manta Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 azt nem élnéd túl..... mondjuk az igaz :P tényleg nagy fejtörést fog okozni, ha valaki ki akarja próbálni,m ert én nem merem vezetni... :P csak játszom itt az eszem, hogy kihajtom a lelkét.... :D komolyan félek ettől a géptől, mióta ez a motor van benne... ez nem női kategória... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Hogy lehet úgy kocsit szerelni ha a szerelő társ mondjuk estetekben nő is ráadásul és még jó ruhába is van? :D Hát szerintem előbb lenne reszelés mint szerelés. :P :P szereted a női ruhákat látom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 :P szereted a női ruhákat látom... :P Inkább azt szeretem ami alatta van. :D :D Ez lenne a pontos megfogalmazás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Csákó! A munkafázisokat megnéztem, és szigorúan szakmailag két észrevétel: az egyik képen látható egy flakonos festék, MOTIP. Az ugye alapozó? Mert a másik képen Hajninál már a STEFFL alapozó látható. És ahogy néztem használta is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 az idegeimet húzhatod, a lányom nem :D Alvásról volt szó, nem hágásról! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Csákó! A munkafázisokat megnéztem, és szigorúan szakmailag két észrevétel: az egyik képen látható egy flakonos festék, MOTIP. Az ugye alapozó? Mert a másik képen Hajninál már a STEFFL alapozó látható. És ahogy néztem használta is... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Csákó! A munkafázisokat megnéztem, és szigorúan szakmailag két észrevétel: az egyik képen látható egy flakonos festék, MOTIP. Az ugye alapozó? Mert a másik képen Hajninál már a STEFFL alapozó látható. És ahogy néztem használta is... :D Nem iszom sört :P nem szeretem :P nem én voltam tehát :D Alvásról volt szó, nem hágásról! :D de azzal alapból áthágnád a szabályokat :) Makett szűzen megy férjhez, amit kb. 25 éves kora után tervez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 de azzal alapból áthágnád a szabályokat :D Makett szűzen megy férjhez, amit kb. 25 éves kora után tervez :D Ahahahaha és hihihihihi... :D Migiri migiri :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 nem tévedsz ,a szépsséges anyuka van pár képen :D Petra amugy egy görög nevű jordán romváros... és igy nézz ki: http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/201...0002_150129.JPG :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Hogy lehet úgy kocsit szerelni ha a szerelő társ mondjuk estetekben nő is ráadásul és még jó ruhába is van? :D Hát szerintem előbb lenne reszelés mint szerelés. :D :D :P :P Jó a duma. Pláne jó kérdés. Én sem tudnám elképzelni azon felállást. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 :D :P :P Jó a duma. Pláne jó kérdés. Én sem tudnám elképzelni azon felállást. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 :D Éreztem hogy félreérthető lesz. "...azon felállást." Talán direkt csináltam. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október8, 2011 Na, ide is eljutottunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Na, ide is eljutottunk :D hoppá :P eladósorba került a kicsike? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2011 hoppá :D eladósorba került a kicsike? Hát ja :P látom átjelentkeztél a nevedre :D furcsa volt, hogy a Sanyi pelenkahalmokat emleget :D Szóval igen, eladom - még van rajta meló azért, de nagyon unom már, a nyár utolsó hónapja ezzel telt el :D most meg már szar az idő, inkább lennék a meleg lakásban... meg amilyen hülye vagyok, ahhoz képest, hogy eladni akartam, irreálisan sok volt vele foglalkozva - és ha nem viszi el valaki sürgősen, akkor a vége úgy is az lesz, hogy meg lesz csinálva teljesen és jól ahogy magam ismerem (ha már elkezdtem) - ami azért hülyeség, mert a sajátommal is kéne foglalkozni. Ennyi idő alatt, ennyi pénzből már az enyém is nagyot haladt volna... :P és azt meg is akarom tartani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Na, ide is eljutottunk :P Hülyének is megéri. Mondjuk nekem. :D Tényleg nem egy egyszerű,hétköznapi szekér lett. Éreztem hogy mattosítás lesz a vége. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2011 Hülyének is megéri. Mondjuk nekem. :D Elviszed? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Öccáz? Kici fekete soklovackás öcccáázzz! Tessék tessék! Vigyázz koci! Van fen egy MV6 os egy milkáért is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Van fen egy MV6 os egy milkáért is. Ami ár vicces mert az MV6 motor egy ipari hulladék a sor6 hoz képest :D és az a mv6 még csak félkész auto..... ez meg 95% os... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2011 Öccáz? Kici fekete soklovackás öcccáázzz! Tessék tessék! Vigyázz koci! Van fen egy MV6 os egy milkáért is. MV6: de az enyém az csak: :D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Elviszed? :D Köszi,most nem! Van már egy pénznyelőm. Ha úgy vesszük,több is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 MV6: http://image.hotdog.hu/_data/members1/945/...mages/milka.jpg de az enyém az csak: http://uzletiajanlatok.hu/data/content/ter...term61828_1.jpg :D:D:D :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Köszi,most nem! Van már egy pénznyelőm. Ha úgy vesszük,több is. :D tudom mocsok lesz amit irok,de nem hagyhatom ki : de ez legalább működik,pöcc röff.... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 tudom mocsok lesz amit irok,de nem hagyhatom ki : de ez legalább működik,pöcc röff.... :-) Köszi! & talán nem is gyújtom fel? :D Ahhha,akkor ezért vagy Te Mocsok! :P Már értem a becenevet is. Volt ilyen gondolatom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október11, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2011 Ahhha,akkor ezért vagy Te Mocsok! :D :P valami ilyesmik miatt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts