Mc-elek Elküldve Május31, 2011 Elküldve Május31, 2011 Sziasztok! Van egy 2005-ös merivám s a bajom az mint itt többektől is olvastam már, hogy kikapcsolás után a már említett büdös árad kifelé. Napokban volt már használva klímatisztító "gránát" és a szűrő is cserélve volt de sajnos a szag még most is fenn áll. Olvastam, hogy esetleg ahol lecsapódik a kondenzvíz ott sem ártana némi takarítás ?! :D Ennél a típusnál jártas valaki, hogy még is merre lehet megtalálni? Illetve még mik azok a turpisságok melyek elkövetése után biztosan eltűnik ez a bűz? Köszönöm a segítségeteket előre is! :D próbálkoz mégegyszer :) és ugye szűrő nélkül csináltad ??
SáFi Elküldve Május31, 2011 Elküldve Május31, 2011 próbálkoz mégegyszer :) és ugye szűrő nélkül csináltad ?? Szervizbe vittem, ott lett csináltatva de ahogy elnéztem a motorteret ki sem nyitották ergo nem szedték ki a szűrőt!! :D Berakta a gránátot járatta kijött vel vissza adta 2000 HUF aztán asszonta, hogy ha még mindig érezni a szagot akkor vigyem vissza mert valahol ereszt a gáz. Nah már most ha eresztene a gáz akkor már rég nem lenne benne hiszen ez a jelenség nem most ütötte fel a fejét.. Szóval ezért bíznék egy olyanban hogy mondjuk és saját magam inkább megcsinálom azt, hogy ahol kijön a kondenzvíz mondjuk ott megtakarítani illetve nem tudom melyik lenne hatásosabb, az a "gránátos" féle baktérium ölős tisztító vagy a habos? :D
Korzika Elküldve Május31, 2011 Elküldve Május31, 2011 Szervizbe vittem, ott lett csináltatva de ahogy elnéztem a motorteret ki sem nyitották ergo nem szedték ki a szűrőt!! :D Berakta a gránátot járatta kijött vel vissza adta 2000 HUF aztán asszonta, hogy ha még mindig érezni a szagot akkor vigyem vissza mert valahol ereszt a gáz. Nah már most ha eresztene a gáz akkor már rég nem lenne benne hiszen ez a jelenség nem most ütötte fel a fejét.. Szóval ezért bíznék egy olyanban hogy mondjuk és saját magam inkább megcsinálom azt, hogy ahol kijön a kondenzvíz mondjuk ott megtakarítani illetve nem tudom melyik lenne hatásosabb, az a "gránátos" féle baktérium ölős tisztító vagy a habos? :) A pollenszűrőre gondolt uhuhu szerintem,az meg ugye bent van,de hát akkor ezek szerint azt sem vették ki. Komoly! :D
Mc-elek Elküldve Május31, 2011 Elküldve Május31, 2011 A pollenszűrőre gondolt uhuhu szerintem,az meg ugye bent van,de hát akkor ezek szerint azt sem vették ki. Komoly! :D írt a klímásba uhuhu ? :D :D másrészt szerintem a gránátos megoldás a jobb ha az ember otthon csinálja... a hab az csúnya dolgot tud csinálni ha befolyik pl a biztosíték táblára...
SáFi Elküldve Május31, 2011 Elküldve Május31, 2011 A pollenszűrőre gondolt uhuhu szerintem,az meg ugye bent van,de hát akkor ezek szerint azt sem vették ki. Komoly! :D Tudom, hogy arra gondolt :D viszont premier lehetett látni, hogy mit csinálnak a kocsival és csak berakta azt a dezodort :P ment közben a klíma és kész.. Amúgy még előtte megkérdezte, hogy volt-e cserélve a szűrő.. Aztán ennyi. :D Viszont most ezzel szemezek: Klikk
imy Elküldve Június1, 2011 Elküldve Június1, 2011 Én 2x használtam a patronosat, hát csoda nem lett a vége. Vettem olyat amit be kell dugni a járatokba, és úgy befújni, az valamivel jobb... kiszedtem a pollenszűrőt, s úgy fújtam be a hőcserélőre.... Megint meg kellene csinálnom, majd ha lesz időm. :D
bocs Elküldve Június3, 2011 Elküldve Június3, 2011 Sziasztok! Van egy 2005-ös merivám s a bajom az mint itt többektől is olvastam már, hogy kikapcsolás után a már említett büdös árad kifelé. Napokban volt már használva klímatisztító "gránát" és a szűrő is cserélve volt de sajnos a szag még most is fenn áll. Olvastam, hogy esetleg ahol lecsapódik a kondenzvíz ott sem ártana némi takarítás ?! :D Ennél a típusnál jártas valaki, hogy még is merre lehet megtalálni? Illetve még mik azok a turpisságok melyek elkövetése után biztosan eltűnik ez a bűz? Köszönöm a segítségeteket előre is! :D Szia! Nézd át alaposan a motorteret,hátha egy vakondok fekszik hanyatt megdögölve bent,úgy mint nálam. :D A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Korzika Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Szia! Nézd át alaposan a motorteret,hátha egy vakondok fekszik hanyatt megdögölve bent,úgy mint nálam. :D [ Igen ez tényleg sűrűn előforduló probléma! :D Lehet öngyilkos küldetést teljesített vagy ő volt Osama Bin Vakond. :D
Zolee01 Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Sziasztok! Nekem annyi kérdésem lenne hogy, aki tud mondjon már legyen kedves egy jó és olcsó KLÍMA SZERVÍZT Nyíregyházán vagy a közelbe.
_Robi_ Elküldve Június4, 2011 Elküldve Június4, 2011 Szia! Nézd át alaposan a motorteret,hátha egy vakondok fekszik hanyatt megdögölve bent,úgy mint nálam. :D A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Velem 2 éve fordult elő nálam egy veréb szorult be a a klíma venti házába nem tom hogy sikerült neki :D De folyamatosan kiküldte a biztit mikor klímázni akartam. Még jó hogy nem a meleg motorra nem tudott indulni mert akkor lehet meg is forrt volna.
bocs Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 Igen ez tényleg sűrűn előforduló probléma! :D Lehet öngyilkos küldetést teljesített vagy ő volt Osama Bin Vakond. :P :D :D
Guest Endy Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Sziasztok! Klímaszakértőt kérdeznék. Ugyan visszaolvastam ebben a témában, de még most sem látom világosan :D. A mai 30 fokban is csak kis fokozaton megy mind a 2 venti (klíma+ hűtő). A klímahűtő tapintásra kézmelegnél melegebb volt, a hőfokmérő 90 alatt egy hajszálnyit. (tudom az nem pontos). Tehát ennél még magasabb külső hőmérséklet kell ahhoz, hogy a klíma nagyobb terhelést kapjon, tovább nőjön a nyomás és magasabb fordulaton menjen a venti? Ha túlmelegedne a rendszer, akkor simán kikapcsolja a komprit? Vagy lehet belőle nagyobb zűr? :D
_Robi_ Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Sziasztok! Klímaszakértőt kérdeznék. Ugyan visszaolvastam ebben a témában, de még most sem látom világosan :D. A mai 30 fokban is csak kis fokozaton megy mind a 2 venti (klíma+ hűtő). A klímahűtő tapintásra kéz melegnél melegebb volt, a hőfokmérő 90 alatt egy hajszálnyit. (tudom az nem pontos). Tehát ennél még magasabb külső hőmérséklet kell ahhoz, hogy a klíma nagyobb terhelést kapjon, tovább nőjön a nyomás és magasabb fordulaton menjen a venti? Ha túlmelegedne a rendszer, akkor simán kikapcsolja a komprit? Vagy lehet belőle nagyobb zűr? :D Ha feltekered 4 es re a ventit az utastérbe ebbe a 30 fokba egyből felpörög a klíma venti a motor marad alapon. Ha mégsem pörög fel akkor lehet hogy már kevés a gáz. Nekem is olyan volt mikor kevés volt benne. Ha túlmelegszik akkor kiveszi az elektronika a komprit. De ettől nagyon messze vagy mert a ventik már full gázon kell menniük, miután ha tovább melegszik (azaz tágul a gáz) felső nyomásra kiveszi a nyomáskapcsoló a komprit.
Guest Endy Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Ha feltekered 4 es re a ventit az utastérbe ebbe a 30 fokba egyből felpörög a klíma venti a motor marad alapon. Ha mégsem pörög fel akkor lehet hogy már kevés a gáz. Nekem is olyan volt mikor kevés volt benne. Ha túlmelegszik akkor kiveszi az elektronika a komprit. De ettől nagyon messze vagy mert a ventik már full gázon kell menniük, miután ha tovább melegszik (azaz tágul a gáz) felső nyomásra kiveszi a nyomáskapcsoló a komprit. Márciusban lett klímahűtő cserélve,feltöltve. Nemrég mértem, 6fokos levegőt fúj. Abban bízom,hogy a nyomáskapcsoló és többi része is jól működik. Köszi, azért megnyugtattál. :D
akoskombi Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Márciusban lett klímahűtő cserélve,feltöltve. Nemrég mértem, 6fokos levegőt fúj. Abban bízom,hogy a nyomáskapcsoló és többi része is jól működik. Köszi, azért megnyugtattál. :D Milyen klimahűtőt szereltettél? Nekem is aktuális klímahűtő csere, és valami olyat szereltetnék, ami nem annyira puhatestű, hanem inkább a gyárihoz hasonló.
Guest Endy Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Milyen klimahűtőt szereltettél? Nekem is aktuális klímahűtő csere, és valami olyat szereltetnék, ami nem annyira puhatestű, hanem inkább a gyárihoz hasonló. A klímás hozta hozzá. A nevét nem kérdeztem, csak az árát. 22 volt. A gyárira nem is hasonlít. Azt mondta nekik bevált, remélem a tulajoknak is. :D
akoskombi Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 A klímás hozta hozzá. A nevét nem kérdeztem, csak az árát. 22 volt. A gyárira nem is hasonlít. Azt mondta nekik bevált, remélem a tulajoknak is. :D A gyári klimahűtőm alja szétrohadt, 2-3 sor leszakadt róla, de a közepén (is) lyukadt ki. Az új vízhűtőm Deus, ami "neérjhozzá" keménységű, és azért gondoltam, hogy jó lenne ha a klímahűtő lenne keményebb legény, hogy megvédje (és magát is).
Guest Endy Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 A gyári klimahűtőm alja szétrohadt, 2-3 sor leszakadt róla, de a közepén (is) lyukadt ki. Az új vízhűtőm Deus, ami "neérjhozzá" keménységű, és azért gondoltam, hogy jó lenne ha a klímahűtő lenne keményebb legény, hogy megvédje (és magát is). Tennék fel róla képet, de ennek a tudásnak híján vagyok.
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 Tennék fel róla képet, de ennek a tudásnak híján vagyok. http://www.kephost.com/
Olivers Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 Sziasztok! Nekem annyi kérdésem lenne hogy, aki tud mondjon már legyen kedves egy jó és olcsó KLÍMA SZERVÍZT Nyíregyházán vagy a közelbe. hali FORGÁCS autószervíz Nyírtura én oda vittem BOSCH szeríz cserélték a szárító szűrőmet és a belső hőcserélőt az alkatrészt én rendeztem ki kellett venni a műszerfalat is nagyon jól megcsinálták 70/3128669 Forgács András ennyit tudtam segíteni ja mondd hogy a Kállói Tüzépes gyerek küldött :D
_Robi_ Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 hali FORGÁCS autószervíz Nyírtura én oda vittem BOSCH szeríz cserélték a szárító szűrőmet és a belső hőcserélőt az alkatrészt én rendeztem ki kellett venni a műszerfalat is nagyon jól megcsinálták 70/3128669 Forgács András ennyit tudtam segíteni ja mondd hogy a Kállói Tüzépes gyerek küldött :D Mindezt mennyiért??????
pane Elküldve Június9, 2011 Elküldve Június9, 2011 Sziasztok Ha tud valaki segíteni ne tartsa vissza. Klímázásnál a kondenzvíz befolyik az utastérbe, kanyarodásnál hallatszik hogy löttyen és néha még a lábam is kap belőle. Megpróbáltam dróttal tisztítani a lefolyó csövet de tiszta volt és csöpög is rendesen. Ami még aggasztó hogy a pollenszűrő alsó része is nedves. Miért nem tud távozni az összes víz?
psz Elküldve Június10, 2011 Elküldve Június10, 2011 Helló! Volna egy kérdésem. Valaki meg tudja mondani, hogy g astra milyen típusú hűtőközeget használ?! A klasszikus R134A-t? Illetve hogy abból hány gramm kell belerakni(z18xe) Üdv: SZP
Guest Endy Elküldve Június10, 2011 Elküldve Június10, 2011 Helló! Volna egy kérdésem. Valaki meg tudja mondani, hogy g astra milyen típusú hűtőközeget használ?! A klasszikus R134A-t? Illetve hogy abból hány gramm kell belerakni(z18xe) Üdv: SZP Igen.R134A. Az 1.6-hoz 700gr. kell. A motortérben lenni kellene egy adattáblának, azon rajta van. Te otthon töltöd, vagy a klímás kérdezi? :D
tgabika76 Elküldve Június10, 2011 Elküldve Június10, 2011 650 gáz /150olaj /30 vákuum, az olaj típusa pedig GM1948873PAG vagy Dens Oil 8
Recommended Posts