kobraCode Elküldve Június30, 2017 Elküldve Június30, 2017 On 2017. 06. 30. at 7:42, Handbrake írta: Nektek nem szokott a kondenzvíz kivezető eltömődni? Néha olyan érzésem van klímázás után, akár másnam reggel ha a kocsiba ülök és indítom a levegőbefújást, mintha nem csepegne ki, olyan állot víz szaga van. Hétvégén cserélek majd pollenszürőt ( aktív szenest), akkor klímatisztítás is lesz, lehet egy kis levegőt nyomok a kivezetőcsőbe hátha kitolja ha van benne valami dugulás... Expand Évente 1x minimum de ajánlott 2x tisztítani a rendszert, gombásodás prosodás stb... Illetve én úgy szoktam használni a klímát hogy ha tudom hogy 10 percen belül megérkezek a helyszínre akkor klíma kikapcs és már csak a ventit nyomom így a hőcserélő biztos hogy leszárad és nem lesz büdös következő indításkor. De mondom a legfőbb szempont a rendszeres tisztíás: 1
jkornel Elküldve Július6, 2017 Elküldve Július6, 2017 Sziasztok, a Hűtőmodul (hűtésvezérlő) egység megmakkant a szerelőm szerint. Kigyulladgat a hűtésvisszajelző a műszerfalon és csak az 1es fokozaton megy a venti,a hibakód is erről szól a gép szerint. (Amúgy nem melegszik a víz, mondjuk nem is járok sokat/se dugóban, alig megyek az Ezeréves Sólyommal) Van valami mód rá, hogy ne kelljen 60k-ért újat vennem? Be lehet kötni a ventilátort 'direktbe' egy kapcsolóra mondjuk amit dugóban használhatnék? Esetleg kapcsolási rajzot nem tudtok valamerre? 2001 Astra G 1.6 16v Caravan (Z16XE) köszi minden tippet!
bluemirage Elküldve Július7, 2017 Elküldve Július7, 2017 On 2017. 07. 06. at 21:13, csicsó írta: Ózonos klimatisztitást csináltatott már valaki? Expand Igen. De nem sokat ért, ahogyan a párom kocsijának sem. Az ózonos tisztítás után 1-2 nappal már újra jött vissza a szag. A vegyi szerintem tartósabb. Én többi nem viszem ózonra. 2:0 nálunk a befújós habos javára. Mi ide vittük a kocsikat. A "visszatérhetnek a szagok" pontban nem hiába van már előre magyarázkodás. De próbáld ki... ha nem nagy a baj nálad, akkor akár be is válhat.
csicsó Elküldve Július7, 2017 Elküldve Július7, 2017 On 2017. 07. 07. at 2:01, bluemirage írta: Igen. De nem sokat ért, ahogyan a párom kocsijának sem. Az ózonos tisztítás után 1-2 nappal már újra jött vissza a szag. A vegyi szerintem tartósabb. Én többi nem viszem ózonra. 2:0 nálunk a befújós habos javára. Mi ide vittük a kocsikat. A "visszatérhetnek a szagok" pontban nem hiába van már előre magyarázkodás. De próbáld ki... ha nem nagy a baj nálad, akkor akár be is válhat. Expand Köszi,6 ezerért csinálják,kipróbálom Nagy baj még nincs,klima kikapcs után szoktam érezni enyhe büdit
Handbrake Elküldve Július7, 2017 Elküldve Július7, 2017 On 2017. 07. 07. at 5:08, csicsó írta: Köszi,6 ezerért csinálják,kipróbálom Nagy baj még nincs,klima kikapcs után szoktam érezni enyhe büdit Expand 6 ezerből már kijön pár dobozzal a klímatisztító habból + még talán akár egy aktív szenes szürő is.
kobraCode Elküldve Július7, 2017 Elküldve Július7, 2017 Habbal vigyázzatok, több kárt tud csinálni mint hasznot: http://totalcar.hu/magazin/technika/2015/05/02/filleres_neppertrukk_klimatisztitas_hazilag/
Janó32 Elküldve Július7, 2017 Elküldve Július7, 2017 On 2017. 07. 07. at 10:47, kobraCode írta: Habbal vigyázzatok, több kárt tud csinálni mint hasznot: http://totalcar.hu/magazin/technika/2015/05/02/filleres_neppertrukk_klimatisztitas_hazilag/ Expand Pont ezt akartam jelezni én is: egy volt munkatársam jól megél ebből a problémából. A szellőző rendszer csövei több részből állnak/több nyakatekert darabból vannak összerakva, sok típusnál csak össze vannak pattintva és nincs semmi tömítő köztük. Ha a levegő ott egy kicsit szökik azzal nincs gond, ellenben amikor a habból kicsapódó folyadék ott utat talál magának, akkor jönnek az elázott digitklíma vezérlők, a beázott fejegységek és egyéb elektromos anomáliák. Ha javítható egyáltalán, akkor sem olcsó játék, de sokszor nem is javítható (legutolsó fogása egy 2DIN-es gyári navigációs egység egy E osztályos MB-ből. Nem lehet javítani, a nyákot is megmarta a cucc, nem elég egy két átkötést csinálni meg kicserélni néhány alkatrészt, még az IC is oda). Bontott nem nagyon van, gyári egység ára 600000Ft... Szóval ez a habos dolog tud bajt okozni...
OpelAtti Elküldve Július7, 2017 Elküldve Július7, 2017 Nálunk is ki lehet szedni, ilyen egyszerűen a ventilátor motort tisztításra?
Geopake Elküldve Július7, 2017 Elküldve Július7, 2017 On 2017. 07. 06. at 21:13, csicsó írta: Ózonos klimatisztitást csináltatott már valaki? Expand Én is elvittem párszor ilyenre a klímáshoz.Kipucolta habbal is meg ózonnal is.Gondoltam ha már tüdőbajos vagyok csak jó valamire
kobraCode Elküldve Július7, 2017 Elküldve Július7, 2017 On 2017. 07. 07. at 17:13, OpelAtti írta: Nálunk is ki lehet szedni, ilyen egyszerűen a ventilátor motort tisztításra? Expand Ha jól tudom akkor sajnos nem. Sokkal többet kell hozzá bontani. 1
OpelAtti Elküldve Július8, 2017 Elküldve Július8, 2017 Lenne egy pár kérdésem. 1: Nincs valakinek egy képe arról, hogy alul hol van a klíma kondenzvíz kifolyó? Próbáltam ahogy tudtam alánézni de semmit nem láttam. Amikor tisztítottam a hőcserélőt habbal, nem láttam alul semmi víz csöpögést, gondolom el van tömődve. Mikor kékesre mentünk a párom néha érzett egy kis vizet a lábán kanyarokban. 2: A ventilátor hogy van felfogatva? Következő klímatisztításnál ki akarom szedni tisztításra. 3: Elöl ahol beszívja a levegőt a ventilátor, a szélvédőnél, az a műanyag takaró, na azt csak le kell pattintani? Az a terv hogy a belső felére tennék fekete szúnyoghálót, hogy a levéldarabok ne tudjanak a venti-ig bejutni.
Geopake Elküldve Július8, 2017 Elküldve Július8, 2017 A tűzfalon van majdnem középen egy pipa alakú gumi. 1
Geopake Elküldve Július8, 2017 Elküldve Július8, 2017 On 2017. 07. 08. at 14:59, OpelAtti írta: Alulról, vagy a motortérből lehet látni? Expand Alulról.Én az aknából találtam meg. 1
OpelAtti Elküldve Július10, 2017 Elküldve Július10, 2017 Találtam egy jó kis videót a tisztítás/szétszedésről, hátha kell segítség valakinek:
kobraCode Elküldve Július10, 2017 Elküldve Július10, 2017 On 2017. 07. 10. at 16:49, OpelAtti írta: Találtam egy jó kis videót a tisztítás/szétszedésről, hátha kell segítség valakinek: Expand Alaposan kimosta. Én mondjuk porszívóval szoktam kiszívni a bent maradó szemetet, a hőcserélő lemezei elég élesek, szerintem simán megtudják vágni az ember kezét.
Frnc Elküldve Július11, 2017 Elküldve Július11, 2017 Idén elkészült a klímám, fel lett újítva, eddig nem működött. Felújítást követően a motor nagyon melegszik. Városon kívül a nagy menetszélnek köszönhetően tudom 90 fok alá vinni. Városban 90 fokon van, és ha sokáig állok egy lámpánál, azonnal felkúszik és jelez a kis sárga ikon, hogy meleg a hűtőrendszer. Ilyen körülmények között még csak be sem tudom kapcsolni a klímát, mert nincs az a menetszél, ami vissza tudja fogni a melegedést. Van-e valakinek valami tippje?
gezoli Elküldve Július11, 2017 Elküldve Július11, 2017 On 2017. 07. 11. at 11:10, Frnc írta: Idén elkészült a klímám, fel lett újítva, eddig nem működött. Felújítást követően a motor nagyon melegszik. Városon kívül a nagy menetszélnek köszönhetően tudom 90 fok alá vinni. Városban 90 fokon van, és ha sokáig állok egy lámpánál, azonnal felkúszik és jelez a kis sárga ikon, hogy meleg a hűtőrendszer. Ilyen körülmények között még csak be sem tudom kapcsolni a klímát, mert nincs az a menetszél, ami vissza tudja fogni a melegedést. Van-e valakinek valami tippje? Expand Ha bekapcsolod a klímát akkor a ventillátor első fokozatának indulnia kell. Az egy ventillátorosról van szó.
Frnc Elküldve Július11, 2017 Elküldve Július11, 2017 On 2017. 07. 11. at 13:08, gezoli írta: Ha bekapcsolod a klímát akkor a ventillátor első fokozatának indulnia kell. Az egy ventillátorosról van szó. Expand A klíma indul, működik, de amikor bekapcsolom, a motor elkezd melegedni 90km/h-nál is. Városban, a menetszél hiányában 90 °C fölé megy a motorhőfok. Amikor megállok egy-egy kereszteződésben, drasztikusan melegszik. Ha tudom hogy hosszú pirosom van, akkor le is kell állítani. Egyszerűen nem tudja magát hűteni a motor.
gezoli Elküldve Július11, 2017 Elküldve Július11, 2017 On 2017. 07. 11. at 14:45, Frnc írta: A klíma indul, működik, de amikor bekapcsolom, a motor elkezd melegedni 90km/h-nál is. Városban, a menetszél hiányában 90 °C fölé megy a motorhőfok. Amikor megállok egy-egy kereszteződésben, drasztikusan melegszik. Ha tudom hogy hosszú pirosom van, akkor le is kell állítani. Egyszerűen nem tudja magát hűteni a motor. Expand A ventilátor elindul amikor a klímát bekapcsolod?
Frnc Elküldve Július11, 2017 Elküldve Július11, 2017 (edited) Épp most próbálgattam. A klíma indításakor indul a ventilátor is, majd egy idő után leáll, a klíma megy tovább.Motort leállítom és újraindítom klíma nélkül: a ventilátor megy, majd egyszer leáll és nem indul újra. A motor meg melegszik. Módosítva Július11, 2017 : Frnc
gezoli Elküldve Július11, 2017 Elküldve Július11, 2017 On 2017. 07. 11. at 15:19, Frnc írta: Épp most próbálgattam. A klíma indításakor indul a ventilátor is, majd egy idő után leáll, a klíma megy tovább.Motort leállítom és újraindítom klíma nélkül: a ventilátor megy, majd egyszer leáll és nem indul újra. A motor meg melegszik. Lehet buta kérdés, de a klíma az rá tolja a levegőt, a belső ventilátor lefele szívja? Expand A klíma kapcsolása után a ventilátornak (motortérben) folyamatosan mennie kell!
Frnc Elküldve Július11, 2017 Elküldve Július11, 2017 Nekem is így tűnik logikusnak, de egy idő után leáll és nem hűti a motort.
Janó32 Elküldve Július11, 2017 Elküldve Július11, 2017 On 2017. 07. 11. at 14:45, Frnc írta: A klíma indul, működik, de amikor bekapcsolom, a motor elkezd melegedni 90km/h-nál is. Városban, a menetszél hiányában 90 °C fölé megy a motorhőfok. Amikor megállok egy-egy kereszteződésben, drasztikusan melegszik. Ha tudom hogy hosszú pirosom van, akkor le is kell állítani. Egyszerűen nem tudja magát hűteni a motor. Expand Ugye azt tudod, hogy ez a rossz megoldás? A motor leállítása után a hűtőfolyadék keringése is leáll (nem keringteti a vízpumpa, így a hőleadása gyakorlatilag nulla lesz a hűtőnél), a hőmérséklet még tovább növekszik. (Pl ha melegen leállítod 90 fok alatt picivel de mondjuk 10 perc múlva gyújtásra teszed, bekapcsol a hűtés.) Inkább álló helyzetben nyomd kicsit a gázt, tartsd a fordulatot 1500 környékén és ezzel segíted a venti hatékonyságát is mert keringteted előtte a folyadékot. . 1
Recommended Posts