SuiciD Elküldve Február2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2005 A hegesztett maradt meg, a masikat meg egy baratom vette meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Van egy eladó 1.9-es mantám csak papírokkal de úgy gondoltam ebbe a topicba illik bele!!!! :D szóval 1.9-es 4 sebességes és gyári a cucc! Nemrégóta van nálam de B-asconát szeretnék! Mert már mantám van egy!:( Szóval ettől fájó szívvel de megválnék! A motorjában 104000 km. van! nagyon jó állapotú motor! a kaszni az a taposónál szétrohadt! De én most is megyegetek vele mert jó érzés a gyári mantát vezetni!:D Műszakija lejárt most 25-én, zöld kártya még fél évig van! nincsen megbütykölve semmije sem! Jó kis vas! Csak hát most egy Ascona az zsír lenne! lehet, hoyg valakit érdekelhet a dolog úgyhogy felraktam! 100.000 pénzért odaadnám annak akinek kéne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Képeket! Milyen évjárat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 az adás-vételeket ne itt tessék közzétenni, hanem a keres-kínálba, hátha olyat is érdekel, aki nem is szokott errejárni... ezt a topikot lezárom... folyt itt: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=122357#122357 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts