pocak Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Köszi! & talán nem is gyújtom fel? :P Ahhha,akkor ezért vagy Te Mocsok! :P Már értem a becenevet is. Volt ilyen gondolatom. :D Sajnos a Regős Bendegúz név már le volt foglalva, így csak ez maradt a "keresztelőre"... Mégse nevezhetik Kib.....ósnak vagy Szo....tósnak :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október11, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2011 Sajnos a Regős Bendegúz név már le volt foglalva, így csak ez maradt a "keresztelőre"... Mégse nevezhetik Kib.....ósnak vagy Szo....tósnak :D :P :P kib@szósnak, nem kib@szós.... :D ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 :P kib@szósnak, nem kib@szós.... :P ... Akkor esetleg a másik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Akkor esetleg a másik? :D én arrol nem nyilatkozok, arrol a barátnőmet kellene megkérdezni.... (egy bizonyos Manta néven ismert fórumos leányt...) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 én arrol nem nyilatkozok, arrol a barátnőmet kellene megkérdezni.... (egy bizonyos Manta néven ismert fórumos leányt...) :D Ő mélyen hallgat.... és én úgy tudom, hogy az a beleegyezés :D Hálószobatitkot meg nem kérdezek! :D Persze van néhány "véletlenül" előkerült home video ismert "sztárokról", de miért bámulnak végig a "rejtett" kamerába? :P :P Húsz forintos kérdés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október11, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2011 :P nem is hallgatok... :D :D és ki mondta, hogy azt csak hálószobában lehet? :D Tényleg! :D a hálószoba az a helyiség, ami hálóból készült? :) de szar lehet kiesni alvás közben... :D és akkor a pókok igazi szexállatom, mert nekik csak egy szobájuk van, az is hálóból? :P És miért van a Mississippi-ben 4 S, 4 I, 2 P, de csak egyetlen egy M??????????????????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október11, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2011 én arrol nem nyilatkozok, arrol a barátnőmet kellene megkérdezni.... (egy bizonyos Manta néven ismert fórumos leányt...) :D leánynak már elég asszony :) Mi az a lórum? :P és mi volt itt a poharamban ez a vörös szőlőízű lé??? :P :D (bzzzeeeeeeeeeegggggggggggggggggg! :D nem is az a durva!!!!!!!!!!! Írjátok be a google képkeresőjébe, hogy lórum! Csak azért, hogy jópofák legyetek, mert mondjuk képet szeretnétek linkelni a téma folytatásának érdekében, vagy csattanós poénként :D és közvetlen a kártyajáték, meg a növény után ha legörgettek, miket fogtok már látni????????? :D sokkot kaptam :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 leánynak már elég asszony :) Mi az a lórum? :P és mi volt itt a poharamban ez a vörös szőlőízű lé??? :P :D (bzzzeeeeeeeeeegggggggggggggggggg! :D nem is az a durva!!!!!!!!!!! Írjátok be a google képkeresőjébe, hogy lórum! Csak azért, hogy jópofák legyetek, mert mondjuk képet szeretnétek linkelni a téma folytatásának érdekében, vagy csattanós poénként :D és közvetlen a kártyajáték, meg a növény után ha legörgettek, miket fogtok már látni????????? :D sokkot kaptam :D ) Van egy elképzelésem hogy mi volt az a vörös izé, egy biztos ,vagy erős volt vagy sok volt.... de semmilyen lórumot nem irtam, fórumot irtam...... (jelzem nem javitottam ki...) :D ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2011 :P a lórum egy gyönyörű asszociáció volt részemről, és tegnap még tényleg jó poénnak tűnt azon a szellemi síkon, ahol lambadáztam éppen :P megnézted, mit ad ki a google rá? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 :P kib@szósnak, nem kib@szós.... :P ... Most én ezt nem tudom kisilabizálni. :D Biztos fáradt vagyok és már nagyon dühös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 :D nem is hallgatok... :D ;) és ki mondta, hogy azt csak hálószobában lehet? :D Tényleg! :) a hálószoba az a helyiség, ami hálóból készült? :D de szar lehet kiesni alvás közben... :P és akkor a pókok igazi szexállatom, mert nekik csak egy szobájuk van, az is hálóból? :P És miért van a Mississippi-ben 4 S, 4 I, 2 P, de csak egyetlen egy M??????????????????? :D ;) ;) ;) Szabad a gazda! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 :P a lórum egy gyönyörű asszociáció volt részemről, és tegnap még tényleg jó poénnak tűnt azon a szellemi síkon, ahol lambadáztam éppen :D megnézted, mit ad ki a google rá? :D Mit ad ki? Már ezt sem vágom,pedig lesem,de... Pedig nem ittam erős szőlőlevet. Se fehéret,se pirosat. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2011 Most én ezt nem tudom kisilabizálni. :P Biztos fáradt vagyok és már nagyon dühös. azt olvastam büdös :D Mit ad ki? Már ezt sem vágom,pedig lesem,de... Pedig nem ittam erős szőlőlevet. Se fehéret,se pirosat. :P keress rá... nagyon remélem, hogy nem csak nálunk ad ki egy csomó pirszingelt hímtagot... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 :P a lórum egy gyönyörű asszociáció volt részemről, és tegnap még tényleg jó poénnak tűnt azon a szellemi síkon, ahol lambadáztam éppen :P megnézted, mit ad ki a google rá? :D Megnézetm...Hát Hajni, hogy Te miket nem találsz ha keresel... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2011 Megnézetm...Hát Hajni, hogy Te miket nem találsz ha keresel... :D :D :D Nem ezt kerestem! :P arról meg nem tehetek, hogy mindig f@szokkal akadok össze :D (ezt most átvitt értelemben gondoltam - persze tisztelet a kivételnek :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 leánynak már elég asszony ;) Mi az a lórum? :D és mi volt itt a poharamban ez a vörös szőlőízű lé??? :D :D (bzzzeeeeeeeeeegggggggggggggggggg! :D nem is az a durva!!!!!!!!!!! Írjátok be a google képkeresőjébe, hogy lórum! Csak azért, hogy jópofák legyetek, mert mondjuk képet szeretnétek linkelni a téma folytatásának érdekében, vagy csattanós poénként ;) és közvetlen a kártyajáték, meg a növény után ha legörgettek, miket fogtok már látni????????? ;) sokkot kaptam :P ) Aztakúúúúúúúúúúrvaannnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyjjjjjjjjjjjjjjááááááááááát!!! ;) :) :D :D Miaiste'kócoskanócosrongybatekertf@szavótaz? Átszögelt családfa? Jó lehet a repülőtéri biztonsági kapun átmenni, és a sípszó után "privát" motozáson részt venni! Tolja le a nadrágot! Mia...? Broááááááf! És ez a vasalat nem nézne ki szépen sunában sem! :D Nem vas kell oda.... :D Ez nekem is betette a kaput........... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Nem tudom milyen perverz keresőmotort használ mindenki,de nekem a google csak valami kártyajátékot ad ki találatként :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2011 Nem tudom milyen perverz keresőmotort használ mindenki,de nekem a google csak valami kártyajátékot ad ki találatként :D görgess már lentebb :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2011 ja nem is! :D te hazudtál! :P neked is azt adta ki :P de hülye vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 ja nem is! :P te hazudtál! :D neked is azt adta ki :D de hülye vagyok :D :D Ez írásba lett adva...... :P (Ezt a bejegyzést tilos moderálni! Meg kell őrizni az utókornak!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 mindig f@szokkal akadok össze milyen szép ez igy kiemelve a szöveg környezetéböl... :D amugy meg ne magyarázkodj ,tudtad te hogy mi az,de nekem akkor sem lesz !!!!!!!!!!!! :P de hülye vagyok :P végre beismerted :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 azt olvastam büdös :D keress rá... nagyon remélem, hogy nem csak nálunk ad ki egy csomó pirszingelt hímtagot... :P Hi! Büdös már csak nem vagyok. :D Hím tagot meg én nem láttam. Vagy csak annyira nem érdekelnek,hogy észre se vettem már tudat alatt sem. :P Ha még esetleg az ellenpárjáról lett volna szó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Nem ezt kerestem! :D arról meg nem tehetek, hogy mindig f@szokkal akadok össze :D (ezt most átvitt értelemben gondoltam - persze tisztelet a kivételnek :D ) :P :P :D Azokkal én is találkozom,de ezt most tényleg mindenki értse ám jól!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Nem tudom milyen perverz keresőmotort használ mindenki,de nekem a google csak valami kártyajátékot ad ki találatként :P Én is azt találtam csak,meg 1-2 lovat. :P De akiknek perverz a fantáziája is,azoknak biztos más google működik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 görgess már lentebb :D Én görgettem,de már most hogy megtudtam mit is akartál kedves Hajni,hát,már most annyira nem is vagyok kíváncsi,ezen találatokra. :D Egyébként sem vagyok pirszing (vagy mi) párti. :P Milyen lavinát indítottál itt el. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts