kori Elküldve December4, 2004 Megoszt Elküldve December4, 2004 Megnézem,hogy milyen állapotú,mennyi van belőle,de a legnagyobb gond hogy én a déli határnál lakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viski Elküldve December4, 2004 Megoszt Elküldve December4, 2004 Én Debreceni vagyok. Megoldjuk... Hány db van? Küldj egy telefonszámot a hgg01@freemail.hu címre, egy irányárral. Hívlak!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 A pontos mérete:6,5Jx13 ET 37 a gyártmány:GM egyéb adat:AT 555 2A.Ezt a végén nem tudom mit jelent.A többit pü-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2004 Ja... te már kibeszéltétek a felni dolgok közben :roll: ............. De a macskádat megborotválom. :) :) Tiv: :oops: :oops: :oops: ne mongyámá ilyeneket ilyen nyilvánosan :oops: :roll: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 De láttam a kicsi smile faceket!!!:) Csak gondoltam hátha mégis mélyen szántottam a kis lelkedben!!!! :D :D :P és azért kértem elnézést!!!! Tudod ahogyan azt illik! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 Sztem ezek a valaha gyártott legszebb Opel ac.felnik.Nekem anno a ladámon volt ilyen pogácsákkal,de eladtam őket az autóval :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 Azt rosszul tetted!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 De ne búsulj!!! Csak lehet szerezni valahogy ha nagyon kéne! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radyus Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 A pontos mérete:6,5Jx13 ET 37 a gyártmány:GM egyéb adat:AT 555 2A.Ezt a végén nem tudom mit jelent.A többit pü-ben. Én úgy tudom, hogy 5", 5.5", 6" szélesek voltak, de lehet, hogy volt 6.5" is. Mindegyik 13"-os, és természetesen 4x100-as. Nekem azt hiszem 5.5" vagy 6"-ak vannak. Talán nekem is van kettő tartalékban, gumikkal (185/70x13), úgyhogy össze tudunk dobni négyet! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December8, 2004 Megoszt Elküldve December8, 2004 töredelmesen bevallom a 6.5-ben nem voltam biztos,mert már volt átfestve és a vékony betűk így elég haloványak :oops: lassan csak összejön az egy autóra való :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Üdv mindenkinek. Érdeklődtem 400 -as szélesítés után ,de valahogy senki sem írta, hogy van-e vagy sem. Egy szegedi srác küldött képet egy szélesített autóról ,de ha nem muszáj nem kell hozzá kasztni. Ezért ha valakinek mégis van 400 -as komplett szélesítése az írhatna pár szót ide. Előre is köszönöm Dani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 :lol: Mindenkinek van egy kis igaza. Több féle méretben van 5, 5,5, 6. Sőt a fenntebb sorol típusokon csak első látásra volt egyformán ilyen fellni. Van köztük apró különbség, amit nem venni elsőre észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Most szereztem négy ilyen felnit, bár kicsit rozsdásan, és ha mákom van lesz még pár darab. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 húú, ha majd fényezed pls készíts egy fényképes riportot róla! mivel takarod ki a másszinű részeket? Ott minden gömbölyű meg kanyarodik! Sablonnal? vaaaaagy egyáltalán: kétszinű lesz? ezüst-fekete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Biztos két színűlesz, mert úgy gyári. anno a ladámnál a fekete részt kézzel festettem ki ecsettel, de tényleg jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 láttam már több szépen újrafestettett, el nem tudtam képzelni mivel húzták azt a szép egyenes, határozott kontúrt. ha megleszel vele, majd érdekelne milyen festéket, milyen sűrűségben, milyen ecsetet használtál. meg mennyi volt a száradási idő meg a kötési idő... mert ugye színre szín festve? na: mikor én festettem a téliket ecsettel, hát eléggé tré lett, szürkét nem fedte a fekete, elfolyt, összefolyt, meg minden ilyen tapasztalatlanság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
combi Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 nekem is van 4 acélfelni 6JX13 ET34-el...bővebben itt: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/5919/....jpg?1117473144 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július26, 2006 Szóval a néccázas épülget, mint a luca széke :) a 2,4es motor le lett cserélve hétvégén egy 3,0 24 v dualram-ra. A motor a motortérben van, de csak ott van, nincs sszekötve semmi semmivel. Kicsit szabni kellett még a helyet, hűtőt bepréselni, betaposni a blokkot a helyére meg ilyenek - és ott történt az elakadás, hogy a váltót nem tudtuk ráhúzni. Érdekesek ezek a mantk... :unsure: egyik sem ugyanolyan (az én kipufogó rendszeremet pl. át kellett faragni - pedig az előző mantámon volt). Amiből kivettük a donort, ott passzolt minden, ezen meg még faragni kell. Ez a váltó tuti nem megy alá, szóval az én régimből ki lesz szedve és azzal megy tovább a próbálkozás. Reméljük az billent annyit a motoron, hogy le lehessen csukni a gépháztetőt. Ha nem, akkor nem lesz géptető, oszt jóvan :lol: Nehéz élet a mantás élet.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 Lassan, de biztosan... :rolleyes: MrManta küzd, mint egy jedi, mert szeretné, ha az övé lenne az egyik esküvői kocsi (és nem csak az enyém ;) ) alakulunk... ebből lesz a cserebogár a motortér fújása. Matt fekete lesz. alakul, mint púpos gyerek a prés alatt: mondom, hogy alakul :D csóró nép a mantás... azért zsíros kenyérre meg lilahagymára még jut az autóépítés mellett közben volt nálunk a dekóderes... és belépett a padlásról a nappalinkba :unsure: így aztán még azt is helyre kellett hozni - mert nem szeretjük az antenna-szerelőket a padlásról beszakadva érkezve látni a nappalinkban :mellow: De azért csak lett valami eredmény a vassal is :lol: Motortér.. hát igen, egy az ízlésünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Hát ez a motortér nem lett túl csúnya... :rolleyes: Elismerésem. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 ja! És bocsánat! Elnézést, de mi aztán adunk a pontosságra: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 A kipufogónál meg sörmérték volt használva. :rolleyes: Gratula, szépen haladtok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 Felhívnám a figyelmet a háttérre is: mi vagyunk a jövő nemzedéke :mellow: (Erkölcs nélkül, jellemes emberek nélkül elpusztul a nemzet - Kléthy Anna) (rhadt poltikia... mindenhol ott van :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július23, 2007 Imádkozunk a mantások istenéhez és áldozunk néki, hogy részesítsen bennüket végtelen kegyelmében - és adja meg, hogy lejussunk a 400assal az idei manta talira :) már csak a lökhárítót kell behergelni a helyére (jelzem nem egyszerű egy totál üvegszálas manta elejét összehozni, hogy minden patentul illeszkedjen), pár próbakör - ha minden rendben, akkor gyors fényezés ......és............ kész!!! persze csak a talira, aztán majd normálisan fényezzük ősszel. ez csak amolyan tisztasági festés B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts