Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Amit nem szeretnél, azt gondolom úgy sem lehet rád erőltetni Ezt eltaláltad :wink: , de nem panaszkodhatsz, már mittudoménhány hozzászólásnál tartok! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Ricky! Segítek:35 :wink: Üdv.. Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 ....Ma reggel jöttem dolgozni és megint másodpercek alatt bepárásodott a kocsi. Ez nooooooormááááális???????? :evil:.... Jön a klasszikus kérdés : pollenszűrő mikor lett cserélve ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Jön a klasszikus kérdés : pollenszűrő mikor lett cserélve ? Én nem cseréltem. De a hülye szerelő sem mondta, hogy kéne. Majd utánajárok. Köszönöm a gyors válaszodat! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Ezt eltaláltad :wink: , de nem panaszkodhatsz, már mittudoménhány hozzászólásnál tartok! :( Van mit behoznod Kedves Majdhalemosattamazautótéslesználamfényképezőakkorcsinálokrólaképet :D :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Van mit behoznod Kedves Majdhalemosattamazautótéslesználamfényképezőakkorcsinálokrólaképet Szerintem, amit Ti csináltatok, annál jobb kép nem is kell. Ezek után ciki lenne feltenni a saját képeimet. Most láttam egy gyönyörű Tigrist itt a fórumon egy nagyon bájos félmeztelen hölggyel, aki (pusztuljon meg, mert) takarja a fél autót. Na egy olyan végeredménynek nagyon örülnék (mielőtt félreértenénk megint, az autó külsejére gondolok). Majd ha rájövök, hogy kell képet feltenni, megmutatom. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Szerintem, amit Ti csináltatok, annál jobb kép nem is kell. Ezek után ciki lenne feltenni a saját képeimet.Meg így neked is kényelmesebb ugyeeeeeeee ? :( :( ....Majd ha rájövök, hogy kell képet feltenni, megmutatom. :roll:.... Mindjárt leírom :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 "...Meg így neked is kényelmesebb ugyeeeeeeee ?..." Mindenki magából indul ki... :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 "...Meg így neked is kényelmesebb ugyeeeeeeee ?..." Mindenki magából indul ki... :( :( :lol: 10 pont :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 ....Most láttam egy gyönyörű Tigrist itt a fórumon egy nagyon bájos félmeztelen hölggyel, aki (pusztuljon meg, mert) takarja a fél autót. Na egy olyan végeredménynek nagyon örülnék (mielőtt félreértenénk megint, az autó külsejére gondolok). Majd ha rájövök, hogy kell képet feltenni, megmutatom. :roll:.... Pam, pam-pam, pam-param :( Nos hun van az a kép ? Jó, hogy megint itt tartunk :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Sziasztok :( ket hete vagyok Tigratulajdonos, es teljesen beleszerelmesedtem.Az index forumat mar megneztem, de ez tenyleg sokkal jobb.Biztosan lesz majd egy rakat kerdesem, de egyenlore nem tudok vele betelni:))marmint a Tigrincsemmel.:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Sziasztok :( ket hete vagyok Tigratulajdonos, es teljesen beleszerelmesedtem.Az index forumat mar megneztem, de ez tenyleg sokkal jobb.Biztosan lesz majd egy rakat kerdesem, de egyenlore nem tudok vele betelni:))marmint a Tigrincsemmel.:( Szia ! Kérdezz nyugodtan, a hoozáértők biztos legjobb tudásuk szerint fognak válaszolni :wink: Mesélj kicsit a kocsidról ! Képek esetleg ? Bár ez utóbbit már félve kérdezem meg :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 96-os, 1.4 es, keramiakek es gyonyoru. legalabbis az en szememnek. :)vigyaztak ra tenyleg. van rajt egy kis optikai tuning, remus kipufogo, szoval eleg dogos:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Sziasztok :( ket hete vagyok Tigratulajdonos, es teljesen beleszerelmesedtem.Az index forumat mar megneztem, de ez tenyleg sokkal jobb.Biztosan lesz majd egy rakat kerdesem, de egyenlore nem tudok vele betelni:))marmint a Tigrincsemmel.:( Éljen!Éljen!Éljen!Éljen!Éljen!Éljen!Éljen! :lol: :D :D :D :D Gratulálok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 koszonom:)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 es foto meg nincs valoban. de elobb-utobb arra is sor kerul. Ugye nem zavar senkit ha ekezetek nelul irok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 96-os, 1.4 es, keramiakek es gyonyoru. legalabbis az en szememnek. :)vigyaztak ra tenyleg. van rajt egy kis optikai tuning, remus kipufogo, szoval eleg dogos:) Jól hangzik :( :( :lol: :D Milyen a kerámiakék ? Ilyen ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Ugye nem zavar senkit ha ekezetek nelul irok? En el birom olvasni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 es foto meg nincs valoban. de elobb-utobb arra is sor kerul. Ugye nem zavar senkit ha ekezetek nelul irok? Ne haragudj, de ez így olvashatatlan! :evil: :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 kicsit lilaskek. itthon nem lehetett kapni pont ezt a szint. Osztrak tulaja volt.regi tigra katalogusokban rajt van a szinskalan. nem teljesen melykek, inkabb lilaskek:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Ne haragudj, de ez így olvashatatlan! :evil: :evil: :evil: Csak vicceltem! :( :( :smt003 :smt042 :smt043 :smt044 :smt033 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Ne haragudj, de ez így olvashatatlan! :evil: :evil: :evil: Ejnye kisfarkas, ne támadd mán le a Tigristársakat, hiszen alig van belőlük, aztán a végén még majd elmenekülnek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 ....nem teljesen melykek, inkabb lilaskek:).... :( :( :lol: Feltétlenül fotografáld le valahogy, mert roppant kiváncsi vagyok rá :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Tigra gazdik húzzanak bele, már csak 2 klubtag kell és alapíthatnak saját szekciót ! :( :( :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 kedves Warwolf, talan a kedvedert megprobalom majd megeroltetni magam, bar azt hiszem ennyi fantazia mindenkibe szorult hogy kikovetkeztessen par ekezet nelkuli szocskat.de nem art nekem sem a fejlodes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts