapjárati fordulatot is emelte.Szóltunk klímásnak ,töltse fel a rendszert mert valószínüleg az a baja.Megnézte a nyomásokat és azt mondta ,szerinte vezérlés problem miatt nem megy.Vittem autóvill. szerelőhöz,kiderült hogy a kompresszor behúzó tekercse leégett. Nagy szopás árán kicseréltem a helyén ,tehát a kompresszotrt nem vettem le ,a gázt nem kellett lefejteni.A klíma továbbra sem indult el.Megint autóvill. de legalább kiderült hogy ha a diagnosztikai kábellel rácsatlakozik akkor a számitógépről lehet kapcsolgatni a kompresszort,viszont önállóan még mindíg életképtelen.Ezek után azt mondta,hogy vagy a klímahűtőben található szelep nem jó,viszont elméletileg azt kijelezné a diag. ,vagy fel kellene tölteni gázzal ,vagy a klíma vez . döglött meg,vagy nem is tudja. Szerintetek mi lehet a gond? Előre is köszönöm! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Próbáld meg Weszit Törökbálinton. Szevasztok! Tudnatok nekem mondani Pesten jo, megbizhato klimast? Kb. 3-4 het alatt kiment a gaz a klimambol es meg szeretnem nezetni ill. ujra toltetni. Az elozo szaki meg is festette (csak o sajna Zegen van es ritkan jutok haza). Koszi es udv.! TayRol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Szárítószűrő dugulás? Sziasztok! Gondom van a G Astránk gyári klímájával.Úgy kezdődött,hogy egyszer csak nem kapcsolt be a klíma de a sárga lámpa világított a gombon és az alapjárati fordulatot is emelte.Szóltunk klímásnak ,töltse fel a rendszert mert valószínüleg az a baja.Megnézte a nyomásokat és azt mondta ,szerinte vezérlés problem miatt nem megy.Vittem autóvill. szerelőhöz,kiderült hogy a kompresszor behúzó tekercse leégett. Nagy szopás árán kicseréltem a helyén ,tehát a kompresszotrt nem vettem le ,a gázt nem kellett lefejteni.A klíma továbbra sem indult el.Megint autóvill. de legalább kiderült hogy ha a diagnosztikai kábellel rácsatlakozik akkor a számitógépről lehet kapcsolgatni a kompresszort,viszont önállóan még mindíg életképtelen.Ezek után azt mondta,hogy vagy a klímahűtőben található szelep nem jó,viszont elméletileg azt kijelezné a diag. ,vagy fel kellene tölteni gázzal ,vagy a klíma vez . döglött meg,vagy nem is tudja. Szerintetek mi lehet a gond? Előre is köszönöm! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Nos, klíma-project kész... A két klímacső (elöregedett, szétrobbant), kevés forrasztás, plusz szárítószűrő (eltömődött), 70dkg gáz, valamint munkadíj összesen 40kHuF. Végeredmény: antarktiszi hideg a rostélyokból... :D Veszprém környékieknek csak ajánlani tudom őket. Klímacentrum, Veszprém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Próbáld meg Weszit Törökbálinton. Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Srácok! Astra G Caravan where is the klíma kondenzvíz kivezető cső? Mert a lábtérbe folyik a kondenzvíz.....:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Srácok! Astra G Caravan where is the klíma kondenzvíz kivezető cső? Mert a lábtérbe folyik a kondenzvíz.....:D Alámész a motornak és kb. a középvonalban a tűzfal körül jön ki egy ellapított végű műanyag cső.Abból kipiszkálod a szutykot ami eltömítette és remélhetőleg jó lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecso Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Szevasztok! Tudnatok nekem mondani Pesten jo, megbizhato klimast? Kb. 3-4 het alatt kiment a gaz a klimambol es meg szeretnem nezetni ill. ujra toltetni. Az elozo szaki meg is festette (csak o sajna Zegen van es ritkan jutok haza). Koszi es udv.! TayRol Ajánlom a szerelőt, korrekt : Konrád Péter Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Ha manual klímánál a melegebb felé csavarom a szabályzót, akkor maga a klíma kisebb teljesítményen fog üzemelni, vagy csupán több meleg levegőt kever hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Ha manual klímánál a melegebb felé csavarom a szabályzót, akkor maga a klíma kisebb teljesítményen fog üzemelni, vagy csupán több meleg levegőt kever hozzá? Csak meleg levegőt kever hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Ha manual klímánál a melegebb felé csavarom a szabályzót, akkor maga a klíma kisebb teljesítményen fog üzemelni, vagy csupán több meleg levegőt kever hozzá? pedig így lenne az igazi. kár, hogy nem így működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Sziasztok! A múlt hét Kedden megcsinálták a klímámat,klímahűtőt kellett cserélni,mert ki volt lyukadva.Úgyhogy most frankó (kop-kop-kop) Csak érdekesség képpen írtam le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Csak meleg levegőt kever hozzá. Köszi a választ! Ez bizony nagy kár! Sajnos ezt érzem a teljesítményen is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Köszi a választ! Ez bizony nagy kár! Sajnos ezt érzem a teljesítményen is. :D Sajna az automata klíma is ugyanez, csak ott a kompresszort is ki-be kapcsolgatja (ha jól tudom). 1.4-es motornál a klíma nagyon sokat fog, ha előzök, vagy ha ki kell lőni a kereszteződésbe, akkor kikapcsolom, mert akkor nagyon halovány a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy ez,a gumi,ami a képen van,ez lenne a klíma kondenzvíz kivezető? Azért kérdezem,mert amióta újra működik a klímám (még csak 40 percet használtam 10-10-10-10 perces intervallumban) azóta még nem láttam az autó alatt vízfoltot,vagyis előfordulhat,hogy el van dugulva?Vagy csak huzamosabb használat után képződik annyi páralecsapódás,hogy csepegjen? Ha azt a két csavart kicsavarom nem cseszek szét valamit? Segítséget előre is köszönöm! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy ez,a gumi,ami a képen van,ez lenne a klíma kondenzvíz kivezető? Azért kérdezem,mert amióta újra működik a klímám (még csak 40 percet használtam 10-10-10-10 perces intervallumban) azóta még nem láttam az autó alatt vízfoltot,vagyis előfordulhat,hogy el van dugulva?Vagy csak huzamosabb használat után képződik annyi páralecsapódás,hogy csepegjen? Ha azt a két csavart kicsavarom nem cseszek szét valamit? Segítséget előre is köszönöm! Igen, ez az a kondenzvíz kivezető. Sztem túl rövid idő a 10 perc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy ez,a gumi,ami a képen van,ez lenne a klíma kondenzvíz kivezető? Azért kérdezem,mert amióta újra működik a klímám (még csak 40 percet használtam 10-10-10-10 perces intervallumban) azóta még nem láttam az autó alatt vízfoltot,vagyis előfordulhat,hogy el van dugulva?Vagy csak huzamosabb használat után képződik annyi páralecsapódás,hogy csepegjen? Ha azt a két csavart kicsavarom nem cseszek szét valamit? http://kepfeltoltes.hu/thumb/110707/K_p319_www.kepfeltoltes.hu_.jp] Segítséget előre is köszönöm! Ez hol van az autóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts