Sörös Sanyi Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Imádkozunk a mantások istenéhez és áldozunk néki, hogy részesítsen bennüket végtelen kegyelmében - és adja meg, hogy lejussunk a 400assal az idei manta talira :) Ááámen anyáááám! Melyik zsoltárt énekeljük az énekes könyvből? B) Esetleg idéznél a Bibliából? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július23, 2007 Kedves Testvérem! :) Elsőként elénekeljük az "azért van ez a manta tábor, hogy a rég elvesztett álmot visszaidézze egy fázós hajnalon" refrénű dalt... aztán a genesist hallgatjuk meg: kezdetben vala a robbanó motor, és a motor vala Istennél, és Isten vala a motor ... megteremté Isten a Mantát, és látta vala Isten, hogy a Manta Jó. ... és a hetedik napon Isten megpihent vala - és elment mantázni stb. stb. aztán miután dicsőítettük a Mantások Istenét, elmajszolunk némi mantarint, majd meghallgatjuk Manta Hari legújabb kémtörténetét :) Tök jól fogunk szórakozni :omg: Amen B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Te vagy az én tiszteletesem! B) Sokszor próbáltalak már űberelni, de ennél nagyobb ökörséget képtelen vagyok összehozni. :) Megborulok nagyságod előtt, és elismerem, hogy hülyeségben TE vagy a legnagyobb, a szó legszebb értelmében! :) Így most visszavonulok, hallgatok egy kis Mantallicát, a Spectumon megnézem, hogy festette Leonardo a Manta Lisa-t, majd csütörtökön elmegyek Mantalandba. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Na Hajni??? Hogy áll??? Mármint a Manta??? Mármint a kocsi...na... :) A motortér így képről tényleg nagyon pöpec lett, de azért majd szemügyre veszem élőben is...mert ugye anno volt ott kék metálszemcse is...aztán meg nem is vóóót... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július23, 2007 a kék me(n)tálszemcséim igenis léteznek!!!! Múltkor is láttam őket, mikoe felpolroztam kézzel az egész mantát (MrManta minden elemnél odajött, hogy hogy állok, majd mikor végeztem, közölte, hogy a XXI. században senki nem políroz már kézzel... :) de azért végignézte... majd este jött a fastum gél - polírozásnál az AUTÓ polírozására gondolok, nem másra. Azt nézte végig és nem mást) Ebbe nem lesz metál. Ebbe pop lesz :) neeeeeeem: ez matt fekete lesz: biztos ami tuti: nem eröltesse senki a szemét hiába B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Hajni, ezek szerint lesz a családban a széria mellett egy tuning Manta is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Hajni, ezek szerint lesz a családban a széria mellett egy tuning Manta is? :omg: B) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2007 Hajni, ezek szerint lesz a családban a széria mellett egy tuning Manta is? :omg: :) lesz B) ezt nem tudom jobban lereagálni. Megszégyenültem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 B) lesz :) ezt nem tudom jobban lereagálni. Megszégyenültem :omg: hali.hm.ezt mint "dupla mantás " ember(a párom révén)én is kikérem magamnak kicsit :) mivel nem széria hanem ÉPÍTETT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2007 Látom figyeltél rám Debrecenben B) tényleg nem mindegy, hogy széria vagy épített - de itt most arról volt szó, hogy tavaly a Blitzen széria kategóriában kaptam díjat és nagyon megviselt :) hiába volt négyleömlő, üvegszál, neon stb. stb.... :omg: - viszont idén Debrecenben már tuning kategóriában kaptam kupát :o mit tesz egy 16os sparco felni mi?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Látom figyeltél rám Debrecenben :o tényleg nem mindegy, hogy széria vagy épített - de itt most arról volt szó, hogy tavaly a Blitzen széria kategóriában kaptam díjat és nagyon megviselt :D hiába volt négyleömlő, üvegszál, neon stb. stb.... ;) - viszont idén Debrecenben már tuning kategóriában kaptam kupát :lol: mit tesz egy 16os sparco felni mi?! :) B) :) Meg az az 5.000 EUR amivel a zsűrit kentétek meg... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2007 :) B) Meg az az 5.000 EUR amivel a zsűrit kentétek meg... :) 500 volt, nem 5000! 5ezret a kispályás focikupátokért meg az oklevélért adtam! :omg: de most miért mondtad meeeeeg???? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 5000-ért csak a második hely volt jó??? Húúú de teli volt a másik csapat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2007 5000-ért csak a második hely volt jó??? Húúú de teli volt a másik csapat... :) mert mondjuk nem a Loki ifi válogatottjával kellett volna kiállnotok B) egyébként szerintem két induló csapatból nagyon szép hely a második :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 mert mondjuk nem a Loki ifi válogatottjával kellett volna kiállnotok B) egyébként szerintem két induló csapatból nagyon szép hely a második :) De csak mert nagyon összeszettük magunkat...simán lecsúszhattunk volna akár még a dobogóról is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 De csak mert nagyon összeszettük magunkat...simán lecsúszhattunk volna akár még a dobogóról is... :) Még két sör fejenként, és le is csúsztatok volna, mi? ---- szó szerint ---- :omg: B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Hát... megvolt a debütálás Zamárdiban.... Igaz, még közel sincs kész, de már gurul probémamentesen. Még a belsejét kell befejezni és normálisan lefényezni - a matt feketét mindenképpen megtartjuk; örömmel konstatáltuk, hogy sokaknak bejött, mi több, volt aki gratulált, hogy legalább MrManta nem volt puhapöcsű bevállalni, hamár ők azok voltak :) persze izlések és pofonok ugye... de azért nekünk jólesett a dicséret - szóval még ennyi van hátra és amennyire be lehet fejezni, be lesz fejezve. Bár ugyebár egy manta építése sosincs befejezve, csak abbahagyva B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 ....Hát... megvolt a debütálás Zamárdiban.... Igaz, még közel sincs kész, de már gurul probémamentesen. Még a belsejét kell befejezni és normálisan lefényezni - a matt feketét mindenképpen megtartjuk; örömmel konstatáltuk, hogy sokaknak bejött, mi több, volt aki gratulált, hogy legalább MrManta nem volt puhapöcsű bevállalni, hamár ők azok voltak :) persze izlések és pofonok ugye... de azért nekünk jólesett a dicséret - szóval még ennyi van hátra és amennyire be lehet fejezni, be lesz fejezve. Bár ugyebár egy manta építése sosincs befejezve, csak abbahagyva :).... Cép otó B) Amúgy ez a mattfekete megoldás mennyire tartós vajh ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ahogy hallottam a fényezés árát...akár hetente is újra lehet fújni... :) ...azért az nagyon begyere volt, amikor Laci mellett ültem és a campingben egy laza kettes gázföccs...oszt majdnem megelőztek a széles hátsó borbetek... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ezzel a matt fekete színnel olyan Mad-Max hatása van, de nekem bejön, nagyon tuti lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ezzel a matt fekete színnel olyan Mad-Max hatása nekem is pont ez jutottt eszembe......kurv@jó lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ezzel a matt fekete színnel olyan Mad-Max hatása van, de nekem bejön, nagyon tuti lett :) nekem is pont ez jutottt eszembe......kurv@jó lett B) esetleg olvassátok el a hátsó szélvédőn lévő feliratot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Hát... megvolt a debütálás Zamárdiban.... Igaz, még közel sincs kész, de már gurul probémamentesen. Még a belsejét kell befejezni és normálisan lefényezni - a matt feketét mindenképpen megtartjuk; örömmel konstatáltuk, hogy sokaknak bejött, mi több, volt aki gratulált, hogy legalább MrManta nem volt puhapöcsű bevállalni, hamár ők azok voltak :) persze izlések és pofonok ugye... de azért nekünk jólesett a dicséret - szóval még ennyi van hátra és amennyire be lehet fejezni, be lesz fejezve. Bár ugyebár egy manta építése sosincs befejezve, csak abbahagyva :omg: Hajnalkám drága(®Familia Kft.) tényleg faca lett!Gratula!A kopasz fószer is jól mutat benne! :) Szépek azok a fehér övek!Látom csak sikerült szerválni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 esetleg olvassátok el a hátsó szélvédőn lévő feliratot! B) Ugyan már Laci...neki ez olyan mint egy képeskönyv...a betűk nem mondanak semmit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ugyan már Laci...neki ez olyan mint egy képeskönyv...a betűk nem mondanak semmit... :) jaaa... hogy diszlexia? Így már értem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts