gyula701 Elküldve Augusztus3, 2005 Elküldve Augusztus3, 2005 Az az igazság, hogy épp nyáron nő a nyomás a rendszerben, tehát ahogy a kollega írta "nagy melegben" az meg éppen arra utal, hogy sok benne a gáz és ráadásúl a meleg is rátesz, ezért túlhűt a klímakompresszor és túl is terhelődik, emiatt van a turbó szerű hang bár az sem kizárt, hogy csak a klíma hűtő ventillátor magasabb fordultát halljátok esetleg...nekem is ilyen nagy melegben a magasabb nyomás miatt a klímahűtő venti is magasabb fordulaton jár... :? Miért nőne a nyomás nyáron a rendszerben :?:
Oaks Elküldve Augusztus3, 2005 Elküldve Augusztus3, 2005 Tegnap este direkt kipróbáltam. 20h után 28fokot mutatott a fedélzeti hőmérő, benyomtam a klímát, megpörgettem a motort 4000-ig, de semmi turbinaszerű hang. Tehát tényleg csak melegben visít. Ez a gáznyomás dolog most akkor hogy van? szerintem a gázos hűtőegységekben a folyadék-gáz állapotátmenet a hőmérséklettől függően változtatja a gáztér nyomását. Na de bekapcsolt klíma esetén a kompresszor munkát végez a gázon, így a gáztér nyomása kvázi állandó kell, hogy legyen. vagy nem? Egyébként hol található a klíma hűtőventije? lehet, hogy meg kellene hallgatom nyitott motorháznál, jó meleg időben :-)) Oaks
Qpack Elküldve Augusztus3, 2005 Szerző Elküldve Augusztus3, 2005 Tegnap este direkt kipróbáltam. 20h után 28fokot mutatott a fedélzeti hőmérő, benyomtam a klímát, megpörgettem a motort 4000-ig, de semmi turbinaszerű hang. Tehát tényleg csak melegben visít. Ez a gáznyomás dolog most akkor hogy van? szerintem a gázos hűtőegységekben a folyadék-gáz állapotátmenet a hőmérséklettől függően változtatja a gáztér nyomását. Na de bekapcsolt klíma esetén a kompresszor munkát végez a gázon, így a gáztér nyomása kvázi állandó kell, hogy legyen. vagy nem? Egyébként hol található a klíma hűtőventije? lehet, hogy meg kellene hallgatom nyitott motorháznál, jó meleg időben :-)) Oaks Lehet, hogy atiedben már nincs is! :wink: mármint venti rá külön :lol:
Qpack Elküldve Augusztus3, 2005 Szerző Elküldve Augusztus3, 2005 Miért nőne a nyomás nyáron a rendszerben :?: Most Én is csak megpróbálom megmagyarázni eddig ismereteim alapján... :arrow: :oops: Nem mindegy hogy milyen a "külső" hűtő levegő hőmérséklete ugyanis ettől függ, hogy mennyire nagy a hőelvonás a kompresszor után. Ha nagy a meleg, akkor nem tudod annyira lehűteni a komprimált gázt, ergo melegebb marad vmivel. és mivel szinte minden gáz magasabb hőmérsékleten nagyobb térfogatot igényel így magasabb lesz a nyomás is. :idea: Nem tudom, hogy meghagyták e a klíma hűtő ventillátort bizonyos évjárat felett de az enyémbe pl van és szépen hallható, ahogy melegszik az idő, hogy a 27 -28 fokban még alacsony fordulaton megy venti, aztán 30 fok felett már szépen 2. fokozaton sereg! Ezen venti kapcsolását a nyomáskapcsoló végzi..tehát ha megnő a nyomás akkor az emelt fordulat működik!
gyula701 Elküldve Augusztus4, 2005 Elküldve Augusztus4, 2005 Most Én is csak megpróbálom megmagyarázni eddig ismereteim alapján... :arrow: :oops: Nem mindegy hogy milyen a "külső" hűtő levegő hőmérséklete ugyanis ettől függ, hogy mennyire nagy a hőelvonás a kompresszor után. Ha nagy a meleg, akkor nem tudod annyira lehűteni a komprimált gázt, ergo melegebb marad vmivel. és mivel szinte minden gáz magasabb hőmérsékleten nagyobb térfogatot igényel így magasabb lesz a nyomás is. :idea: Nem tudom, hogy meghagyták e a klíma hűtő ventillátort bizonyos évjárat felett de az enyémbe pl van és szépen hallható, ahogy melegszik az idő, hogy a 27 -28 fokban még alacsony fordulaton megy venti, aztán 30 fok felett már szépen 2. fokozaton sereg! Ezen venti kapcsolását a nyomáskapcsoló végzi..tehát ha megnő a nyomás akkor az emelt fordulat működik! Pedig nekem gyanús, hogy melegben azért megy többet a venti, mert melegebb levegővel kell biztosítania ugyan azt a hőmérsekletet, ergo nagyobb levegőáramlási sebesség kell. Ha viszont ugyan azt a hőmérsékletet igyekszik a venti tartani, akkor a nyomás állandó szerintem. A ventit én úgy tudom, hogy nem nyomáskapcsoló, hanem egy hőmérséklet érzékelő kapcsolja. A múltkor vettem egy F Astrába egy ilyen érzékelőt, mert forralta a vizet. Erre rögtön azt kérdeztek a szervízben, hogy klimás e az autó, mert akkor olyan hűtővízgomba kell, ami a klímát is kapcsolja.
gyula701 Elküldve Augusztus4, 2005 Elküldve Augusztus4, 2005 Na de bekapcsolt klíma esetén a kompresszor munkát végez a gázon, így a gáztér nyomása kvázi állandó kell, hogy legyen. vagy nem? Oaks Szerintem pontosan igy van. :!:
Qpack Elküldve Augusztus5, 2005 Szerző Elküldve Augusztus5, 2005 Szerintem pontosan igy van. :!: Sajnos úgy látom nem veszitek tudomásúl az egyik legfontosabb dolgot...ezen körfolyamatban az állandó nyomású szakaszokon van ugyebár a hőközlés és a hőelvonás, amihez az állandó nyomást a hőelvonás mértékével lehet befolyásolni.. A folyamat lényegi lépései:(ha valakit sért, hogy így leírom a középiskolás körfolyamatot attól előre is elnézést... :oops: ) 1. a kompresszor a "szívott" gázt össze nyomja, ami közben a gáz felmelegszik 2. az íly módon felmelegedett folyadékot hőelvonás során a klímahűtőn hűtöd vissza (az első olyan szakasz, ahol állandó nyomásnak kéne lennie) 3. egy "fúvókán" keresztűl engedjük a lehűtött folyadékot 4. (csak úgy mint a szifonba csavart patron) elpárologtatjuk és lesz belőle gáz, ami közben jól lehűl és ez a hőközlés, ugyanis felmelegíted az utastér levegőjével vagy a kintről jövő levegővel, majd innen megy ismét a kompresszorhoz. (a második olyan szakasz, ahol állandó nyomásnak kéne lennie) na most elhiszem, hogy egy állandó mennyiséget szállít a szivattyú állandó fordulaton(írtátok is, hogy egy bizonyos fordulat felett jelentkezika hiba), de a nyomó oldali nyomása nagyban függ attól, hogy milyen fordulaton megy és mennyire tudod vissza hűteni az összepréselt gázt, ami ott már szinte folyadék, ha jobban sikerűl lehűtened, akkor lejebb csökken a nyomása..... egyébként gyula Te is leírtad ugyanezt és mégsem érted ha magasabb fordulaton megy a venti akkor meg próbálja lehűteni, ezzel megpróbálja lejebb hozni a nyomást, de ha annyi gáz van benne, hogy még így sem tudja lehozni a nyomást, akkor el kezdi túlterhelni a kompresszort egy bizonyos nyomás(fordulat) felett és ezért is visíthat, mint a turbina! Ez a hőmérős dolog szeritnem sántít, a motor hőfokától hogy függ a klímának bármi féle paramétere? ( pl télen is felmelegszik a motor és mégsem kell magasabb klíma hűtő venti fordulat és nem is fogja felemelni még 18-20 fokba sem...) egyébként lehet, hogy van ilyen hőmérő, de az csak azt engedélyezi, hogy az a venti is be tud segíteni a klíma ventinek és ehhez egy különlegsebb kapcsoló kell, mint a sima... :wink: sikerűlt vkit meggyőznöm? :violent1:
telo Elküldve Augusztus5, 2005 Elküldve Augusztus5, 2005 ...ha jobban sikerűl lehűtened, akkor lejebb csökken a nyomása.....egyébként gyula Te is leírtad ugyanezt és mégsem érted ha magasabb fordulaton megy a venti akkor meg próbálja lehűteni, ezzel megpróbálja lejebb hozni a nyomást, de ha annyi gáz van benne, hogy még így sem tudja lehozni a nyomást, akkor el kezdi túlterhelni a kompresszort egy bizonyos nyomás(fordulat) felett és ezért is visíthat, mint a turbina! Vmi ilyesmit mondott / láttam a klímásnál nemrég. Rá volt csatlakoztatava egy nyomásmérő és asszem (ha jól emlékszem) tényleg változott a nyomás a fordulatszámmal... Illetve nálam is olyan, hogy minél melegebb van kinn, annál jobban morog / búg a kompresszorom... 20 fokban egyáltalán pl szinte semmi hangja... 28-30-illetve a felett már van rendesen (gyakorlatilag már alapjáraton is hallani, akkor inkább morgás, magasabb fordulaton turbinaszerű búgás). De érdekes, hogy aga-nál is hallottam ezt a jelenséget Soltvadkerten a nagy melegben, pedig neki ha jól tudom 2 ventije van... Mondjuk asszem utólag szerelt klímája van, ha ez számít bármit is. Ezért is vagyok bizonytalan most, hogy a plusz klimahűtő venti segíteni fog-e a morgás/búgás megszüntetésében... Bár másik részről meg már ültem olyan G Astrában, amiben nem tapasztaltam ezt a hangot. Asszem az gyári 2002-es modell volt 2 ventivel (cszoli-é, aki mostanság már nem írogat ide), illetve hát Qpack: neked sincs ilyen belülről is jól hallható hang vagy igen?
aga Elküldve Augusztus5, 2005 Elküldve Augusztus5, 2005 De érdekes, hogy aga-nál is hallottam ezt a jelenséget Soltvadkerten a nagy melegben, pedig neki ha jól tudom 2 ventije van... Mondjuk asszem utólag szerelt klímája van, ha ez számít bármit is. Ezért is vagyok bizonytalan most, hogy a plusz klimahűtő venti segíteni fog-e a morgás/búgás megszüntetésében.. Így van, utólag szerelt, de igazi gyárit tettünk bele. Abban meg igazad van, hogy nem segít a morgás csökkentésében. Talán jobban kíméli a ventillátorokat, mert ritkábban kapcsol be a nagyobb fordulat. Nekem 4 éves az autóm, de most a 36fokban kitünően dolgozott a klíma napi 8-10 órát, városi forgalomban. Egy gondom van az utólag szerelt klímával, a generátort nem cseréltem, ezért a sok városi közlekedés miatt /sok várakozás alapjáraton/ néha rá kell töltenem az aksira.
gyula701 Elküldve Augusztus5, 2005 Elküldve Augusztus5, 2005 A folyamat lényegi lépései:(ha valakit sért, hogy így leírom a középiskolás körfolyamatot attól előre is elnézést... :oops: ) 1. a kompresszor a "szívott" gázt össze nyomja, ami közben a gáz felmelegszik 2. az íly módon felmelegedett folyadékot hőelvonás során a klímahűtőn hűtöd vissza (az első olyan szakasz, ahol állandó nyomásnak kéne lennie) 3. egy "fúvókán" keresztűl engedjük a lehűtött folyadékot 4. (csak úgy mint a szifonba csavart patron) elpárologtatjuk és lesz belőle gáz, ami közben jól lehűl és ez a hőközlés, ugyanis felmelegíted az utastér levegőjével vagy a kintről jövő levegővel, majd innen megy ismét a kompresszorhoz. (a második olyan szakasz, ahol állandó nyomásnak kéne lennie) na most elhiszem, hogy egy állandó mennyiséget szállít a szivattyú állandó fordulaton(írtátok is, hogy egy bizonyos fordulat felett jelentkezika hiba), de a nyomó oldali nyomása nagyban függ attól, hogy milyen fordulaton megy és mennyire tudod vissza hűteni az összepréselt gázt, ami ott már szinte folyadék, ha jobban sikerűl lehűtened, akkor lejebb csökken a nyomása.....egyébként gyula Te is leírtad ugyanezt és mégsem érted ha magasabb fordulaton megy a venti akkor meg próbálja lehűteni, ezzel megpróbálja lejebb hozni a nyomást, de ha annyi gáz van benne, hogy még így sem tudja lehozni a nyomást, akkor el kezdi túlterhelni a kompresszort egy bizonyos nyomás(fordulat) felett és ezért is visíthat, mint a turbina! Félreértettél, ill. nem jól fejeztem ki magam. És arra akartam kilyukadni. hogy a venti igyekszik ugyan azt a hőmérsékletet tartani, mondjuk 50-55 fokot. Ha viszont ezt tartja, akkor bent a folyadéknak ugyan az a nyomása, mert honnan a fenéből tudná, hogy a hidegebb levegőt áramlik a hűtőn lassaban, vagy langyosabb levegő gyorsabban. Egyébként a kompresszor nyomóágában folyadék van, (ahogy irtad) és a folyadék nyomását szerintem a hőmérséklet sokkal kevésbé befolyásolja mint maga a kompresszor. Tehát én azt mondom, hogy a venti nem csökkenti a nyomást (számottevően) hanem a hőmérsékletet. :? Ez a hőmérős dolog szeritnem sántít, a motor hőfokától hogy függ a klímának bármi féle paramétere? ( pl télen is felmelegszik a motor és mégsem kell magasabb klíma hűtő venti fordulat és nem is fogja felemelni még 18-20 fokba sem...) egyébként lehet, hogy van ilyen hőmérő, de az csak azt engedélyezi, hogy az a venti is be tud segíteni a klíma ventinek és ehhez egy különlegsebb kapcsoló kell, mint a sima... Nekem sem tiszta. Kéne egy kapcsirajz. :wink:
gyula701 Elküldve Augusztus5, 2005 Elküldve Augusztus5, 2005 Vmi ilyesmit mondott / láttam a klímásnál nemrég. Rá volt csatlakoztatava egy nyomásmérő és asszem (ha jól emlékszem) tényleg változott a nyomás a fordulatszámmal... Illetve nálam is olyan, hogy minél melegebb van kinn, annál jobban morog / búg a kompresszorom... 20 fokban egyáltalán pl szinte semmi hangja... 28-30-illetve a felett már van rendesen (gyakorlatilag már alapjáraton is hallani, akkor inkább morgás, magasabb fordulaton turbinaszerű búgás). De érdekes, hogy aga-nál is hallottam ezt a jelenséget Soltvadkerten a nagy melegben, pedig neki ha jól tudom 2 ventije van... Mondjuk asszem utólag szerelt klímája van, ha ez számít bármit is. Ezért is vagyok bizonytalan most, hogy a plusz klimahűtő venti segíteni fog-e a morgás/búgás megszüntetésében... Bár másik részről meg már ültem olyan G Astrában, amiben nem tapasztaltam ezt a hangot. Asszem az gyári 2002-es modell volt 2 ventivel (cszoli-é, aki mostanság már nem írogat ide), illetve hát Qpack: neked sincs ilyen belülről is jól hallható hang vagy igen? A kérdés nem nekem szól de azért belekotyogok :lol: Az én G Astrámban semmi klimahang sincs. 2003-as autó, gyáriklíma, 1 klimaventi.
Qpack Elküldve Augusztus6, 2005 Szerző Elküldve Augusztus6, 2005 Félreértettél, ill. nem jól fejeztem ki magam. És arra akartam kilyukadni. hogy a venti igyekszik ugyan azt a hőmérsékletet tartani, mondjuk 50-55 fokot. Ha viszont ezt tartja, akkor bent a folyadéknak ugyan az a nyomása, mert honnan a fenéből tudná, hogy a hidegebb levegőt áramlik a hűtőn lassaban, vagy langyosabb levegő gyorsabban. Egyébként a kompresszor nyomóágában folyadék van, (ahogy irtad) és a folyadék nyomását szerintem a hőmérséklet sokkal kevésbé befolyásolja mint maga a kompresszor. Tehát én azt mondom, hogy a venti nem csökkenti a nyomást (számottevően) hanem a hőmérsékletet. :? Szerintem elég ha csak arra gondolsz, hogy a hűtővíz rendszered is túlnyomással dolgozik! Abban is a víz hőmérséletének növekedésével nő a nyomás....különben mindek lenne nyomás tartó szelep a kiegyenlítő tartály kupakjában? :wink: Ha be/túl melegszik kiengedi a plussz nyomást, ha meghűlik és összeszívná a csöveket, akkor pedig beengedi a levegőt! szóval hidd el, hogy a folyadékok esetében ugyancsak igaz, hogy ha nő a hőmérsékletük, akkor nő a nyomásuk is és fordítva persze nem negatív hőmérsékletűről beszélek!!! :!: :idea: még ha kevésbé is befolyásolja szerinted a hőmérséklet a nyomást, de ha a kompresszor kritikus nyomását azzal a kis nyomásnövekménnyel eléri, akkor az bizony már túlterhelődik és kész! :roll: 1 venti? ezt úghy értsem, hogy ugyanaz a venti hűti a motort is és a klímára is ugyanaz van? MErt nekem 1 venti van a motornak és 1db 2 fokozatú venti a klímának, de a motor ventije is a magasabb a fordulatra kapcsolt klíma ventinek besegít!
Qpack Elküldve Augusztus6, 2005 Szerző Elküldve Augusztus6, 2005 Qpack: neked sincs ilyen belülről is jól hallható hang vagy igen? Hiába a 2 venti nekem amikor felemeli a fordulatot a klíma venti azt hallani rendesen...elnyomja a klíma hangját :wink:
telo Elküldve Augusztus6, 2005 Elküldve Augusztus6, 2005 A kérdés nem nekem szól de azért belekotyogok :lol: Az én G Astrámban semmi klimahang sincs. 2003-as autó, gyáriklíma, 1 klimaventi. Egyáltalán nem baj, hogy "belekotyogtál"! Sőt, jó hogy ezt elmondtad... Nekem is ugyanez az évjárat 1 ventivel (Qpack-nak: igen, ugyanaz a venti a sima motor hűtőnek és a klímahűtőnek). Szívesen meghallgatnám a tiedet egyszer... kár hogy olyan messze vagy... Ha neked egyáltalán semmi hangja, akkor viszont már végképp fogalmam sincs, mitől búg az enyém és még egypár emberé, akiket már hallottam. A kompresszorom már 2-szer volt cserélve ebből a hangból kifolyólag, de ugyanúgy megmaradt a hang.
telo Elküldve Augusztus6, 2005 Elküldve Augusztus6, 2005 ...Egy gondom van az utólag szerelt klímával, a generátort nem cseréltem, ezért a sok városi közlekedés miatt /sok várakozás alapjáraton/ néha rá kell töltenem az aksira. 70-es generátorod van, nem 100-as?
gyula701 Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Egyáltalán nem baj, hogy "belekotyogtál"! Sőt, jó hogy ezt elmondtad... Nekem is ugyanez az évjárat 1 ventivel (Qpack-nak: igen, ugyanaz a venti a sima motor hűtőnek és a klímahűtőnek). Szívesen meghallgatnám a tiedet egyszer... kár hogy olyan messze vagy... Ha neked egyáltalán semmi hangja, akkor viszont már végképp fogalmam sincs, mitől búg az enyém és még egypár emberé, akiket már hallottam. A kompresszorom már 2-szer volt cserélve ebből a hangból kifolyólag, de ugyanúgy megmaradt a hang. Akkor pontosítok: 1 venti a klímának, 1 venti a hűtőnek. Amikor felmerültek ez a venti kérdések én mindíg azt hittem, hogy csak a klímáról beszéltek :lol: A hangról meg annyit, hogy szerintetek mennyire működne ez, hogy felvesszük az motor, klima stb. hangját valamilyen digitális formában és feltesszük a valahová a netre? Macerás? Vagy nem nagyon lehetne hallani a lényeget :?:
telo Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Akkor pontosítok: 1 venti a klímának, 1 venti a hűtőnek. Amikor felmerültek ez a venti kérdések én mindíg azt hittem, hogy csak a klímáról beszéltek :lol: A hangról meg annyit, hogy szerintetek mennyire működne ez, hogy felvesszük az motor, klima stb. hangját valamilyen digitális formában és feltesszük a valahová a netre? Macerás? Vagy nem nagyon lehetne hallani a lényeget :?: Akkor a tiéd még 2 ventis. Nekem összesen 1 van. Én már próbáltam felvenni hangokat, de nekem nem lettek jók. Pont a lényeget nem lehetett kivenni. A mobilommal csináltam, ami nem túl jó minőségben vesz fel...
gyula701 Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Akkor a tiéd még 2 ventis. Nekem összesen 1 van. Igy, viszont már kicsit érthetőbb, hogy a hűtővízkapcsoló hogyan függ össze a klímával. Hiszen azt az egy ventit közösen használják. Én már próbáltam felvenni hangokat, de nekem nem lettek jók. Pont a lényeget nem lehetett kivenni. A mobilommal csináltam, ami nem túl jó minőségben vesz fel... Hát szerintem a mobil gyenge minőségű. Én azért megpróbálom PC-vel. Bár, csak olcsó számítógépes mikrofonom van, de hátha ....majd megírom az eredményt.
telo Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Hát szerintem a mobil gyenge minőségű. Én azért megpróbálom PC-vel. Bár, csak olcsó számítógépes mikrofonom van, de hátha ....majd megírom az eredményt. OKÉ! :lol: A mobilnál biztos jobb lesz.
gyula701 Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 OKÉ! :lol: A mobilnál biztos jobb lesz. Csináltam egy próbát. A klímát, most nem tudtam tesztelni, csak beinditottam az autót és azt vettem fel. Szerintem szépen hallani, mikor megjön az olajnyomás és elcsendesedik a motor. Ha valakit érdekel, hogy hogyan kelepel egy 1.7CDTI motor akkor szivesen elküldöm. Csak 270K mp3-ban. Holnap felveszem a meleg motor hangját klímával és anélkül.
telo Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Csináltam egy próbát. A klímát, most nem tudtam tesztelni, csak beinditottam az autót és azt vettem fel. Szerintem szépen hallani, mikor megjön az olajnyomás és elcsendesedik a motor. Ha valakit érdekel, hogy hogyan kelepel egy 1.7CDTI motor akkor szivesen elküldöm. Csak 270K mp3-ban. Holnap felveszem a meleg motor hangját klímával és anélkül. Sztem rakd fel vhova, és linkeld be ide... :lol:
gyula701 Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Sztem rakd fel vhova, és linkeld be ide... :) Megcsináltam a klímás felvételt, nem lett túl jó. Egy finomabb járású benzines autóban kéne csinálni, mert a diesel zaja mindent elnyomott. Csak alapjáraton hallani a klímát, de így valószínűleg nem "morog", ez csak a rendes üzemi zaj lehet, (gondolom én) ez viszont "tisztán" hallható. Feltenném én valahová, de hová? :lol: (kb. 500k mp3)
telo Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Megcsináltam a klímás felvételt, nem lett túl jó. Egy finomabb járású benzines autóban kéne csinálni, mert a diesel zaja mindent elnyomott. Csak alapjáraton hallani a klímát, de így valószínűleg nem "morog", ez csak a rendes üzemi zaj lehet, (gondolom én) ez viszont "tisztán" hallható. Feltenném én valahová, de hová? :lol: (kb. 500k mp3) Egy ingyenes tárhelyre. pl. freeweb.hu, ultraweb.hu, tar.hu....
gyula701 Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Egy ingyenes tárhelyre. pl. freeweb.hu, ultraweb.hu, tar.hu.... OK. Kitalálom, hogy hogy kell, és majd jelzem.
Recommended Posts