Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 409
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 1 month later...
Elküldve
Jelzem: a 400as fényezésének semmi baja a hideg és a havazások után sem. Mondhatni: eredeti fényében tüdnököl ;)

Kojak! Biztosan matt fekete festéket néztél? Csak azért kérdezem, mert általában ilyenkor a selyemfényűre gondolnak, ami közel sem matt...

Lakk: matt festékre matt lakk való (bár ezt szerintem mindenki tudja) :rolleyes:

Hát, hogy matt vagy selyem, azt nem tudom, de amit csináltam az ilyen lett (boltos gyerek azt mondta, hogy matt fekete):

33572711.jpg

33572710.jpg

33583826.jpg

• 1 month later...
Elküldve

most néztem,hogy 1 tonna csak a manta.mit mehet egy jó 2.4-es motorral.......

az enyém 1500 kg és nem megy rosszul,nem gyorsulásra gondolok(azért az sem rossz),hanem menetteljesítményre.és ráadásul gázzal megyek.

24v-el meg ne is beszéljünk róla,mert annak nem akadály 1 tonna.

ne mán miből van a manta?müanyag?

Elküldve
most néztem,hogy 1 tonna csak a manta.mit mehet egy jó 2.4-es motorral.......

az enyém 1500 kg és nem megy rosszul,nem gyorsulásra gondolok(azért az sem rossz),hanem menetteljesítményre.és ráadásul gázzal megyek.

24v-el meg ne is beszéljünk róla,mert annak nem akadály 1 tonna.

ne mán miből van a manta?müanyag?

Érdekes hogy az 1.6 930kg az 1.3 meg több, 965kg!

Az enyém gyárilag 1.9S 1020kg a könyv szerint, de a forgalmimba 1010kg volt benne.

Elküldve

Az enyém gyárilag 1.9S 1020kg a könyv szerint, de a forgalmimba 1010kg volt benne.

gyárilag az enyém is "csak" 1342 kg.

hídmérlegen meg 1.5 tonna.

mondjuk benne a gáz+rengetek heggeszgetés és még ki tudja mi minden plusz súly(4 réteg alvázvédő biztos ami biztos)

Elküldve

Persze mert az 1.6-nál többet ki kellett fúrni a blokkból.

(Na jó akkor még nagyblokkos volt gondolom az 1.6) :lol: :lol:

• 9 months later...
Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.