Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Láttam már sok hányást, de mind közzül ez a legtutibb! :huh: Megcáfolnám... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2008 :lol: most mé' má'? Azért, mert ő nem hányt a tenyerembe? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 :lol: most mé' má'? Azért, mert ő nem hányt a tenyerembe? :huh: Kijöttek a belső értékeim... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2008 hát igen... így is nézhetjük: tenyerembe tetted életed... :huh: ... vagy ételed...? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Van akit a tenyeredből etetsz...nekem ez jutott... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 már mondtam neki :) és vigyorgott, mint akit b*szni visznek :D csaknem láttad már úgy ? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2008 egyszer ... :huh: a nászéjszakán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 :) most mé' má'? Azért, mert ő nem hányt a tenyerembe? :huh: Egy igazi barátság kezdete! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 egyszer ... :huh: a nászéjszakán :lol: Fénykép?Videó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 egyszer ... :huh: a nászéjszakán :lol: Én ugy emlékszem, azt végéigbuliztátok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Én ugy emlékszem, azt végéigbuliztátok. :huh: 1. Laci olyan gyors mint Al Bundy 2. megjött közben Zoli :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 1. Laci olyan gyors mint Al Bundy 2. megjött közben Zoli :) Jaaa, Hajni meg vitte gyorsan Lacit B.....i. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január28, 2008 Gelko 1. verziója a korrekt megoldás :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Gelko 1. verziója a korrekt megoldás :) Meg se izzad? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta20E Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Kirély a Mantád Manta.jol néz ki.hasonlo épitésbe gondolkozok én is ,csak kicsit mássat.Manta 400 -as széllessitéssel.az kell hozzá sablonnak hardcore Mantát épitek majd ha ösze jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Köszi szépen az elismerést,sok sikert az épitéshez. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 hát ha van valakinek egy 400as hfeje, akkor a helyes előgyújtás: 19+-1° 2500as fordulaton, ja és tegyen bele 0,5L -el több olajat. 4,3-at a 3,8 helyett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 hát ha van valakinek egy 400as hfeje... Bár lenne Zoli, bár lenne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Magyarországon egyről sem tudok. Ellenben lesz április 11-12-13 oldtimer expo kiállítás a vasúttörténeti parkban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május13, 2008 A tervek szerint az autó hófehér lesz, szürke GSI recaro belsővel, 16"os sparco felnivel, 3000res motorral. :twisted: De durva! Ez négy éve volt! :D és semmi nem úgy lett, ahogy terveztük B) Vicces B) Fehér helyett matt fekete, recaro helyett kagyló, sparco helyett borbet (a sparco Hajnka téli felnije) - legalább a motor maradt a tervek szerint ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 De durva! Ez négy éve volt! ;) és semmi nem úgy lett, ahogy terveztük :D Vicces B) Fehér helyett matt fekete, recaro helyett kagyló, sparco helyett borbet (a sparco Hajnka téli felnije) - legalább a motor maradt a tervek szerint :lol: Ja, mert megfertőzted a sötét oldallal! B) Szegény Laci, pedig milyen ártatlan egy jó ember volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május13, 2008 Az erő sötét oldala, mi? Apukám, nekem még Yoda Mester is eljött a lagzimba, akkora Jedi vagyok :D Yoda és manta: A bizonyíték MrManta meg kihúzta a gyufát a birodalmiaknál, annyira Han Solo B) az igaz ügyért boldogan halna meg B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ezt még gyakorolnod kell Hajni! B) Nekem ezt írja ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2008 Na, akkor így: A bizonyíték Jedi mivoltomra: MrManta beszólt a Birodalmiaknak: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Na, akkor így: A bizonyíték Jedi mivoltomra: basszus én meg nem mertem megkérdezni ki ez a távoli rokon ki annyit ivott h bezöldült B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts