Janó32 Elküldve Június28, 2019 Elküldve Június28, 2019 On 2019. 06. 23. at 20:35, Janó32 írta: Úgy néz ki, hogy a kompresszor ment tönkre... Érdemes nem az első műhelynél leragadni... Volt egy 140-es ajánlat teljes kompresszor cserére, ma fizettem 40-et egy mágnestekercs cseréért, szereléssel, nyomáspróbával, töltéssel, kb13fokos levegőt fúj...
zotya975 Elküldve Június28, 2019 Elküldve Június28, 2019 2 órája, Janó32 írta: Érdemes nem az első műhelynél leragadni... Volt egy 140-es ajánlat teljes kompresszor cserére, ma fizettem 40-et egy mágnestekercs cseréért, szereléssel, nyomáspróbával, töltéssel, kb13fokos levegőt fúj... Bár nekem ( még) nincs klímám, de nem 10-fok alatti levegőt illene fújnia? Vagy ez nem törvényszerű?
tgabika76 Elküldve Június29, 2019 Elküldve Június29, 2019 9 órája, zotya975 írta: Bár nekem ( még) nincs klímám, de nem 10-fok alatti levegőt illene fújnia? Vagy ez nem törvényszerű? Nem tudom hol/hogyan szokás mérni, én tavaly egy húshőmérőt dugtam a középső szellőzőrostélyba, belső levegő keringetésre állítottam a fűtést, 2. fokozatra a ventillátort és hogy középre (testre) fújjon. Bekapcsoltam a klímát, és pár perc alapjáraton járatás után +3°C-os levegő jött a rostélyból... nyilván ez a kocsiban nem érződik ilyen hidegnek, de a 13° szerintem is már túl sok...
zotya975 Elküldve Június29, 2019 Elküldve Június29, 2019 2 órája, tgabika76 írta: Nem tudom hol/hogyan szokás mérni, én tavaly egy húshőmérőt dugtam a középső szellőzőrostélyba, belső levegő keringetésre állítottam a fűtést, 2. fokozatra a ventillátort és hogy középre (testre) fújjon. Bekapcsoltam a klímát, és pár perc alapjáraton járatás után +3°C-os levegő jött a rostélyból... nyilván ez a kocsiban nem érződik ilyen hidegnek, de a 13° szerintem is már túl sok... Hát gondolom az sem mindegy pontosan hol mérünk, még bent a csőben vagy a már kifújt levegőt a rostély előtt. Amúgy én is húshőmérővel szoktam garázdálkodni. http://
Janó32 Elküldve Június29, 2019 Elküldve Június29, 2019 12 órája, zotya975 írta: Bár nekem ( még) nincs klímám, de nem 10-fok alatti levegőt illene fújnia? Vagy ez nem törvényszerű? Passz... De így használva jónak tűnik, percek alatt érezhetően lehűti a kombi utasterét ami a napon állt tegnap egész nap... Majd ha jöna a nagyobb meleg meg kimegyek vele városból (hosszabb útra, ott használjuk csak) akkor kiderül... Amit fúj már-már kellemetlen ha ránk fújja meg a lábunkra közvetlenül, ami ennél hidegebb az nem tudom milyen lehet... Kb ilyesmi szüleim 33k km-es SX4-ébe is a klíma érzetre. Meg gondolom nagyon nem mindegy h mennyi idős-mennyit futott rendszer, mégis csak 17 éves autó lassan 160k km, az egéaz rendszerben a mágnestekercs ami immáron nem gyári...
zotya975 Elküldve Június29, 2019 Elküldve Június29, 2019 4 órája, Janó32 írta: Passz... De így használva jónak tűnik, percek alatt érezhetően lehűti a kombi utasterét ami a napon állt tegnap egész nap... Majd ha jöna a nagyobb meleg meg kimegyek vele városból (hosszabb útra, ott használjuk csak) akkor kiderül... Amit fúj már-már kellemetlen ha ránk fújja meg a lábunkra közvetlenül, ami ennél hidegebb az nem tudom milyen lehet... Kb ilyesmi szüleim 33k km-es SX4-ébe is a klíma érzetre. Meg gondolom nagyon nem mindegy h mennyi idős-mennyit futott rendszer, mégis csak 17 éves autó lassan 160k km, az egéaz rendszerben a mágnestekercs ami immáron nem gyári... Igazából ez a lényeg.
matrix19 Elküldve Július3, 2019 Elküldve Július3, 2019 Sziasztok Adott egy 99-es Astra x16szr motorral aminek nem működik a klímája, voltam 3 szervizben is de mindenhol hülyének néztek, eltérőek voltak a diagnózisok műhelyenként, de amiben eggyet értettek, hogy a kompresszorom rossz, elvan valahol egy cső tömődve és lyukas valahol a rendszer. Mindezt megcsinálnák valami csillagászati összegért. miért is néztek hülyének? 1. Mikor mondtam nekik, hogy ki lett cserélve az ECU azóta nem dolgozik a kompresszor (nem vittem vissza a szerelőhöz mert örültem, hogy hajtható az autó klímát előtte se használtam, nem is érdekelt) előtte se volt benne gáz, de annyi legalább volt benne hogy bekapcsoljon. Kérdezem nem-e lehet valami köze hozzá? Nem-e elektronikai gond miatt nem kapcsol a kompresszor mindenhol rögtön rávágták, hogy nem ez biztos kompresszor hiba, de meg se nézték 2. Volt gond a nyomáskapcsolóval mert hidegen is bekapcsolt mind 2 ventilátor mikor meg lett kocogtatva az érzékelő akkor kikapcsolt. 3. Mindenhol telenyomták valami zöld trutyival ,hogy megnézzék lyukas-e. Sehol nem szivárgott ,mikor rákérdeztem, hogy hol van a zöld festék akkor csak annyit mondtak biztos lyukas a rendszer csak nem látni... Ez egy éve történt elegem lett a sok szélhámosból és szétszedtem én. Ami rögtön feltűnt, hogy a rendszer megbontásakor kijött egy kevés gáz tehát volt valamennyi nyomás a rendszerben ennyit, hogy valahol lyukas...ha egy év alatt nem szökött ki sehol akkor nem hiszem hogy lyukas. A másik amit észrevettem, hogy ömlött kifelé a csövekből ez a zöld festékes trutyi. Nem szedtem ki mindent, a kabinban a radiátor bent maradt a radiátorból a csövek amik a kb. a légszűrőig mennek azokat bent hagytam. A radiátort, a kompresszort és pár csövet amik a motortérben voltak azokat kiszedtem. Próbáltam sűrített levegővel kifújni a kabin radiátort elég sok trutyi kijött belőle ,de szerintem maradt még benne egy kevés. Ha volt is eltömődés valahol akkor az a belenyomott festék miatt volt, mert kb 2-3 ML-t kiszedtem ha nem többet. Azt gondoltam ki, hogy a kompresszor elküldöm egy műhelybe felújításra, nyomáskapcsolót egyértelműen kicserélem a tömítésekkel együtt. Olvastam még, hogy ha már szét van szedve érdemes kicserélni a szárítószűrőt, de az ha jól nézem akkor az a radiátorral együtt van, szét lehet valahogy szedni? Érdemes lenne még valamit kicserélni? Legjobban az érdekel mielőtt még komolyan költekezésbe kezdenék, hogy van a motorvezérlőnek valami köze a klímához?Azt tudom hogy pár autótípusnál az ECU dönti el, hogy bekapcsoljon a kompresszor. Le lehetne tesztelni valahogy, hogy az elektronika részén minden rendbe van? Esetleg van valami otthoni megoldás a rendszer átmosásához? Válaszokat előre is köszönöm!
zotya975 Elküldve Július4, 2019 Elküldve Július4, 2019 9 órája, matrix19 írta: Sziasztok Adott egy 99-es Astra x16szr motorral aminek nem működik a klímája, voltam 3 szervizben is de mindenhol hülyének néztek, eltérőek voltak a diagnózisok műhelyenként, de amiben eggyet értettek, hogy a kompresszorom rossz, elvan valahol egy cső tömődve és lyukas valahol a rendszer. Mindezt megcsinálnák valami csillagászati összegért. miért is néztek hülyének? 1. Mikor mondtam nekik, hogy ki lett cserélve az ECU azóta nem dolgozik a kompresszor (nem vittem vissza a szerelőhöz mert örültem, hogy hajtható az autó klímát előtte se használtam, nem is érdekelt) előtte se volt benne gáz, de annyi legalább volt benne hogy bekapcsoljon. Kérdezem nem-e lehet valami köze hozzá? Nem-e elektronikai gond miatt nem kapcsol a kompresszor mindenhol rögtön rávágták, hogy nem ez biztos kompresszor hiba, de meg se nézték 2. Volt gond a nyomáskapcsolóval mert hidegen is bekapcsolt mind 2 ventilátor mikor meg lett kocogtatva az érzékelő akkor kikapcsolt. 3. Mindenhol telenyomták valami zöld trutyival ,hogy megnézzék lyukas-e. Sehol nem szivárgott ,mikor rákérdeztem, hogy hol van a zöld festék akkor csak annyit mondtak biztos lyukas a rendszer csak nem látni... Ez egy éve történt elegem lett a sok szélhámosból és szétszedtem én. Ami rögtön feltűnt, hogy a rendszer megbontásakor kijött egy kevés gáz tehát volt valamennyi nyomás a rendszerben ennyit, hogy valahol lyukas...ha egy év alatt nem szökött ki sehol akkor nem hiszem hogy lyukas. A másik amit észrevettem, hogy ömlött kifelé a csövekből ez a zöld festékes trutyi. Nem szedtem ki mindent, a kabinban a radiátor bent maradt a radiátorból a csövek amik a kb. a légszűrőig mennek azokat bent hagytam. A radiátort, a kompresszort és pár csövet amik a motortérben voltak azokat kiszedtem. Próbáltam sűrített levegővel kifújni a kabin radiátort elég sok trutyi kijött belőle ,de szerintem maradt még benne egy kevés. Ha volt is eltömődés valahol akkor az a belenyomott festék miatt volt, mert kb 2-3 ML-t kiszedtem ha nem többet. Azt gondoltam ki, hogy a kompresszor elküldöm egy műhelybe felújításra, nyomáskapcsolót egyértelműen kicserélem a tömítésekkel együtt. Olvastam még, hogy ha már szét van szedve érdemes kicserélni a szárítószűrőt, de az ha jól nézem akkor az a radiátorral együtt van, szét lehet valahogy szedni? Érdemes lenne még valamit kicserélni? Legjobban az érdekel mielőtt még komolyan költekezésbe kezdenék, hogy van a motorvezérlőnek valami köze a klímához?Azt tudom hogy pár autótípusnál az ECU dönti el, hogy bekapcsoljon a kompresszor. Le lehetne tesztelni valahogy, hogy az elektronika részén minden rendbe van? Esetleg van valami otthoni megoldás a rendszer átmosásához? Válaszokat előre is köszönöm! Annyit meg tudsz tenni, hogy akár már a kiszerelt klímakompresszornak adsz 12Voltot hogy lásd kapcsol-e a mágneskapcsoló, be tud-e kapcsolni a kompresszor.
winetyu Elküldve Július4, 2019 Elküldve Július4, 2019 Üdv néktek! Kérdésem, hogy találkozott-e már valaki olyan problémával, hogy a klíma bekapcsolásakor világít a kisautóvilláskulcsalátszúrva hibajelző lámpa. A kiolvasott hibakód szerint, a klíma ventilátorral van baj, de akárhogy kerestem nem találtam benne klíma ventilátort. Viszont, észre vettem, hogy két rózsaszín relé piszok meleg. Tudja valaki, hogy mi lehet a probléma és hogy lehet megoldani? Előre is kösz.
matrix19 Elküldve Július5, 2019 Elküldve Július5, 2019 On 2019. 07. 04. at 8:26, zotya975 írta: Annyit meg tudsz tenni, hogy akár már a kiszerelt klímakompresszornak adsz 12Voltot hogy lásd kapcsol-e a mágneskapcsoló, be tud-e kapcsolni a kompresszor. Tökéletesen dolgozik behúz ahogy kell meg birom tekerni is hallani a dugattyúkat, szerintem a kompresszornak nincs semmi baja, csak az az elektronkának, de majd összerakás után kiderül.
dari Elküldve Július9, 2019 Elküldve Július9, 2019 Sziasztok Volt már valakinek olyan problémája, hogy a fűtőradiátor felől a hűtővíz bugyborgását hallom menet közben, és a hűtővíz csepegést észleltem de nem az utastérben, hanem valahol a tűzfalnál alul folyik ki. Hol lehet a szivárgás? Előre is köszönöm a választ.
mtxagent Elküldve Július10, 2019 Elküldve Július10, 2019 23 órája, dari írta: Sziasztok Volt már valakinek olyan problémája, hogy a fűtőradiátor felől a hűtővíz bugyborgását hallom menet közben, és a hűtővíz csepegést észleltem de nem az utastérben, hanem valahol a tűzfalnál alul folyik ki. Hol lehet a szivárgás? Előre is köszönöm a választ. A hűtővíz mindig kering a fűtőradiátorban, akkor is, ha nem fűtesz. Vízfolyást egyszerű megtalálni, csak követed a nyomokat. Lehet cső, csatlakozó. Meg kell emelni, és végig kell böngészni.
BoMa Elküldve Július22, 2019 Elküldve Július22, 2019 Sziasztok! Sziszegett a klima, igy elvittem feltoltetni. Igencsak keves gaz volt benne, vakuum teszten atment, a feltoltes utan egy ideig nem csinalta. Kb 1 honapja volt feltoltve most megint sziszeg, de azt vettem eszre hogy csak alapjaraton, dugoban araszolgatas kozben egyre erosodo hanggal, majd megszunik es ujra.... gondolom ha atment a vakuum teszten akkor nem fogyhatott el belole a gaz. A kompresszorral lehet valami? Koszi elore is.
zotya975 Elküldve Július26, 2019 Elküldve Július26, 2019 Próbált már valaki szétszedni klíma ventillátort? Ellégé zörög, szerintem száraz-csapágy hangja van, de csak ideáig jutottam, mert a motor szemre nem bontható, illetve lemez fülek vannak ráhajtva. Egyenlőre nem bántottam, mert ugyan van hangja , de működik és megköveznének, ha most a kánikulában, klíma nélkül maradnának. Fújtam bele kenőolajat, ami vagy eljutott a csapágyig, de inkább nem. http:// A másik, hogy "bombával" akartam klímát tisztítani, amihez egyes leírások szerint ki kell venni a pollenszűrőt, és belső levegő keringtetést kell kapcsolni. Furcsa volt nekem hogy a ki-bekapcsoláskor semmi motorhang nincs ahogy állítja a külsőről-belsőre, most az is kiderült, hogy miért. Valószínűleg tönkrement az állító motor, és valaki egyszerűen kivette az egészet. http:// A "bombához" átállítottam kézzel belsőre, aztán miután az megvolt visszaraktam külsőre, és úgy rögzítettem.
TomH Elküldve Július27, 2019 Elküldve Július27, 2019 On 2019. 07. 22. at 11:06, BoMa írta: Sziasztok! Sziszegett a klima, igy elvittem feltoltetni. Igencsak keves gaz volt benne, vakuum teszten atment, a feltoltes utan egy ideig nem csinalta. Kb 1 honapja volt feltoltve most megint sziszeg, de azt vettem eszre hogy csak alapjaraton, dugoban araszolgatas kozben egyre erosodo hanggal, majd megszunik es ujra.... gondolom ha atment a vakuum teszten akkor nem fogyhatott el belole a gaz. A kompresszorral lehet valami? Koszi elore is. Ez engem is érdekelne, mert nálam ugyan ez van. Sziszeg, kb 20 fokos levegőt fúj. 2 hete volt kb ellenőrizve, akkor azt mondták jó. De nagyon nem, szóval megyek reklamálni.
zotya975 Elküldve Július30, 2019 Elküldve Július30, 2019 Bent van a külső-belső keringtetés váltómotor, és működik is. http:// Nem nagyon láttam az autó alatt vízcsöpögést, kivettem a tűzfalról a pipát, ott nem volt eltömődve. Óvatosan felpiszkáltam dróttal, se víz, se kosz, se semmi. Gondoltam bentről megnézem, de csak a hőcserélőig jutottam, meg ráakadtam a pipára bentről is, amit a kocsi alól kiszedtem. http:// A hőcserélőt is inkább csak tükörből láttam: http:// Úgyis akarok venni mobiltelóhoz endoszkópot, talán majd azzal látok valamit.
odorgg Elküldve Július30, 2019 Elküldve Július30, 2019 Sziasztok! Lehalt a klímám Kompresszor mágneskuplung nem húz be, illetve nem kap feszt sem amire behúzhatna, szóval feltételezem, hogy azzal nincs probléma. Az a kérdés, hogy miért nem ad feszt a kuplungra az autó? Kevés lehet a gáz? Vagy mi befolyásolja még a kompresszor működését? Klímásnál még nem voltam. Gázt tavaly töltettem, ha a klímacsövön lévő szelepet benyomom picit, akkor jön belőle gáz, szóval annyira nem lehet üres sem. Hibakód nincs. (Z14xe manual kíma)
mtxagent Elküldve Július31, 2019 Elküldve Július31, 2019 16 órája, zotya975 írta: Nem nagyon láttam az autó alatt vízcsöpögést, kivettem a tűzfalról a pipát, ott nem volt eltömődve. Óvatosan felpiszkáltam dróttal, se víz, se kosz, se semmi. Gondoltam bentről megnézem, de csak a hőcserélőig jutottam, meg ráakadtam a pipára bentről is, amit a kocsi alól kiszedtem. Esetleg fecskendővel nyomj egy kis vizet a hőcserélő alatti tálcába, és figyeld a kocsi alatt, hogy kicsöpög-e. 1
zotya975 Elküldve Július31, 2019 Elküldve Július31, 2019 9 perce, mtxagent írta: Esetleg fecskendővel nyomj egy kis vizet a hőcserélő alatti tálcába, és figyeld a kocsi alatt, hogy kicsöpög-e. Ma már sikerült belőle kicsikarnom némi víztócsát, valószínűleg eddig azért nem volt, mert az eladó tanácsára korábban lekapcsoltam a klímát még megállás előtt. De a következő az lett volna amit írtál, fecskendő , és víz.
zotya975 Elküldve Augusztus1, 2019 Elküldve Augusztus1, 2019 Mivel már volt másik klímahűtő ventim, amit fel is szereltem, már neki mertem állni a zörgő szétszereléséhez. http:// Sima siklócsapágy, ami szárazon futott, a kommutátor kopása még nem vészes: http:// Ahogy a bronzkeféké sem: http:// Ahhoz viszont hogy a belső csapágyat is megkenjem, le kellene szedni a lapát tartót, de itt elakadtam. Aztán sem tudom hogy tekerni vagy húzni kellene: http:// Szerintem ez hosszabb művelet lesz, majd elszórakozom vele a téli estéken. 2
freddy_ Elküldve Augusztus2, 2019 Elküldve Augusztus2, 2019 (edited) Manuális Behr klímás autónál a hideg-meleg szabályozót teljesen hidegre állítva fújhat enyhén langyos levegőt? Hűvös garázsból elindulva, borult időben, 26°C körüli hőmérsékleten közlekedtem. A hőmérséklet 38°C-ig felment a beltérben. Le kellett kapcsolni a ventillátort és lehúzni az ablakokat. Létezik, hogy nem zár le rendesen a hideg-meleg "kiválasztó" és a fűtésről belekeveredik a meleg levegő? Típushiba esetleg? Módosítva Augusztus2, 2019 : freddy_
tgabika76 Elküldve Augusztus3, 2019 Elküldve Augusztus3, 2019 15 órája, freddy_ írta: Manuális Behr klímás autónál a hideg-meleg szabályozót teljesen hidegre állítva fújhat enyhén langyos levegőt? Hűvös garázsból elindulva, borult időben, 26°C körüli hőmérsékleten közlekedtem. A hőmérséklet 38°C-ig felment a beltérben. Le kellett kapcsolni a ventillátort és lehúzni az ablakokat. Létezik, hogy nem zár le rendesen a hideg-meleg "kiválasztó" és a fűtésről belekeveredik a meleg levegő? Típushiba esetleg? Létezik. Ha volt már szétszedve a középkonzolod (konkrétan a fűtés tekerőgombjai voltak-e kiszedve, arra gondolok), akkor elképzelhető hogy úgy rakták vissza hogy a hideg-meleg állító bowdenje nincs rendesen a helyén (van egy vezetőhüvely ahova be kell pattintani), és akkor pedig hiába tekered le teljesen hideg felé, a bowdent nem húzza meg teljesen. Mivel az újabb G Astrákban már nincsen fűtéscsap, így a fűtőradiátorban állandóan kering a meleg víz, ha pedig nem húz meg teljesen a bowden, simán elképzelhető hogy akkor is fűtesz, amikor nem áll szándékodban. Szét kell szedni a középkonzolt, kivenni a fűtés szabályzó egységét a tekerőgombokkal, és megnézni hogy hogyan van elvezetve a hátulján a bowden. 1
freddy_ Elküldve Augusztus3, 2019 Elküldve Augusztus3, 2019 3 órája, tgabika76 írta: Létezik. Ha volt már szétszedve a középkonzolod (konkrétan a fűtés tekerőgombjai voltak-e kiszedve, arra gondolok), akkor elképzelhető hogy úgy rakták vissza hogy a hideg-meleg állító bowdenje nincs rendesen a helyén (van egy vezetőhüvely ahova be kell pattintani), és akkor pedig hiába tekered le teljesen hideg felé, a bowdent nem húzza meg teljesen. Mivel az újabb G Astrákban már nincsen fűtéscsap, így a fűtőradiátorban állandóan kering a meleg víz, ha pedig nem húz meg teljesen a bowden, simán elképzelhető hogy akkor is fűtesz, amikor nem áll szándékodban. Szét kell szedni a középkonzolt, kivenni a fűtés szabályzó egységét a tekerőgombokkal, és megnézni hogy hogyan van elvezetve a hátulján a bowden. A középkonzol többször is ki volt szedve és abból a fűtésgombokat tartalmazó blokk kivéve (négy fémkapcs fogja). A blokk maga sosem volt szétszedve, sem a gombok arról lehúzva. Elmozdulhat a bowden szétszedés nélkül is? Nem láttam semmi rendelleneset a visszapattintásnál. (A hátam közepére sem hiányzik a középkonzolt mégegyszer kivenni, csak ha végképp nincs más mód a probléma orvoslására.) A kesztyűtartót nem elég kivenni, onnan nem látok rá kellően a bowdenre? A Bowden másik végén nem lehet probléma?
tgabika76 Elküldve Augusztus3, 2019 Elküldve Augusztus3, 2019 53 perce, freddy_ írta: A középkonzol többször is ki volt szedve és abból a fűtésgombokat tartalmazó blokk kivéve (négy fémkapcs fogja). A blokk maga sosem volt szétszedve, sem a gombok arról lehúzva. Elmozdulhat a bowden szétszedés nélkül is? Nem láttam semmi rendelleneset a visszapattintásnál. Nem kell sem szétszedni a blokkot, sem a gombokat leszedni róla ahhoz hogy a hátulján a bowden kijöjjön a vezetőhüvelyből. Sajnos a kesztyűtartó felől nem fogsz látni semmit, pont ezért mert ha minden jól van összerakva, elég rövidek azok a bowdenek ahhoz hogy feszesen álljanak. Keresnék képet róla, de a Google csak Delphi panelről talál fotókat... 1
opelforum27 Elküldve Augusztus9, 2019 Elküldve Augusztus9, 2019 (edited) Milyen név alatt fut a klíma fagyás érzékelője? Így nem találom. Módosítva Augusztus9, 2019 : opelforum27
Recommended Posts