manta Elküldve Október24, 2011 Szerző Elküldve Október24, 2011 Ja! Tőle jön a hasonlat: Ezzel szerintem úgy van az emberek többsége,mint egy szibériai tigrissel.Szép-szép,de azért otthonra nem kéne. Jól sikerült darab,a nehézségekért leginkább az általános csóróság,meg a csillagászati üzemanyagárak okolhatóak.......... ;) ;)
MoCSoK Elküldve Október25, 2011 Elküldve Október25, 2011 ő és én biztosan nemrég még rólam is ezt mondtad... ;) ;) nem csak a 400as, de rólam is most derült ki, hogy olyan vagyok, mint valami szibériai vagy bengáli vagy milyen tigris: tök jó, de otthonra, állandóra nem kéne :lol: LIKE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de azert :lol::hug:
MoCSoK Elküldve Október25, 2011 Elküldve Október25, 2011 A 400-as story "vége" , persze ha tudunk valamit az uj életéröl akkor bekerül ide...
MoCSoK Elküldve Október25, 2011 Elküldve Október25, 2011 Ákos karttásnak hála a segitségért : A könnyes búcsú pillanata:
manta Elküldve Október26, 2011 Szerző Elküldve Október26, 2011 nemrég még rólam is ezt mondtad... ;) ;) LIKE :lol: :lol: :lol: :lol: :D de azert :lol::hug: Kezdetben volt J0hnny, a túlkvalifikált. Látta isten, hogy ez jó. Majd megállapította, hogy nem jó túlkvalifikált J0hnnynak egyedül úgy, hogy azt hiszi, csak ő a túlkvalifikált. Intézte hát Isten, hogy állatkertjében - mely Moténak neveztetik - Hajni és J0hnny együtt ismerjék fel, hogy legalább már ketten vannak túlkvalifikálva ezen a bolygón. És látta Isten, hogy ez jó! Majd hozá Isten az Első Túlkvalifikált Férfi és Első Túlkvalifikált Nő szent, eszmei és szexmentes kapcsolatába Mocskot. Túlkvalifikált J0hnny felismeri vala, hogy Mocsok szintén túlkvalifikált, és pecsételi ezt meg cinkos mosollyal arcán a Szent CSBCS-vel. :lol: Nem nagyon akaram leírni a Titkos Genesis első könyvét telibe - de most így már megnyugodtál? :lol: Tudod az a baj, hogy az emberek azt hiszik, hogy véletlenül történnek a dolgok. De a dolgok sosem véletlenül történnek :lol:
J0hnny Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 Kezdetben volt J0hnny, a túlkvalifikált. Látta isten, hogy ez jó. Majd megállapította, hogy nem jó túlkvalifikált J0hnnynak egyedül úgy, hogy azt hiszi, csak ő a túlkvalifikált. Intézte hát Isten, hogy állatkertjében - mely Moténak neveztetik - Hajni és J0hnny együtt ismerjék fel, hogy legalább már ketten vannak túlkvalifikálva ezen a bolygón. És látta Isten, hogy ez jó! Majd hozá Isten az Első Túlkvalifikált Férfi és Első Túlkvalifikált Nő szent, eszmei és szexmentes kapcsolatába Mocskot. Túlkvalifikált J0hnny felismeri vala, hogy Mocsok szintén túlkvalifikált, és pecsételi ezt meg cinkos mosollyal arcán a Szent CSBCS-vel. :lol: Nem nagyon akaram leírni a Titkos Genesis első könyvét telibe - de most így már megnyugodtál? :lol: Tudod az a baj, hogy az emberek azt hiszik, hogy véletlenül történnek a dolgok. De a dolgok sosem véletlenül történnek :lol: Erre iszunk!!! ;) Te komplett hülye vagy!!! ;) Mondjuk én sem vagyok jobb, egy pálinkafokkal sem! :lol:
manta Elküldve November12, 2011 Szerző Elküldve November12, 2011 Mostanában néha elfog a szorongás, hogy egyszer lezajlik köztünk valami hasonló párbeszéd ;)
J0hnny Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Mostanában néha elfog a szorongás, hogy egyszer lezajlik köztünk valami hasonló párbeszéd ;) Nekem ez is rémlik... ;)
Tiv. Elküldve November14, 2011 Elküldve November14, 2011 Nekem ez is rémlik... ;) Erről nekem is eszembe jut néhány Soltvadkerti éjszaka. ;) :lol:
Recommended Posts