Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 409
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Én Debreceni vagyok. Megoldjuk...

Hány db van?

Küldj egy telefonszámot a hgg01@freemail.hu címre, egy irányárral. Hívlak!!!

Elküldve

Ja... te már kibeszéltétek a felni dolgok közben :roll: .............

Idéz
De a macskádat megborotválom.  :)  :)
Tiv: :oops: :oops: :oops: ne mongyámá ilyeneket ilyen nyilvánosan :oops: :roll: :oops:
Elküldve

Sztem ezek a valaha gyártott legszebb Opel ac.felnik.Nekem anno a ladámon volt ilyen pogácsákkal,de eladtam őket az autóval :x

Elküldve
  Idéz
A pontos mérete:6,5Jx13 ET 37 a gyártmány:GM egyéb adat:AT 555 2A.Ezt a végén nem tudom mit jelent.A többit pü-ben.

Én úgy tudom, hogy 5", 5.5", 6" szélesek voltak, de lehet, hogy volt 6.5" is. Mindegyik 13"-os, és természetesen 4x100-as.

Nekem azt hiszem 5.5" vagy 6"-ak vannak. Talán nekem is van kettő tartalékban, gumikkal (185/70x13), úgyhogy össze tudunk dobni négyet! 8)

Elküldve

töredelmesen bevallom a 6.5-ben nem voltam biztos,mert már volt átfestve és a vékony betűk így elég haloványak :oops: lassan csak összejön az egy autóra való :)

• 4 months later...
Elküldve

Üdv mindenkinek.

Érdeklődtem 400 -as szélesítés után ,de valahogy senki sem írta, hogy van-e vagy sem. Egy szegedi srác küldött képet egy szélesített autóról ,de ha nem muszáj nem kell hozzá kasztni. Ezért ha valakinek mégis van 400 -as komplett szélesítése az írhatna pár szót ide.

Előre is köszönöm Dani.

Elküldve

:lol:

Mindenkinek van egy kis igaza. Több féle méretben van 5, 5,5, 6. Sőt a fenntebb sorol típusokon csak első látásra volt egyformán ilyen fellni. Van köztük apró különbség, amit nem venni elsőre észre.

Elküldve

húú, ha majd fényezed pls készíts egy fényképes riportot róla! mivel takarod ki a másszinű részeket? Ott minden gömbölyű meg kanyarodik! Sablonnal?

vaaaaagy egyáltalán: kétszinű lesz? ezüst-fekete?

Elküldve

Biztos két színűlesz, mert úgy gyári. anno a ladámnál a fekete részt kézzel festettem ki ecsettel, de tényleg jó lett.

Elküldve

láttam már több szépen újrafestettett, el nem tudtam képzelni mivel húzták azt a szép egyenes, határozott kontúrt.

ha megleszel vele, majd érdekelne milyen festéket, milyen sűrűségben, milyen ecsetet használtál. meg mennyi volt a száradási idő meg a kötési idő...

mert ugye színre szín festve?

na: mikor én festettem a téliket ecsettel, hát eléggé tré lett, szürkét nem fedte a fekete, elfolyt, összefolyt, meg minden ilyen tapasztalatlanság...

• 3 months later...
  • 11 months later...
Elküldve

Szóval a néccázas épülget, mint a luca széke :)

a 2,4es motor le lett cserélve hétvégén egy 3,0 24 v dualram-ra.

A motor a motortérben van, de csak ott van, nincs sszekötve semmi semmivel. Kicsit szabni kellett még a helyet, hűtőt bepréselni, betaposni a blokkot a helyére meg ilyenek - és ott történt az elakadás, hogy a váltót nem tudtuk ráhúzni. Érdekesek ezek a mantk... :unsure: egyik sem ugyanolyan (az én kipufogó rendszeremet pl. át kellett faragni - pedig az előző mantámon volt). Amiből kivettük a donort, ott passzolt minden, ezen meg még faragni kell. Ez a váltó tuti nem megy alá, szóval az én régimből ki lesz szedve és azzal megy tovább a próbálkozás. Reméljük az billent annyit a motoron, hogy le lehessen csukni a gépháztetőt. Ha nem, akkor nem lesz géptető, oszt jóvan :lol:

Nehéz élet a mantás élet.... :D

• 9 months later...
Elküldve

Lassan, de biztosan... :rolleyes: MrManta küzd, mint egy jedi, mert szeretné, ha az övé lenne az egyik esküvői kocsi (és nem csak az enyém ;) )

alakulunk...

ebből lesz a cserebogár

30144904.jpg

a motortér fújása. Matt fekete lesz.

30144943.jpg

alakul, mint púpos gyerek a prés alatt:

30144944.jpg

mondom, hogy alakul :D

30144838.jpg

30144837.jpg

csóró nép a mantás... azért zsíros kenyérre meg lilahagymára még jut az autóépítés mellett

30144945.jpg

közben volt nálunk a dekóderes... és belépett a padlásról a nappalinkba :unsure: így aztán még azt is helyre kellett hozni - mert nem szeretjük az antenna-szerelőket a padlásról beszakadva érkezve látni a nappalinkban :mellow:

30144959.jpg

De azért csak lett valami eredmény a vassal is :lol: Motortér.. hát igen, egy az ízlésünk :lol:

30144947.jpg

Elküldve

Felhívnám a figyelmet a háttérre is: mi vagyunk a jövő nemzedéke :mellow: (Erkölcs nélkül, jellemes emberek nélkül elpusztul a nemzet - Kléthy Anna)

30144960.jpg

(rhadt poltikia... mindenhol ott van :rolleyes: )

• 2 months later...
Elküldve

Imádkozunk a mantások istenéhez és áldozunk néki, hogy részesítsen bennüket végtelen kegyelmében - és adja meg, hogy lejussunk a 400assal az idei manta talira :)

már csak a lökhárítót kell behergelni a helyére (jelzem nem egyszerű egy totál üvegszálas manta elejét összehozni, hogy minden patentul illeszkedjen), pár próbakör - ha minden rendben, akkor gyors fényezés ......és............ kész!!! persze csak a talira, aztán majd normálisan fényezzük ősszel. ez csak amolyan tisztasági festés B)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.