Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
azt nem élnéd túl.....

mondjuk az igaz :P tényleg nagy fejtörést fog okozni, ha valaki ki akarja próbálni,m ert én nem merem vezetni... :P csak játszom itt az eszem, hogy kihajtom a lelkét.... :D komolyan félek ettől a géptől, mióta ez a motor van benne... ez nem női kategória... :D

• Hozzászólások 409
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Hogy lehet úgy kocsit szerelni ha a szerelő társ mondjuk estetekben nő is ráadásul és még jó ruhába is van? :D Hát szerintem előbb lenne reszelés mint szerelés. :P

:P szereted a női ruhákat látom... :D

Elküldve

Csákó!

A munkafázisokat megnéztem, és szigorúan szakmailag két észrevétel: az egyik képen látható egy flakonos festék, MOTIP. Az ugye alapozó?

Mert a másik képen Hajninál már a STEFFL alapozó látható. És ahogy néztem használta is... :D

Elküldve
Csákó!

A munkafázisokat megnéztem, és szigorúan szakmailag két észrevétel: az egyik képen látható egy flakonos festék, MOTIP. Az ugye alapozó?

Mert a másik képen Hajninál már a STEFFL alapozó látható. És ahogy néztem használta is... :P

:D

Elküldve
Csákó!

Mert a másik képen Hajninál már a STEFFL alapozó látható. És ahogy néztem használta is... :D

Nem iszom sört :P nem szeretem :P nem én voltam tehát :D

Alvásról volt szó, nem hágásról! :D

de azzal alapból áthágnád a szabályokat :) Makett szűzen megy férjhez, amit kb. 25 éves kora után tervez :D

Elküldve
Hogy lehet úgy kocsit szerelni ha a szerelő társ mondjuk estetekben nő is ráadásul és még jó ruhába is van? :D Hát szerintem előbb lenne reszelés mint szerelés. :D

:D :P :P Jó a duma. Pláne jó kérdés. Én sem tudnám elképzelni azon felállást. :D

• 2 weeks later...
Elküldve
hoppá :D eladósorba került a kicsike?

Hát ja :P látom átjelentkeztél a nevedre :D furcsa volt, hogy a Sanyi pelenkahalmokat emleget :D

Szóval igen, eladom - még van rajta meló azért, de nagyon unom már, a nyár utolsó hónapja ezzel telt el :D most meg már szar az idő, inkább lennék a meleg lakásban... meg amilyen hülye vagyok, ahhoz képest, hogy eladni akartam, irreálisan sok volt vele foglalkozva - és ha nem viszi el valaki sürgősen, akkor a vége úgy is az lesz, hogy meg lesz csinálva teljesen és jól ahogy magam ismerem (ha már elkezdtem) - ami azért hülyeség, mert a sajátommal is kéne foglalkozni. Ennyi idő alatt, ennyi pénzből már az enyém is nagyot haladt volna... :P és azt meg is akarom tartani :)

Elküldve
Van fen egy MV6 os egy milkáért is.

Ami ár vicces mert az MV6 motor egy ipari hulladék a sor6 hoz képest :D

és az a mv6 még csak félkész auto..... ez meg 95% os...

Elküldve
Öccáz? Kici fekete soklovackás öcccáázzz! Tessék tessék!

Vigyázz koci!

Van fen egy MV6 os egy milkáért is.

MV6:

milka.jpg

de az enyém az csak:

term61828_1.jpg

:D:D:D

Elküldve
Köszi,most nem!

Van már egy pénznyelőm. Ha úgy vesszük,több is. :D

tudom mocsok lesz amit irok,de nem hagyhatom ki :

de ez legalább működik,pöcc röff.... :-)

Elküldve
tudom mocsok lesz amit irok,de nem hagyhatom ki :

de ez legalább működik,pöcc röff.... :-)

Köszi!

& talán nem is gyújtom fel? :D

Ahhha,akkor ezért vagy Te Mocsok! :P

Már értem a becenevet is.

Volt ilyen gondolatom. :P

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.