Qpack Elküldve Április17, 2006 Szerző Elküldve Április17, 2006 Eddig Én is ezt a Motipot használtam, de idén, most ezzel tisztítottam: würth-ös bár nem annyira olcsó, de itt nincs olyan, hogy befolyik valahova és ráadásúl jól is végzi a dolgát! egy kis apróság, hogy hogy dolgozik..: 1. pollenszűrő ki (ezt külön nem írja de csak így van értelme szerintem) 2. belső levegő keringetésre kapcsolod a szellőző rendszert 3. ablakokat felhúzod 4. ventifokozat mondjuk 2-esre 5. benyomod a spray szórófejét, 6. a kocsiból kiszállni 7. a spray beakadt szórófeje kb 5 percig nyomja a légtérbe a fertőtlenítő anyagot 8. kb 15 percig hagyod bezárva az autót 9. az idő letelte után ajtót ablakot kinyitni és kiszellőztetni! 10. élvezni a kocsi üde friss illatát! :blink: B)
mackosajt Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 1. pollenszűrő ki (ezt külön nem írja de csak így van értelme szerintem) 2. belső levegő keringetésre kapcsolod a szellőző rendszert Bocsi, de ez a kettő együtt már üti egymást... belső keringéskor a pollenszűrőn nem megy át semmi. elvileg. Amúgy kb. mibe kerül ez a "klíma fertőtlenítő"? Mert engem is érdekelne.
Qpack Elküldve Április17, 2006 Szerző Elküldve Április17, 2006 Bocsi, de ez a kettő együtt már üti egymást... belső keringéskor a pollenszűrőn nem megy át semmi. elvileg. Amúgy kb. mibe kerül ez a "klíma fertőtlenítő"? Mert engem is érdekelne. Ezzel nem értek egyet legalábbis az Én rendszeremben (Delphi) előbb van a venti+ a külső/belső levegő csappanytyú és csak utánna a pollenszűrő! De szerintem minden G-nél így van! :D :blink: Sajnos nem tudom pontosan, de valahol 2500 körűl (Én ajándékba kaptam 1db-ot B) ) ITT találtam a neten is: Üdv Qpack
aga Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 Így van. A G-astránál belsőkeringetésnél is átmegy a szűrőn.
mackosajt Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 Így van. A G-astránál belsőkeringetésnél is átmegy a szűrőn. :blink: Na ez meglepett! Nem kímélik a ventit a sok kosztól? Pedig F-esnél még úgy vót... meg a vekin is... Na de a G az G.
borona Elküldve Április19, 2006 Elküldve Április19, 2006 Sziasztok! A következő próbléma megondásában kérem a segítségeteket: 1.4-es G Astrám klímaberendezése egyik napról a másik megadta magát. Eddigi vizsgálódásaim alapján arra jutottam, hogy a klímakompresszor kuplungja nem kap feszültséget. Kapcsolási rajz alapján két dologra tippelek. Egyik a reléje, másik egy elektronikus egység amit a rajz motorhűtésmodulnak jelöl. Tudnátok-e segíteni abban, hogy hol találom ezeket az eszközöket, mert a kocsi leírása ezt nem jelzi.Bármilyen egyéb segítséget szívesen fogadok. Köszi: Bara Szevasztok! Ugyanez a jelenség nálam is, kíváncsi lennék nálad mi lett a vége?Ma voltam egy klímásnál, nem találta meg a hibát,nyomáskapcsoló jó,biztosíték jó, relét nem találta, csak annyit, hogy a kompresszor nem kap feszültséget .Egyébként ez egy Z12-es motor(2002-es) Előre is köszi!
Qpack Elküldve Április19, 2006 Szerző Elküldve Április19, 2006 Szevasztok! Ugyanez a jelenség nálam is, kíváncsi lennék nálad mi lett a vége?Ma voltam egy klímásnál, nem találta meg a hibát,nyomáskapcsoló jó,biztosíték jó, relét nem találta, csak annyit, hogy a kompresszor nem kap feszültséget .Egyébként ez egy Z12-es motor(2002-es) Előre is köszi! lehet, hogy nálad is van egy "jegesedés gátló" az elpárologtatónál ez egy hőmérsékletre kapcsoló apróság, ami megszakítja a kört, így a kulung nem húz be. Ezt megtalálod elvileg a kesztyűtartó mögött a pllenszűrő után. Ott kell lenni egy kijövő vezetékpárnak stekkerezve. Ezt elvileg elég rövidre zárni, mármint az elmenő vezetéket és akkor kiderűl.! :blink: Természetesen azért kérdezz meg mást is, nálam így derűlt ki mi a gond! :D Persze mindent csak saját felelősségre! B)
Ulof Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 Segítséget kérek....... Nem kapcsol be a klimám. Hiába nyomom a klima gombot be-ki, a motor ford.szám. változása mellett nem csinál semmit, nem hallom a klima kuplungot. Kérdés: mit csináljak? Mit nézzek meg? Előre is köszi... Üdv. Ulof Astra G 1.7DTI (2003)
Speed Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 Segítséget kérek....... Nem kapcsol be a klimám. Hiába nyomom a klima gombot be-ki, a motor ford.szám. változása mellett nem csinál semmit, nem hallom a klima kuplungot. Kérdés: mit csináljak? Mit nézzek meg? Előre is köszi... Üdv. Ulof Astra G 1.7DTI (2003) A kis lámpa felvillan? (mármint a gombon)
Ulof Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 A kis lámpa felvillan? (mármint a gombon) Igen a lámpa világít ( a gombon)
Hic Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 Igen a lámpa világít ( a gombon) Hát, max annyit tehetsz, hogy az összes csatlakozót széthúzod, összedugod, bár úgy tűnik, elektomos részről rendben van a dolog. Lehet, hogy elment a gáz, ezért a kompresszor nem fejt ki különösebb ellenállást. Bár a kupplungjának elvileg akkor is be kéne húzni. Na mindegy, klímát otthon szerelni nemigen lehet... asszem marad a szakszervíz... :blink:
borona Elküldve Április24, 2006 Elküldve Április24, 2006 Hát, max annyit tehetsz, hogy az összes csatlakozót széthúzod, összedugod, bár úgy tűnik, elektomos részről rendben van a dolog. Lehet, hogy elment a gáz, ezért a kompresszor nem fejt ki különösebb ellenállást. Bár a kupplungjának elvileg akkor is be kéne húzni. Na mindegy, klímát otthon szerelni nemigen lehet... asszem marad a szakszervíz... :blink: Sziasztok! Pénteken viszem hasonló témában az enyémet szakszervízbe(Z1.2-es, lsd korábbi levelem, 18.o. alja), már megnézték TECH2-vel, a hiba:"klíma relé feszültség magas", minden esetre a maszek klímás nem tudta hol a relé(ill.nem találta),ha vki tudja, lécci tegye közkinccsé.Egyébként a klímás szerint a hűtésmodul lesz szar,az meg sok píz...A jelenség ua.:gomb benyom és csak a mot.fordszám emelkedik, de a kompresszor(tengelykapcsolója) nem kap feszültséget.Gáz van benne, esetleg ajánlom a klímás tagot,mert nekem eddig nem kért semmit,de végignézte az összes biztosítékot meg a gázt is csekkolta, hogy van-e benne. Ma van(volt) péntek, okulásra a sorstársaknak:a klíma kapcsoló(középkonzol,3-as nyomógomb egység,belső keringtető-klíma-hátsó ablak)volt rossz, ebben van a relé ami elszállt úgy, hogy vhol még egy vezeték is megszakadt a kábelkötegben,ezt foltozni a kapcsolót cserélni kellett, így baráti alapon 30forint volt....és akkor még nem írtam a 80e km alatt szétrohadt hátsó kipufogóról(18ezer). Nekem ez a sokadik opelom, de most döntöttem: legközelebb TOYOTA (bocs!)
off-topic Elküldve Április27, 2006 Elküldve Április27, 2006 Lassan indul a klíma szezon! Kellene egy korrekt, megbízható, olcsó ( nem raboló ) klímás nekem is. Ha valaki tud ilyen írjon! Köszi. Nekem tavaly töltötték+festették+olajozták és remekül működött. Télen is használtam és rendben volt. Ma délelőtt is akartam kicsit-nagyon hűteni ( sütötte a gépet a nap vagy 2 órán keresztül és 30fok volt benne) de elég langyi volt a befújt levegő. Szóval kéne egy jó- klímás! Off
Qpack Elküldve Április27, 2006 Szerző Elküldve Április27, 2006 Lassan indul a klíma szezon! Kellene egy korrekt, megbízható, olcsó ( nem raboló ) klímás nekem is. Ha valaki tud ilyen írjon! Köszi. Nekem tavaly töltötték+festették+olajozták és remekül működött. Télen is használtam és rendben volt. Ma délelőtt is akartam kicsit-nagyon hűteni ( sütötte a gépet a nap vagy 2 órán keresztül és 30fok volt benne) de elég langyi volt a befújt levegő. Szóval kéne egy jó- klímás! Off pucold le a "külső" egységet slaggal óvatosan, ha egyszer festették, akkor nézd körbe nem e látod valamerre, valmelyik csatlakozónál vagy tömítésnél a festék anyagot kiszivárogni. Ha ilyet nem látsza kkor nincs is szivárgásod, csak törelmetlen voltál, mert ha felmelegszik az autó, akkor mire a levegő csatorna is visszahűlik az sok idő! Ha indítod a klímát, akkor indul a ventije, amia hűtőjén van elől? :blink:
kobak Elküldve Április29, 2006 Elküldve Április29, 2006 Hello, nos errol jut eszembe hogy biza az en ventilatorom nem indul el ha bekapcsolom a klimat... (igaz nem is hut) kedden megyek a klimashoz, de en azt hittem hogy csak klimafeltoltes kell neki... A venti mindig kell mukodjon vagy ez is olyan hogy csak bizonyos korulmenyek kozt kapcsol be? Udv Kobak
Qpack Elküldve Április30, 2006 Szerző Elküldve Április30, 2006 Hello, nos errol jut eszembe hogy biza az en ventilatorom nem indul el ha bekapcsolom a klimat... (igaz nem is hut) kedden megyek a klimashoz, de en azt hittem hogy csak klimafeltoltes kell neki... A venti mindig kell mukodjon vagy ez is olyan hogy csak bizonyos korulmenyek kozt kapcsol be? Udv Kobak Szerintem mindíg mennie kell csak ha nagyobb a rendszer nyomása, akkor magasabb fordulaton! :)
aga Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 Hali Tudnátok segíteni? Nem tudom milyen tipusu klíma van a verdába. A pollenszűrő fedelét, asszem hat kis patent tartja ha ez segít. A baj az, hogy három féle szűrőt lehet kapni /Bárdi/ 1-2centi eltéréssel, és sohase a megfelelőt kapom, rendszeresen gyűrödik. Köszi
Kombitomi Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 Hali Tudnátok segíteni? Nem tudom milyen tipusu klíma van a verdába. A pollenszűrő fedelét, asszem hat kis patent tartja ha ez segít. A baj az, hogy három féle szűrőt lehet kapni /Bárdi/ 1-2centi eltéréssel, és sohase a megfelelőt kapom, rendszeresen gyűrödik. KösziSzia! A te fűtésrendszered "A" tipusú BEHR rendszer, mivel a DELPHI-nél a pollenszűrő ajtót 2 csavar és két rögzítő kengyel tartja. Mindjárt megnézem neked, hogy mi a rendelési száma a pollenszűrőnek ami a BEHR-es rendszerbe kell.
Qpack Elküldve Május3, 2006 Szerző Elküldve Május3, 2006 Hali Tudnátok segíteni? Nem tudom milyen tipusu klíma van a verdába. A pollenszűrő fedelét, asszem hat kis patent tartja ha ez segít. A baj az, hogy három féle szűrőt lehet kapni /Bárdi/ 1-2centi eltéréssel, és sohase a megfelelőt kapom, rendszeresen gyűrödik. Köszi Úgy tudom 2 féle van és a ventillátorház "tejében" különböznek pl. a delphinek szögeletes a másiknak "gömbölyű" a teteje. A pollenszűrőt pedig nem olyan egyszerű berakni, szerintem Én is írtam, hogy hosszú idő után nekem is idén sikerűlt normálisan. Szóval a pontos infóhoz csinálj képet róla és rakd be! :) szerk: kicsit megkéstem, mert telefonáltam... :)
Kombitomi Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 BEHR-es A tipusú rendszerhez kétfajta gyári (GM) pollenszűrő kapható normál (1#93182436, 6808611), és aktív szenes (09118699). A normál k.b. 3EFt, az aktív szenes k.b. 6EFT-ba kerül. Nekem is ilyen fűtésem van, és már volt benne mind a két fajta gyári szűrő, és nem gyűrődött össze egyik se. Csere előtt takarítsd ki a szűrő helyét! Amúgy az utángyártott Bárdi-s mennyibe kerül?
aga Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 Most lementem a garázsba és leszereltem a kesztyütartót, 5-db patent zárja a hosszukás ajtot és nincs más.
Kombitomi Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 Most lementem a garázsba és leszereltem a kesztyütartót, 5-db patent zárja a hosszukás ajtot és nincs más.A tipusú BEHR-es rendszer az biztos! - Nekem is ilyen van.
aga Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 Csináltam pár képet, megpróbálom feltenni a fototárba.
Qpack Elküldve Május3, 2006 Szerző Elküldve Május3, 2006 BEHR-es A tipusú rendszerhez kétfajta gyári (GM) pollenszűrő kapható normál (1#93182436, 6808611), és aktív szenes (09118699). A normál k.b. 3EFt, az aktív szenes k.b. 6EFT-ba kerül. Nekem is ilyen fűtésem van, és már volt benne mind a két fajta gyári szűrő, és nem gyűrődött össze egyik se. Csere előtt takarítsd ki a szűrő helyét! Amúgy az utángyártott Bárdi-s mennyibe kerül? Ez érdekes, nekem azt mondták hivatalos márkakreskedésben, hogy a G-hez, nincs aktívszenes pollenszűrő. Akkor csaka Behr-hez van vagy nincs vagy van a Delphihez is? :)
Recommended Posts