Sor 6 Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 milyen szép ez igy kiemelve a szöveg környezetéböl... :D amugy meg ne magyarázkodj ,tudtad te hogy mi az,de nekem akkor sem lesz !!!!!!!!!!!! :P végre beismerted :P :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október13, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október13, 2011 :D :P :P Azokkal én is találkozom,de ezt most tényleg mindenki értse ám jól!!! :D Értem én jól :D jó is az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október13, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október13, 2011 amugy meg ne magyarázkodj ,tudtad te hogy mi az,de nekem akkor sem lesz !!!!!!!!!!!! :P végre beismerted :P :D :D :D Láttad te a Másnaposok című filmet? :) sosem tudhatod, mire ébredsz egy alkoholmámoros éjszaka után ... :D Sose tagadtam szellemi képességeim mértékét :D sokkal okosabb voltam egykoron, de sajnos le kellett butulnom a többi ember szintjére, szóval hülyének lenni nálam sikerélmény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Láttad te a Másnaposok című filmet? :P sosem tudhatod, mire ébredsz egy alkoholmámoros éjszaka után ... :D Sose tagadtam szellemi képességeim mértékét :D sokkal okosabb voltam egykoron, de sajnos le kellett butulnom a többi ember szintjére, szóval hülyének lenni nálam sikerélmény :D Persze,jó duma. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október13, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október13, 2011 :P ja, ilyet szóltam :P Tök jól eldumcsizunk, meg minden, de nem akarná megvenni valaki a 400ast amúgy? Jövő hétre már drágább lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Jövő hétre már drágább lesz... :D Drágám...nem vagy te matolcsy, szal ne emelgesd az árakat jó? :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Hím tagot meg én nem láttam. Vagy csak annyira nem érdekelnek,hogy észre se vettem már tudat alatt sem. :P Ha még esetleg az ellenpárjáról lett volna szó... :D Valahogy engem se vonzanak a bránerek,az ellendarabja annál inkább............. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október13, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október13, 2011 Na oké :P most már tudjuk, hogy nem vagyok matolcsy (az ki a fszom?) és egy pasi sem meleg itt - vagy ha igen, az nem szólalt meg vagy hazudott, de a lényeg, hogy mindenki (én nem) a pnát szereti.... Na de ki veszi meg a mantát? Ez itt a kérdés!!! Ma reggel már 1000 klikk volt, de még senkit nem érdekelt :D most ez ilyen szar lett, vagy mindenki fosik a 200lótól, vagy mi van már...? :P a ménes szaladna már... Kell vennem egy másik kocsit a Makettnak, hogy azon tanuljon, nem biztos, hogy ezt szeretném a segge alá tolni - mert ugye az enyémet, amivel járok félteném tőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Kell vennem egy másik kocsit a Makettnak, hogy azon tanuljon, nem biztos, hogy ezt szeretném a segge alá tolni - mert ugye az enyémet, amivel járok félteném tőle :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Ma reggel már 1000 klikk volt, de még senkit nem érdekelt :D most ez ilyen szar lett, vagy mindenki fosik a 200lótól, vagy mi van már...? :P a ménes szaladna már... Ezzel szerintem úgy van az emberek többsége,mint egy szibériai tigrissel.Szép-szép,de azért otthonra nem kéne. Jól sikerült darab,a nehézségekért leginkább az általános csóróság,meg a csillagászati üzemanyagárak okolhatóak.......... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Ezzel szerintem úgy van az emberek többsége,mint egy szibériai tigrissel.Szép-szép,de azért otthonra nem kéne. Jól sikerült darab,a nehézségekért leginkább az általános csóróság,meg a csillagászati üzemanyagárak okolhatóak.......... :D a 24 szelepes motor egy 1000kg os teherel ,az aránylag kifinomult motronicos vezérlésének köszönhetően nagyon kedves fogyival ajándékoz meg.... alig érsz a gázhoz de máris nagyon tol... haverom ugyan ilyen konstrukcióval 8-9 literekel járt (ismerve őt ,lendületesen...) , mikor 12-13-at evett neki akkor nem normális módon tolta ,azt meg nem lehet mindig mindenhol ,különben +halsz... :P érdekes mert mantában kb ennyit eszik egy 2.0-2.2 cih 4 henger is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 de a lényeg, hogy mindenki (én nem) a pnát szereti.... persze aazt már nem mered beirni h te mit szeretsz........... ??? :P Na de ki veszi meg a mantát? Ez itt a kérdés!!! Ma reggel már 1000 klikk volt, de még senkit nem érdekelt :D most ez ilyen szar lett, vagy mindenki fosik a 200lótól, vagy mi van már...? :P a ménes szaladna már... Kell vennem egy másik kocsit a Makettnak, hogy azon tanuljon, nem biztos, hogy ezt szeretném a segge alá tolni - mert ugye az enyémet, amivel járok félteném tőle :D 200 ló? nem sok az , csak ha szét szaladnak.... makettnak még csak makett való :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október13, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október13, 2011 Ezzel szerintem úgy van az emberek többsége,mint egy szibériai tigrissel.Szép-szép,de azért otthonra nem kéne. :D :P :P :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 persze aazt már nem mered beirni h te mit szeretsz........... ??? :P 200 ló? nem sok az , csak ha szét szaladnak.... makettnak még csak makett való :P Remélem megnyílik a kép, ez az első alkalom.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Hajni+Mocsi! Vegyétek elő a lórumot, és szééépen laaaasssssaaaaan ...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Remélem megnyílik a kép, ez az első alkalom.... :D már csak azt kéne tudni hogy hol a moszkvics slusszkulcs !? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Hajni+Mocsi! Vegyétek elő a lórumot, és szééépen laaaasssssaaaaan ...... :D nincs lórum és nem is lesz... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 már csak azt kéne tudni hogy hol a moszkvics slusszkulcs !? Hol élsz te? Ez orosz (bocs, szovjet) teknyika, két verzióban gyártották: kurbli, vagy gombnyomásos elektronyika. Azt nem hagyja el a tajgán a paraszt. :D Bár a pedálos gazdijának elég szééép naaagy kulcsnyílása lehet.... és oda bármilyen "slusszkulcs" jó lehet! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október14, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2011 Hol élsz te? Ez orosz (bocs, szovjet) teknyika, két verzióban gyártották: kurbli, vagy gombnyomásos elektronyika. Azt nem hagyja el a tajgán a paraszt. :D :P az nem hagyja el a paraszt :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 :P ja, ilyet szóltam :D Tök jól eldumcsizunk, meg minden, de nem akarná megvenni valaki a 400ast amúgy? Jövő hétre már drágább lesz... :P Hi kedves Hajni! Én meg akarnám,komolyan,de pénzem nincs most még erre is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Na oké :D most már tudjuk, hogy nem vagyok matolcsy (az ki a fszom?) és egy pasi sem meleg itt - vagy ha igen, az nem szólalt meg vagy hazudott, de a lényeg, hogy mindenki (én nem) a pnát szereti.... Na de ki veszi meg a mantát? Ez itt a kérdés!!! Ma reggel már 1000 klikk volt, de még senkit nem érdekelt :D most ez ilyen szar lett, vagy mindenki fosik a 200lótól, vagy mi van már...? :P a ménes szaladna már... http://www.utazolap.hu/bugacpuszta/Menes.jpg Kell vennem egy másik kocsit a Makettnak, hogy azon tanuljon, nem biztos, hogy ezt szeretném a segge alá tolni - mert ugye az enyémet, amivel járok félteném tőle :) Vagy szerintem sokan félnek a nagy köbcentitől,teszem hozzá,én is. :D Ki tudja mit talál ki még ez a "kedves" magyar királyunk. Aki közel sem igazságos,mint akiről a regék szólnak. :P Egyébként meg,totál hivatalos az a gép? Motor és miegymás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Ezzel szerintem úgy van az emberek többsége,mint egy szibériai tigrissel.Szép-szép,de azért otthonra nem kéne. Jól sikerült darab,a nehézségekért leginkább az általános csóróság,meg a csillagászati üzemanyagárak okolhatóak.......... :D Így-így! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 http://kephost.hu/image-3F9F_4E975D38.jpg Remélem megnyílik a kép, ez az első alkalom.... :P Eeeeeeeeez tecccik! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Hol élsz te? Ez orosz (bocs, szovjet) teknyika, két verzióban gyártották: kurbli, vagy gombnyomásos elektronyika. Azt nem hagyja el a tajgán a paraszt. :P Bár a pedálos gazdijának elég szééép naaagy kulcsnyílása lehet.... és oda bármilyen "slusszkulcs" jó lehet! :D :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október14, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2011 Egyébként meg,totál hivatalos az a gép? Motor és miegymás? :P szerinted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts