J0hnny Elküldve Szeptember25, 2011 Elküldve Szeptember25, 2011 Mártsátok cinkbe legalább a taposóknál, mert jövőre lehet kasztnizni. Ónozásra gondoltál?
manta Elküldve Szeptember26, 2011 Szerző Elküldve Szeptember26, 2011 azért a cink és a hammerite közt van különbség Ja ;) engem szoktak cinkkelni szemét beszólásokkal, de még sosem hemörájtoztak ;) Ónozásra gondoltál? :D ja... ja.... :P igen, igen... :P múltkor üldögéltem a teraszon a hintaszékemben, kortyolgattam a forró rumos teát egy kimerítő vizes csiszolás után, néztem a pampák tengerét, a távolban vágtató lovakat, és arra gondoltam: ónozás... :D bizony.... ónozás.... ;) de aztán elkezdtem rettegni a téltől, az ónosesőtől, és rájöttem, hogy az ónozásnak számomra negatív hangzása van, hiszen az ónos eső is ónoz :D :D Amúgy úgy határoztam, hogy az alját úgy hagyom, ahogy van. Ennek egyszerű oka van: tényleg szép a fenéklemez (;)), és alig rohad alul. Kilakatolni azt a keveset már nincs erőm - lefröcskölni meg nem fogom alvázvédővel így. Semmit nem akarok eltakarni, így a kedves vevő megtekintheti, hogy mi a helyzet - a kaszni többi része meg meg van csinálva rendesen... ha még azt a kevés lakatolást is megcsináljuk, akkor az ára egyből nem annyi lesz, mint így. Jó vétel lesz ez akárkinek is - ráadásul igen egyedi fényezésötlet pattant ki Mocsok Hegymászó László bácsi agyából (bakker, koromlyan már kinőtt a szakálla a 400astól :D) - de ezt még úgyse lövöm le előre, de az biztos, hogy ilyet még nem nagyon hallott senki sem... remélem, telitalálat lesz... :D (nem, az én szakállam még nem nőtt ki - a lábam kicsit szőrös, és eléggé elhanyagolt a kinézetem, de majd leszek megint nő, komolyan mondom - és ha ezen túl vagyunk, akkor soha többet két hétig nem nézek koszos, olajos cuccok felé, és még a körömet sem fogom csicsolni soha többet egy hétig! Az tuti! :) )
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 A cégnél most Mikulásnak hívnak, nyaralás óta nem borotválkoztam...és az nem most volt. :D
MoCSoK Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 még a lökösök és a mtérhtető van hátra...
MoCSoK Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 A cégnél most Mikulásnak hívnak, nyaralás óta nem borotválkoztam...és az nem most volt. :D na azt meg nézném ........... pár hete mar én sem borotválkozteam,komolyan matroz fejem kezd lenni ....
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 na azt meg nézném ........... pár hete mar én sem borotválkozteam,komolyan matroz fejem kezd lenni .... utánozóóóóóóósss :P :D
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Tessék! Sanya barátommal múlthéten A38! :D
zozor Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Tessék! Sanya barátommal múlthéten A38! https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphoto...541070421_n.jpg :D Hogy mennyit öregedtél... :P Melyik is vagy? :D :P
MoCSoK Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Tessék! Sanya barátommal múlthéten A38! :D király !!!!!!!! :D igy fest egy férfi!!! :P Kb nekem is ilyen van...... :P
manta Elküldve Szeptember27, 2011 Szerző Elküldve Szeptember27, 2011 A cégnél most Mikulásnak hívnak, nyaralás óta nem borotválkoztam...és az nem most volt. :D Mi va? :P mindenkinek fázik a feje? :P J0hnny! :D Tudom ám, hogy Kecsón nincs A38, csak a nagy büdös Pesten - szóval vágom én, hogy ez cserébe járt a pályanapért, de azért b*szódj meg, hogy nem gyütté be :D
pocak Elküldve Szeptember27, 2011 Elküldve Szeptember27, 2011 Tessék! Sanya barátommal múlthéten A38! :D Széééééééééééééép magas homlok! Sajnos pont én dumálok, lassan olyan kopasz a fejem, hogy félek leszáll rá egy repülő. :P
manta Elküldve Szeptember27, 2011 Szerző Elküldve Szeptember27, 2011 J0hnny! :P (amúgy rajtam kivül realizálta valaki, hogy a színt kapott mantáról készült képeken megjelentek a fénygömbök, amik akkor jelennek meg, ha nagy a boldogság, meg az öröm? :P - vagy ha koszos az objektív :D )
tgabika76 Elküldve Szeptember27, 2011 Elküldve Szeptember27, 2011 Ha koszos az objektív az maga a boldogság?
J0hnny Elküldve Szeptember27, 2011 Elküldve Szeptember27, 2011 király !!!!!!!! :D igy fest egy férfi!!! :D Kb nekem is ilyen van...... :D :) Mi va? :P mindenkinek fázik a feje? :P J0hnny! :D Tudom ám, hogy Kecsón nincs A38, csak a nagy büdös Pesten - szóval vágom én, hogy ez cserébe járt a pályanapért, de azért b*szódj meg, hogy nem gyütté be :D Bemegyek majd buli után egyszer, de akkor Petra mellé kérel alvási lehetőséget! :D
manta Elküldve Szeptember27, 2011 Szerző Elküldve Szeptember27, 2011 Bemegyek majd buli után egyszer, de akkor Petra mellé kérel alvási lehetőséget! :D megalófászt :P
Gabo Elküldve Szeptember27, 2011 Elküldve Szeptember27, 2011 megalófászt :D Amilyen perverz bevállalja azt is csak Petrának legyen akkora :P :P :D
J0hnny Elküldve Szeptember27, 2011 Elküldve Szeptember27, 2011 megalófászt :) Amilyen perverz bevállalja azt is csak Petrának legyen akkora :D :D :D Annyira jó ezzel húzni Hajnit idegeit... :P :P :D
Gelko Elküldve Szeptember28, 2011 Elküldve Szeptember28, 2011 :P Bemegyek majd buli után egyszer, de akkor Petra mellé kérel alvási lehetőséget! :D Gondolom ehhez Petrának is lenne 1-2 szava :D :P
manta Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Elküldve Szeptember28, 2011 Annyira jó ezzel húzni Hajnit idegeit... :P :P :D az idegeimet húzhatod, a lányom nem :D
Sor 6 Elküldve Szeptember28, 2011 Elküldve Szeptember28, 2011 az idegeimet húzhatod, a lányom nem :D Sziasztok! Szép lesz a 400-as. Így messziről. :D Bocsánat hogy belepofázok a társalgásba! :P Jól el vagytok. De hogy picit "képben" legyek,nem kaphatnánk ide egy képet az említett Petráról is? Neve szép,tetszik. :P Ha nem tévedek,az anyuka van az egyik képen. (Jajjj,ennyi szóismétlést. Egyes alá.)
MoCSoK Elküldve Szeptember28, 2011 Elküldve Szeptember28, 2011 Sziasztok! Szép lesz a 400-as. Így messziről. :D Bocsánat hogy belepofázok a társalgásba! :D Jól el vagytok. De hogy picit "képben" legyek,nem kaphatnánk ide egy képet az említett Petráról is? Neve szép,tetszik. :P Ha nem tévedek,az anyuka van az egyik képen. (Jajjj,ennyi szóismétlést. Egyes alá.) nem tévedsz ,a szépsséges anyuka van pár képen :P Petra amugy egy görög nevű jordán romváros... és igy nézz ki:
manta Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Elküldve Szeptember28, 2011 Ja. Anyuka van a képen - és mielőtt beszólások érnének: igen! Én fehér pólóba nyomom a fánkit :D mert van rajta egy bazi nagy sárga folt (nem tudom mitől) és a műhelybe az még jó... sőt, van egy fehér rövidgatyóm is, és ha ahhoz lesz kedvem, akkor csiluvilus estélyiben koszolom össze magam :D Huh, erről most az jutott eszembe, hogy a húgomék egyik szomszédja hetente felveszi a menyasszonyi ruháját, és abban takarít meg főz, merthogy ő nem azért vette meg, hogy csak egyszer legyen rajta :P elsőre betegnek tűnt a dolog, de tulajdonképpenigaza van :D Petráról akkor lesz kép, ha szépen megkérem, és beáll pózolni a 400as mellé - hátha növeli az eladási esélyeimet :) amúgy épp ma néztem a használtautón, hogy elég érdekes árak vannak a mantáknál... :P remélem, ha felteszem 70ezerért a 400ast, csak elviszik hamar :D Ez vicc volt! Annyiért inkább kihajtom a lelkét! :D
manta Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Elküldve Szeptember28, 2011 nem tévedsz ,a szépsséges anyuka van pár képen :P Petra amugy egy görög nevű jordán romváros... és igy nézz ki: Genya :P most nagyon meglepődtem, hogy nyomok egy posztot és ez a kép vigyorog vissza a monitoron :D ezért meg leszel ölve by Makett, ugye tudod? :D
MoCSoK Elküldve Szeptember28, 2011 Elküldve Szeptember28, 2011 Ez vicc volt! Annyiért inkább kihajtom a lelkét! :D azt nem élnéd túl.....
dirty-handz Elküldve Szeptember28, 2011 Elküldve Szeptember28, 2011 Ja. Anyuka van a képen - és mielőtt beszólások érnének: igen! Én fehér pólóba nyomom a fánkit :D mert van rajta egy bazi nagy sárga folt (nem tudom mitől) és a műhelybe az még jó... sőt, van egy fehér rövidgatyóm is, és ha ahhoz lesz kedvem, akkor csiluvilus estélyiben koszolom össze magam :D Huh, erről most az jutott eszembe, hogy a húgomék egyik szomszédja hetente felveszi a menyasszonyi ruháját, és abban takarít meg főz, merthogy ő nem azért vette meg, hogy csak egyszer legyen rajta :P elsőre betegnek tűnt a dolog, de tulajdonképpenigaza van :D Petráról akkor lesz kép, ha szépen megkérem, és beáll pózolni a 400as mellé - hátha növeli az eladási esélyeimet :) amúgy épp ma néztem a használtautón, hogy elég érdekes árak vannak a mantáknál... :P remélem, ha felteszem 70ezerért a 400ast, csak elviszik hamar :D Ez vicc volt! Annyiért inkább kihajtom a lelkét! :D Hogy lehet úgy kocsit szerelni ha a szerelő társ mondjuk estetekben nő is ráadásul és még jó ruhába is van? :D Hát szerintem előbb lenne reszelés mint szerelés. ;)
Recommended Posts