*Fószer* Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Ügyi vagy :wink: De kicsit ismerve téged, biztos voltam, hogy össze fog jönni a dolog :smt110 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 MI-MI-MI ? :( :( :lol: Nem rosszat idéztél véletlenül ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Ne húzd, mondd egyből varázsigét Ricky-nek, amivel beömlőt lehet bűvészkedni :scratch: Pl.: Ebay ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Tourist-ról tud valaki valamit? Övé volt az a zöld Tigra fóton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Tourist-ról tud valaki valamit? Övé volt az a zöld Tigra fóton? bizony!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Itt a fórumon viszont ölég régen járt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Itt a fórumon viszont ölég régen járt... Erre szerintem ne vegyél mérget :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Tourist-ról tud valaki valamit? Övé volt az a zöld Tigra fóton? És millen gyönyörű Bömöse van neki. Vasánap azzal volt a Youngtimer talin. :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 A csaj sajnos nem én vagyok. :oops: :( miért is? ezt én most nem vágom :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tourist Elküldve Április11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2005 Na, már itt is vagyok :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Na, már itt is vagyok :-) Mit szólsz mekkora mozgolódás indult meg ? :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 miért is? ezt én most nem vágom :roll: :roll: Megen mit mit nem értesz ? :( Ricky azt írta, hogy ő az egyetlen lány, aki MOTE tag + Tigra gazdi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 :( :( azon a képen, ahunn az acsaj áll a vas mellett......na az nem Ő! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Pista, te megen hüJeséget beszélsz :( :( Haga megmondta a frankót. Én csak azt nem értem, mér sajnos?! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 ....Pista, te megen hüJeséget beszélsz :( :(.... Igazad van, félreolvastam :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 miért is? ezt én most nem vágom :roll: :roll: Azért, mert egyrészt nem állhatok az mellett a kocsi mellett, másrészt mellesleg jó a csaj, nem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Igazad van... ejj! veled is előfordult! :( :( :lol: :arrow: anno velem is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 másrészt mellesleg jó a csaj, nem? :( hát jó nem állt szándékomban ezt ilyen formában közölni, de neked sincs okod a panaszra :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 :( :oops: :( :oops: :lol: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Sziasztok, jó reggelt mindenkinek. kedves Warwolf, nem sértődtem meg, csak csipkelődős hangulatban voltam amúgy is. :)de lásd, ha nem felejtem el, és van időm, megerőltetem magam ezekkel a hülye ékezetekkel:) Szegény autóka, csupa sár ebben az ocsmány időben. Ez biztosan amolyan hülye csajos kérdés, de ha még picit hideg a motor és mondjuk kereszteződésnél vagy nagyon(!) alacsony fordulatnál visszakapcsolok, nagyon nehezen tudom visszatuszkolni a váltót kettesbe. Ti is tapasztaltatok már ilyesmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Ricky azt írta, hogy ő az egyetlen lány, aki MOTE tag + Tigra gazdi. Nem ezt írtam.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyoszi Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Hali! Van egy kis Tigrám és valaki kilopta az alufelni közepéről az Opel emblémát. Ez egy 15" 5 ágú felni. Nem tud valaki szerezni, ill. címet adni, aki tud eladót? Köszi :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Írtam, hogy nem kellő figyelemmel olvastam, bocshánat :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Hali! Van egy kis Tigrám és valaki kilopta az alufelni közepéről az Opel emblémát. Ez egy 15" 5 ágú felni. Nem tud valaki szerezni, ill. címet adni, aki tud eladót? Köszi :? Szia ! Szerintem a Csergőben kellene menézned - :arrow: www.csergoe.hu -. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Sziasztok, jó reggelt mindenkinek. kedves Warwolf, nem sértődtem meg, csak csipkelődős hangulatban voltam amúgy is. :)de lásd, ha nem felejtem el, és van időm, megerőltetem magam ezekkel a hülye ékezetekkel:) Szegény autóka, csupa sár ebben az ocsmány időben. Ez biztosan amolyan hülye csajos kérdés, de ha még picit hideg a motor és mondjuk kereszteződésnél vagy nagyon(!) alacsony fordulatnál visszakapcsolok, nagyon nehezen tudom visszatuszkolni a váltót kettesbe. Ti is tapasztaltatok már ilyesmit? 1.Thx. :oops: 2. sajátosság.Amíg be nem melegszik, elég nehezen veszi a visszakapcsolásokat.Lehet olaj, meg ilyenek, de nálunk(fiatal verda és tsai) még ilyesmiről sztem nem beszélhetünk. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts