manta Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Köszönöm a gratulációkat - kurv@sokat melóztam ám rajta, mire a segge alá tudtam tolni :) :omg: egyébként az a vasfesték igazi királyság! Van vagy nyóccáz forint egy liter és csak kettőt kellett venni B) ráadásul hamar szárad, szóval pont ilyen prosztóknak való, mint mi ;) de ezzel lesz a végleges fújás is. Végülis vas-vas, nem?! :o Amúgy meg az eredeti terv is a MadMax manta volt - hogy igazi "szépség és a szörnyeteg" hatást keltsük együtt (hú, de rohadt beképzelten hangzik ez :) - de ez az igazság. A frankót mondom, nem a gizdát!!!!) Pont ilyenre terveztük és már túl sok finomítás nem is lesz rajta. Így jó ez, ahogy van. Anti! a laza kettes gázfröccs egyrészt indokolt volt, mert sietős székelésre mentetek - másrészt durva, amikor 80gé a mellkasodra nehezedik, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 ...másrészt durva, amikor 80gé a mellkasodra nehezedik, mi? B) Főleg szarás elött... :) De a feeling azért ismerős...egyszer régen nekem is vóót ám gyorskocsim... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Főleg szarás elött... :) Kicsit még tömörített az anyagon!Aztán toltál olyan kábelt,hogy úgy szálltál le róla mint a férfibicajról! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 igazi "szépség és a szörnyeteg" hatást keltsük együtt (hú, de rohadt beképzelten hangzik ez :) - de ez az igazság. A frankót mondom, nem a gizdát!!!!) Most nem értem! B) Az autó és Ti vagy a Laci és Te? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 de, amelyik Mantába szólt a zene, mindből a Manta, Manta zene szólt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Most nem értem! B) Az autó és Ti vagy a Laci és Te? :) az manta és a manta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Főleg szarás elött... :) De a feeling azért ismerős...egyszer régen nekem is vóót ám gyorskocsim... :) Gyorskocsi utca? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Főleg szarás elött... :) De a feeling azért ismerős...egyszer régen nekem is vóót ám gyorskocsim... B) Szarás gyütt rád, mi? Olyat megy a vas :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Cép otó :huh: Amúgy ez a mattfekete megoldás mennyire tartós vajh ? Én most kérdeztem után autófestős boltban. 7000 Ft/ liter és ez autóra való 2k-s festék. A sima alapozó festék az nem biztos, hogy időtálló lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Én most kérdeztem után autófestős boltban. 7000 Ft/ liter és ez autóra való 2k-s festék. A sima alapozó festék az nem biztos, hogy időtálló lesz. Izééé, lehet bele valahogy lackot is keverni nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ennyiért szerintem belefér, hogy két évente lelocsolja az ember egy kis óóócsóóó matt feketével... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Ennyiért szerintem belefér, hogy két évente lelocsolja az ember egy kis óóócsóóó matt feketével... :lol: majd meglátjuk h nálad milyen lesz a kadetton és mennyire lesz meleg nyáron utána mehet a senatorra is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2008 Jelzem: a 400as fényezésének semmi baja a hideg és a havazások után sem. Mondhatni: eredeti fényében tüdnököl :lol: Kojak! Biztosan matt fekete festéket néztél? Csak azért kérdezem, mert általában ilyenkor a selyemfényűre gondolnak, ami közel sem matt... Lakk: matt festékre matt lakk való (bár ezt szerintem mindenki tudja) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Jelzem: a 400as fényezésének semmi baja a hideg és a havazások után sem. Mondhatni: eredeti fényében tüdnököl :huh: Szerintem sokkal szebb lenne,ha tündökölne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Mad Max Madi Max Jobb az matton. :huh: Madi, Madi Max és a Mad Max: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2008 Sanyim! :huh: ez gyönyörű volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Hagyd már! :huh: Azokat illeti a dícséret, akik összerakták! (Nem elfeldve azt az ismeretlen illetőt sem, aki a kipufogót segített a helyére rakni Omegaklubbos pólóban. :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 ... Szép lett nagyon a Mantax! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2008 Hagyd már! :huh: Azokat illeti a dícséret, akik összerakták! (Nem elfeldve azt az ismeretlen illetőt sem, aki a kipufogót segített a helyére rakni Omegaklubbos pólóban. :lol:) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 ****jól néz ki ez a kocsi :) és milyen jó volt mikor pörögtünk vele :huh: igaz h a vége egy leszakadt hűtő és egy kinyírt kuplung lett :lol: -én meg a taccsot dobtam ki rá 15 percre :) meg amikor ki akartam mászni a kocsiból és a kilincset keresve belegabalyodtam az ablakemelő szerkezetbe kárpit híján :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 én meg a taccsot dobtam ki rá 15 percre :huh: Előtörtek az emlékek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Előtörtek az emlékek? :huh: Erre emlékszik.:) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Én meg a f*szagyerek zsebre dugott kezes Vukkra emlékszem! Láttam már sok hányást, de mind közzül ez a legtutibb! :huh: Egyébként meg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Én meg a f*szagyerek zsebre dugott kezes Vukkra emlékszem! Láttam már sok hányást, de mind közzül ez a legtutibb! :) majd bemutatom még :D egyébként Laci hogy örülne ha olvasná h itt fényezzük a matt autóját :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2008 már mondtam neki :huh: és vigyorgott, mint akit b*szni visznek :) de egyébként már jól halad az ábécével is, most a 'manta' betűt tanuljuk már :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts