pocak Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 "DRÁGA" Hajni! Aki soknak tartja a felújított/átépített Mantáért a zsetont, annak sokkkkal ócsóbbé tudok küldeni helyettesítő járgányokat: vagy: Egy húzósabb hétvégi buli árából kijönnek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október14, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2011 ilyeneket tudsz szerezni olcsóbban máshonnan, mint ahonnan bárki más drágáért? :D (értelmes mondta volt :D) Amúgy ma akadt egy igen komoly vevőjelölt :P csak egy kicsit volt ciki, hogy a "jó napot kívánok, az eladó manta ügyében jelentkezem" mondat után gunyoros hanggal válaszoltam: "jó napot, na melyik hülye haverom szórakozik?" :P de aztán elnézést kértem - még nem kiabálok el semmit, de ha megegyezünk, akkor nagyon büszke leszek arra, hogy hová kerül a 400as :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 ilyeneket tudsz szerezni olcsóbban máshonnan, mint ahonnan bárki más drágáért? :D (értelmes mondta volt :D ) Amúgy ma akadt egy igen komoly vevőjelölt :P csak egy kicsit volt ciki, hogy a "jó napot kívánok, az eladó manta ügyében jelentkezem" mondat után gunyoros hanggal válaszoltam: "jó napot, na melyik hülye haverom szórakozik?" :P de aztán elnézést kértem - még nem kiabálok el semmit, de ha megegyezünk, akkor nagyon büszke leszek arra, hogy hová kerül a 400as :D Közlekedési Múzeum? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 "DRÁGA" Hajni! Aki soknak tartja a felújított/átépített Mantáért a zsetont, annak sokkkkal ócsóbbé tudok küldeni helyettesítő járgányokat: http://kephost.hu/image-C0E7_4E984522.jpg vagy: http://kephost.hu/image-2D48_4E9845BB.jpg Egy húzósabb hétvégi buli árából kijönnek... :P Bitang jól ki vannak dolgozva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 ilyeneket tudsz szerezni olcsóbban máshonnan, mint ahonnan bárki más drágáért? :P (értelmes mondta volt :)) Amúgy ma akadt egy igen komoly vevőjelölt :P csak egy kicsit volt ciki, hogy a "jó napot kívánok, az eladó manta ügyében jelentkezem" mondat után gunyoros hanggal válaszoltam: "jó napot, na melyik hülye haverom szórakozik?" :D de aztán elnézést kértem - még nem kiabálok el semmit, de ha megegyezünk, akkor nagyon büszke leszek arra, hogy hová kerül a 400as :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Közlekedési Múzeum? :D Naná! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Amúgy miért adjátok el ? ha nem a pénz miatt nem érdemesebb megtartani ? Esetleg Petrának egy gyári motorral. Ki akarja megvenni ? nekem kéne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Sor 6! LÉgyszi ha idézel, a "" és a /img jeleket szedd ki az idézett szövegekből. Én most kitakarítottam. :D Amúgy a B manta modell lehet érdekelne pocak! Mi az ára egy ilyennek? Hajni! Egy kalappal, hogy sikerüljön eladni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2011 Amúgy miért adjátok el ? ha nem a pénz miatt nem érdemesebb megtartani ? Esetleg Petrának egy gyári motorral. Ki akarja megvenni ? nekem kéne :D Semmiképpen nem tartanám meg szívesen... nekem ez az autó sajnos nem hordoz túl jó emlékeket... szeretem meg minden, dolgoztunk rajta sokat (szerintem én ezen többet dolgoztam, mint a sajátomon), de hiába volt az enyém, sosem éreztem annak, egy métert nem vezettem soha... Amúgy nyilván a pénz miatt is adom el, nem könnyű ketten egy fizetésből :D meg csajok vagyunk vagy mi, egy autóra elég költeni a többit máshová is el tudjuk cseszni :D Különben is, már most spórolok a Makett szalagavatójára, ami a tanárok szerint 2kiló alatt nem áll meg :P ezzel még szeptemberben sokkoltak és azóta nem tértem magamhoz :D tudják ezek egyáltalán, hogy ennyiért már egész korrekt működőképes autót lehet venni??? Vagy kijön ennyiből egy komplett kárpitozás??? Sőt, két motorgenerál???? :P Na, mindegy, ez más téma, de ha rajtam áll, akkor akár egyenként végigkérdezek mindenkit, hogy tényleg ilyen jól megy itt mindenkinek, hogy ennyire irreális összegeket áldoznának egy olyan eseményre, aminek elvileg nem a rongyrázás lenne a lényege... vagy mégis...? :D Amúgy én ilyen manta maketteket nem nagyon láttam 15ezer alatt (régen 10 alatt volt, de legutóbb a 400as makettet olyan 18körül láttam...). Nekem van 3 :D egy a régi mantám alapján fényezve, egy a mostanién :) és egy meg bontásra, mert a húgom fia elintézte ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Sor 6! LÉgyszi ha idézel, a "" és a /img jeleket szedd ki az idézett szövegekből. Én most kitakarítottam. :P Amúgy a B manta modell lehet érdekelne pocak! Mi az ára egy ilyennek? Hajni! Egy kalappal, hogy sikerüljön eladni! :D Szia! Sajnos nekem nincs sajátom, a neten lőttem le magamnak a képeket... :D Néhány honlap, jó böngészést... www.automodellszalon.hu www.modellbolt.hu www.jatekesmodell.hu Ha esetleg bejön a gyönyörűség, nyissunk külön oldalt, ahova képeket, honlapokat lehet tenni. Egyébként Hajni jól sejti az árakat, egy heti átlagkereset a mai darab ár!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 fincsike, csak tényleg ne ennyibe kerülnének :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Nekem ilyenem van: :P 18 000-be került mikor kaptam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Itt van pár kavicsért. Nekem meg ezek vannak (400as DarioCerrato és Geppi Cerri 25.Sanremo Rally1983 autója): Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2011 Tök jó, mindenkiről kiderült, hogy lelkében gyerek még és van otthon kisautója :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 http://www.facebook.com/group.php?gid=1271...0553&v=wall Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2011 ELADVA!!!!! :D Nagy büszkeséggel jelentem, hogy Historic Rallye-ba viszik a mantát :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 ELADVA!!!!! :D Nagy büszkeséggel jelentem, hogy Historic Rallye-ba viszik a mantát :P Az nemsemmi :P Gratula :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 ELADVA!!!!! :D Nagy büszkeséggel jelentem, hogy Historic Rallye-ba viszik a mantát :P Grat! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 ELADVA!!!!! :P Nagy büszkeséggel jelentem, hogy Historic Rallye-ba viszik a mantát :P Az merre van? Nem találom a térképen! :D :D Azért gratula, és nem baj, ha megsiratod.... :D Nagyon kevés készült a 400-as Mantából, és nem egy-kettő zúzódott szét versenyek közben. A következő project ihletének: Egy ilyenért 1 milla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2011 Ez valami ocsmány... :D Most az a jó az egészben, hogy amit eddig összeraktam, azt szedhetem szét - de még így is jó... :P És nem győzöm, hangsúlyozni, hogy nagyon köszönöm Mocsoknak, hogy ennyit segített, nélküle nem jutottam volna eddig :P bár valszeg kissé át lesz alakítva a gép, szóval maradhatott volna eredeti állapotában is - de legalább megint rájöttem, hogy autót építeni nagy szopás.... Jövő tavasszal az enyém jön... aztán meglátjuk, hogy mennyire feszes bennem még a rock and roll rugója :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 aztán meglátjuk, hogy mennyire feszes bennem még a rock and roll rugója :P kontrázz rá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Weheehe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2011 kontrázz rá... :D Ez a legnagyobb feldolgozás szerintem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2011 Weheehe :D :D :P :P :D ezt nem is ismertem :D :D :) :D Mi így kezdtünk a 400asnak ;):D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Sor 6! LÉgyszi ha idézel, a "" és a /img jeleket szedd ki az idézett szövegekből. Én most kitakarítottam. :P Amúgy a B manta modell lehet érdekelne pocak! Mi az ára egy ilyennek? Hajni! Egy kalappal, hogy sikerüljön eladni! :D Húúú,mackosajt! Bocs! Nem vagyok én még régi bútordarab,ezért lehetett. :P "IDÉZ"-ni nem szoktam szerintem. Azaz,annak a ráklikkelésével. Ha most ismét így van,akkor elnézést!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts