zotya975 Elküldve Augusztus9, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2019 2 órája, opelforum27 írta: Milyen név alatt fut a klíma fagyás érzékelője? Így nem találom. Nem tudom, de nem ez az? https://www.autodoc.hu/jarmu-alkatreszek/erzekelo-utaster-homerseklet-15127/opel/astra/astra-g-lepcsoshatu-f69 Ha hülyeséget írtam akkor bocs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus9, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2019 4 órája, opelforum27 írta: Milyen név alatt fut a klíma fagyás érzékelője? Így nem találom. ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
freddy_ Elküldve Augusztus12, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2019 On 2019.08.03. at 11:26, tgabika76 írta: Nem kell sem szétszedni a blokkot, sem a gombokat leszedni róla ahhoz hogy a hátulján a bowden kijöjjön a vezetőhüvelyből. Sajnos a kesztyűtartó felől nem fogsz látni semmit, pont ezért mert ha minden jól van összerakva, elég rövidek azok a bowdenek ahhoz hogy feszesen álljanak. Keresnék képet róla, de a Google csak Delphi panelről talál fotókat... Úgy emlékszem, a középkonzol visszaszerelésénél kijött valami a helyéről, de visszatettem, tehát minden a helyén volt. Hacsak nem mozdult el a középkonzol bepattintásakor, akkor a helyén kell lennie (ettől függetlenül a következő tervezett középkonzol kivételnél megnézem a bowdent). A bowden által mozgatott hideg-meleg levegő beáramlást kiválasztó mechanizmusnál nem lehet elkoszolódás vagy akadály? Ahhoz hogyan férek hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mustár Elküldve Augusztus17, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2019 Üdv Tulajdonostársak, az Astránk klímája egyik útról a másikra meghalt, csak meleg levegőt fúj. A gáz szökhetett el? Múlt héten még kifogástalanul működött, ma csak a meleg levegő. Köszönöm, ha segítetek! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Augusztus17, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2019 1 órával ezelőtt, Mustár írta: Üdv Tulajdonostársak, az Astránk klímája egyik útról a másikra meghalt, csak meleg levegőt fúj. A gáz szökhetett el? Múlt héten még kifogástalanul működött, ma csak a meleg levegő. Köszönöm, ha segítetek! Üdv Estünkben kb 2 hónapja menet közben hagyta abba a hideg levegő fújását, utána már nem is fújt hideget bármikor-bárhogyan próbálkoztam. Első helyen 140ezres klímakompresszor cserére adtak ajánlatot mert azt állapították meg hibaokként... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mustár Elküldve Augusztus17, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2019 Szia Janó32, köszi a hozzászólást! Viszont a hozzászólásod folytatásában azt írtad, h 40e Ft-ért valahol megoldották a problémát. Esetleg tudnál ajánlani a szerelőt? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Augusztus17, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2019 7 órája, Mustár írta: Szia Janó32, köszi a hozzászólást! Viszont a hozzászólásod folytatásában azt írtad, h 40e Ft-ért valahol megoldották a problémát. Esetleg tudnál ajánlani a szerelőt? Köszi http://autosvab.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mustár Elküldve Augusztus19, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2019 Köszönöm a választ, esetleg Bp-en (esetleg 11. kerület környékén) nincs valakinek jó klímása? Köszönettel Link to comment Megosztás: More sharing options...
bonat Elküldve Augusztus20, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2019 On 2019. 08. 19. at 12:25, Mustár írta: Köszönöm a választ, esetleg Bp-en (esetleg 11. kerület környékén) nincs valakinek jó klímása? Köszönettel Én itt már voltam párszor Karinthy Frigyes út 17/a parkoló, szerintem jók:http://extraautoszerviz.hu/tevekenysegeink/7-autoklima Link to comment Megosztás: More sharing options...
bonat Elküldve Augusztus20, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2019 Sziasztok, Nekem nincs a hátsó ülések alatt légcsatornázva a rendszer, de észrevettem hogy a hátramenő csatornák felé szánt leömlő meg ott van nyitva (utólag lett nekem berakva gyári klíma jó pár éve). Itt lehet látni: https://opel.7zap.com/en/car/t98/c/7/1-1/ A 10-es elem helyére nem lehet valami vakpanelt rakni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus21, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2019 8 órája, bonat írta: Sziasztok, Nekem nincs a hátsó ülések alatt légcsatornázva a rendszer, de észrevettem hogy a hátramenő csatornák felé szánt leömlő meg ott van nyitva (utólag lett nekem berakva gyári klíma jó pár éve). Itt lehet látni: https://opel.7zap.com/en/car/t98/c/7/1-1/ A 10-es elem helyére nem lehet valami vakpanelt rakni??? Nem gondolom hogy szükséges lenne, mert így legfeljebb ott is fúj levegőt az első ülés lábterébe. Amúgy azon a megoldáson nem gondolkodtál hogy kiépíted a légcsatorna rendszert és megveszed az 5-ös, 6-os, 7-es és 8-as elemeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bonat Elküldve Augusztus21, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2019 8 órája, tgabika76 írta: Nem gondolom hogy szükséges lenne, mert így legfeljebb ott is fúj levegőt az első ülés lábterébe. Amúgy azon a megoldáson nem gondolkodtál hogy kiépíted a légcsatorna rendszert és megveszed az 5-ös, 6-os, 7-es és 8-as elemeket? Még nem gondolkodtam rajta, ehhez nem kell kárpitot bontanom? Annyi a baj, hogy ha nem tömeszelem el valamivel, akkor oda megy a levegő a váltórudazat felé és fent meg nem lesz olyan hatékony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2019 20 órája, bonat írta: Sziasztok, Nekem nincs a hátsó ülések alatt légcsatornázva a rendszer, de észrevettem hogy a hátramenő csatornák felé szánt leömlő meg ott van nyitva (utólag lett nekem berakva gyári klíma jó pár éve). Itt lehet látni: https://opel.7zap.com/en/car/t98/c/7/1-1/ A 10-es elem helyére nem lehet valami vakpanelt rakni??? Véletlenül sem akarom elvenni a kedved tőle, de én pár éve megcsináltam F astrában és igazából minimális levegő megy hátra. Nekem szivacsot is kellett cserélni, mert abból meg ki van könnyítve a csatorna helye: http:// http:// Link to comment Megosztás: More sharing options...
bonat Elküldve Augusztus21, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2019 3 órája, zotya975 írta: Véletlenül sem akarom elvenni a kedved tőle, de én pár éve megcsináltam F astrában és igazából minimális levegő megy hátra. Nekem szivacsot is kellett cserélni, mert abból meg ki van könnyítve a csatorna helye: http:// http:// Hoppá! Nem semmi. Hát én ezért akarnám inkább csak elzárni a lukat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2019 6 órája, bonat írta: Hoppá! Nem semmi. Hát én ezért akarnám inkább csak elzárni a lukat. Hát akkor valami egyedi megoldás kell, ugye bírni kel neki hideget-meleget, meg ha már ott van azért minél jobban legyen légtömör a zárás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelAtti Elküldve Szeptember1, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2019 Sziasztok! Szivárog a hűtő kiegyenlítő tartályom. Szerencsére a tetején van megrepedve, így könnyen észrevettem a szivárgás helyét. Már megjött az új tartály. Azt szeretném kérdezni, mielőtt nekiállok kiszedni a régit, hogy mire figyeljek, van macerás része a szerelésnek? Azt látom az új tartályon hogy van a rögzítve, csak alá eggyenlőre nem látok hogy a cső hogy csatlakozik stb. Nem akarok eltörni semmit. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelAtti Elküldve Szeptember6, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2019 Sikerült, kicserélve........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GabiETZ Elküldve Szeptember8, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2019 (edited) Sziasztok, Nektek is enyhe sípoló hangot(hasonló mint a turbó) ad ki a kocsi, amikor klímát kapcsoltok? Üresben felpörgetve a motort is megvan a hang 2-3000 között. Ez normális vagy valami csapágy rosszalkodik? Illetve egy másik dolog, hogyha áttekerem a fűtést csak a szélvédőre, akkor is jön szemből a levegőbefúvás. Ez így normális? Hogyha a többire tekerem ott rendben van. Pl lábtér... Módosítva Szeptember8, 2019 : GabiETZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mtxagent Elküldve Szeptember10, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2019 On 2019. 09. 08. at 22:11, GabiETZ írta: Sziasztok, Nektek is enyhe sípoló hangot(hasonló mint a turbó) ad ki a kocsi, amikor klímát kapcsoltok? Üresben felpörgetve a motort is megvan a hang 2-3000 között. Ez normális vagy valami csapágy rosszalkodik? Illetve egy másik dolog, hogyha áttekerem a fűtést csak a szélvédőre, akkor is jön szemből a levegőbefúvás. Ez így normális? Hogyha a többire tekerem ott rendben van. Pl lábtér... Talán én nem sípoló hanggal jellemezném, de az tény, hogy magasabb fordulaton a klímakompresszornak van egy hangja, ami az utastérbe is behallatszik. Jön valamennyi. Ha zavar, zárd manuálisan el a befúvókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GabiETZ Elküldve Szeptember11, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2019 On 9/10/2019 at 1:50 PM, mtxagent said: Talán én nem sípoló hanggal jellemezném, de az tény, hogy magasabb fordulaton a klímakompresszornak van egy hangja, ami az utastérbe is behallatszik. Jön valamennyi. Ha zavar, zárd manuálisan el a befúvókat. Köszi az infót. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kzsbike69 Elküldve Szeptember27, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2019 Sziasztok !! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A képen látható a Max feliratú kapcsoló ( Belső keringtetés ) ennek az izzóját szeretném ki cserélni. Van rá lehetőség, és ha igen hogyan tudnám meg tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2019 4 órája, kzsbike69 írta: Sziasztok !! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A képen látható a Max feliratú kapcsoló ( Belső keringtetés ) ennek az izzóját szeretném ki cserélni. Van rá lehetőség, és ha igen hogyan tudnám meg tenni. Nem úgy van hogy csak egy izzó van a középső tekerő mögött, és fényvető plexi viszi el a fényt a gombokhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bonat Elküldve Szeptember27, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2019 1 óra, zotya975 írta: Nem úgy van hogy csak egy izzó van a középső tekerő mögött, és fényvető plexi viszi el a fényt a gombokhoz? Én is így emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember28, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2019 20 órája, zotya975 írta: Nem úgy van hogy csak egy izzó van a középső tekerő mögött, és fényvető plexi viszi el a fényt a gombokhoz? De. Egészen hiteles forrásból mondom, ugyanis a képen az én fűtéskapcsolóm látható. Ez amúgy a Behr-verzió, a szerencsésebbik, mert a középső tekerőt lehúzva (elég nehéz) cserélhető a mögötte levő rizsszem izzó, a Delphi-félét ki kell építeni a középkonzolból, mert a benne levő izzó csak hátulról cserélhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember28, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2019 2 órája, tgabika76 írta: De. Egészen hiteles forrásból mondom, ugyanis a képen az én fűtéskapcsolóm látható. Ez amúgy a Behr-verzió, a szerencsésebbik, mert a középső tekerőt lehúzva (elég nehéz) cserélhető a mögötte levő rizsszem izzó, a Delphi-félét ki kell építeni a középkonzolból, mert a benne levő izzó csak hátulról cserélhető. Na csak azért mert én is izzót cseréltem, és úgy rémlik hogy a középső befeketedett izzót kicserélve "világosabb lett" a gomb is, csak nem voltam már biztos benne hogy így van. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts