ceramic Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Köszönöm Ricky. Foto lesz, és küldöm.most rohanok és bepattanok az imádottba:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Vazzz! De el vagyok maradva a hozzászólásokkal! Csak figyelek, hogy mán 2 új cartársam is akadt :( Sziasztok :!: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 kedves Warwolf, talan a kedvedert megprobalom majd megeroltetni magam, bar azt hiszem ennyi fantazia mindenkibe szorult hogy kikovetkeztessen par ekezet nelkuli szocskat.de nem art nekem sem a fejlodes. Kedves ceramic!Egy picit olvass fentebb, mert viccnek szántam!fentről a 6.) :( :( :lol: (ésperszehogyhülénsültel :oops: :D ) De Ricky biztos nem vette komolyan!Mert ő ismer.Ugye? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 De Ricky biztos nem vette komolyan!Mert ő ismer.Ugye? :roll: Természetesen. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Ezeknek a kecskeméti srácoknak furcsa humoruk van, szokni kell, de utána már mindent értesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Vazzz! De el vagyok maradva a hozzászólásokkal! Csak figyelek, hogy mán 2 új cartársam is akadt :( Sziasztok :!: :lol: Szia!! Téged már most egy picit utállak. Vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy nagyon irigy vagyok. :( Kíváncsi vagyok már nagyon a gépedre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Ezeknek a kecskeméti srácoknak furcsa humoruk van, szokni kell, de utána már mindent értesz :D :oops: :( :oops: :( :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Na de Ricky!!! Hogy mondhatsz ilyet?! Ja persze, az első benyomás, biztosan :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/tokjotigris.jpg Jó kép!Mikor készült? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Természetesen. :wink: Mármint "Természetesen nem vettem komolyan", mert lehetne "Természetesen, én ismerlek" :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Jól nézne ki, ha nem lenne a kocsin az a sok beömlő-imitációs matrica, meg a kamu hátsó tárcsafék, de a színe qjó :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Jó kép!Mikor készült? :( De ugye nem idézünk képpel :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Mit szólsz mélykék? Semmi dicséret?? Fél napomba került....Szóval ez az amiről öt oldalla ezelőtt beszéltem. Szerintem nagyon egyben van. A csaj sajnos nem én vagyok. :oops: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Nahh megy ez. Ugye, hogy nincs benne semmi komplikált Ricky ? :wink: :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Mit szólsz mélykék? Semmi dicséret?? Fél napomba került....Szóval ez az amiről öt oldalla ezelőtt beszéltem. Szerintem nagyon egyben van. A csaj sajnos nem én vagyok. :oops: :( Füllentős! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Mármint "Természetesen nem vettem komolyan", mert lehetne "Természetesen, én ismerlek" Is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Nahh megy ez. Ugye, hogy nincs benne semmi komplikált Ricky ? Köszi a segítséget. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Jól nézne ki, ha nem lenne a kocsin az a sok beömlő-imitációs matrica, meg a kamu hátsó tárcsafék, de a színe qjó :!: Nekem a felni nagyon tetszik+a szín, meg úgy az egész. A matrica tényleg necces. De: szőke kérdés köv.: lehet ezekre beömlőket varázsolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Persze! Csak flex kell hozzá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 ....Mit szólsz mélykék? Semmi dicséret??.... Ügyi vagy :wink: De kicsit ismerve téged, biztos voltam, hogy össze fog jönni a dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Füllentős! :( Nahhhh, nem figyelsz :? Átírod a hozzászólásodat, vagy írjam át én ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Persze! Csak flex kell hozzá :( Az van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 De kicsit ismerve téged, biztos voltam, hogy össze fog jönni a dolog Én nem :( :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Persze! Csak flex kell hozzá :( Ne húzd, mondd egyből varázsigét Ricky-nek, amivel beömlőt lehet bűvészkedni :( :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts