mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ....Eddig nem mertem vele menni, mert nyári gumi van rajta, nehogy itt nekem az első kanyarban összetörjön. :) + ugye most estünk csak át a papírozáson, vez.műszíj cserén, stb. és még van itt-ott egy két csiszolnivaló. De nagyon szerelmes vagyok egyébként!! :lol: Legszívesebben a garázsban aludnék.....Úgy látom jó kezekben lesz az Tigrincs :lol: :lol: Jóóóó sok kellemes pillanatot, suhanást kívánok neked és az új szerzeménynek :wink: ....Egyébként ezüstmetál, 97'es 1.4 Ecotech. Semmi extra spoiler, vagy ilyesmi, hátul van egy szárnyacska. Ennyi. És csúnyák az ülések, úgyhogy azon még szeretnék javítani... Húúú, sokat írtam, remélem kielégítő volt. :D.... Kösziii. Én majd kiváncsi lesz a képekre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Nagyon köszönöm!!! :) :D :lol: Igyekszem a képpel. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Pár jó kis link: http://www.tigratuning.com.br/site.php http://www.tigra-tuning.nl/ http://www.webatecc.de/users/tigra-tuning/news.php4 A kedvencem: http://www.tigratuning.it/ Na csáó:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Helló Ricky!!! Nem kell megijedni, ha önálló életet él a jobb oldali ablak! Ez így van jól. Először én is meglepődtem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Helló Ricky!!! Nem kell megijedni, ha önálló életet él a jobb oldali ablak! Ez így van jól. Először én is meglepődtem :) Végre egy szakember! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Helló Ricky!!! Nem kell megijedni, ha önálló életet él a jobb oldali ablak! Ez így van jól. Először én is meglepődtem :D Szia! Ez megnyugtató! :) De miért csinálja ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Végre egy szakember! Aki tulajdonos is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Na megjöttem. Szóval. Mivel a fülkének csaknem a félet teszi ki a hátsó ajtó, így elég kellemetlen érzés lenne a bent ülőknek az ajtó lecsukása, ha nem lenne ez a kis rés az ablaknál. Hirtelen nyomásváltozás=füldugulás,stb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 @Ricky Milyen fórumon kérdeztél még erre rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Na mi az? nem vagyok elég hiteles??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Nagyon köszönöm!!! :) :D :lol: Igyekszem a képpel. :wink: Kocsid rendszáma nem úgy kezdődik, hogy HMN ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Na mi az? nem vagyok elég hiteles??? :) Az attól függ :!: Hitelre vetted ? :wink: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Helló Ricky ! Mesélj kicsit a kocsidról - szín, motor, felszereltség, stb.- ! :lol: Képes illusztáció esetleg ? Szerintem Piiista druszám itt arra is gondolt, hogy magadról is mesélhetnél, és képekkel is illusztrálhatnád magad. :twisted: :twisted: :twisted: Ja és mielőtt Aztec is megkérdi írd le a méreteid is. :) :D Egyébként üdv a klubban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Szerintem Piiista druszám itt arra is gondolt, hogy magadról is mesélhetnél, és képekkel is illusztrálhatnád magad. :twisted: :twisted: :twisted: Ja és mielőtt Aztec is megkérdi írd le a méreteid is. :) :D Egyébként üdv a klubban. Óóóó persze. Megtetszett neked Tom hadművete ? :lol: Zasztán majd magyarázkodhaszt a kedves feleséged előtt :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Most fogd rám, de utána valld be őszintén magadnak, hogy nem így-e van-e? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Na ne OFFoljunk itt ennyit, Kérem szépen :!: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Na megjöttem. Szóval. Mivel a fülkének csaknem a félet teszi ki a hátsó ajtó, így elég kellemetlen érzés lenne a bent ülőknek az ajtó lecsukása, ha nem lenne ez a kis rés az ablaknál. Hirtelen nyomásváltozás=füldugulás,stb :lol: Az egyik kollégám szó szerint ezt mondta!!... :D Megnyugodtam. Köszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 @Ricky Milyen fórumon kérdeztél még erre rá? Nem kérdeztem rá máshol, csak olvastam a Tigra fórumot, amit a corsa.lap.hu-n találtam. Mélykék hozzászólásai (is) segítettek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Kocsid rendszáma nem úgy kezdődik, hogy HMN ? Nem. Ezt miből gondoltad? :roll: Az enyém most jött be az országba... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Szerintem Piiista druszám itt arra is gondolt, hogy magadról is mesélhetnél, és képekkel is illusztrálhatnád magad. :twisted: :twisted: :twisted: Ja és mielőtt Aztec is megkérdi írd le a méreteid is. :) :D Egyébként üdv a klubban. Köszönöm szépen!! Ejnye ejnye, az ember idejön egy kis jótanácsért és máris bebombázzák? :lol: :oops: Majd egyszer biztos lesz olyan kép is, amelyiken a kocsiban ülök. De a méreteim titkosak. :D Mellem meg nincs, úgyhogy annak nincs is mérete. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Nem. Ezt miből gondoltad? :roll: Az enyém most jött be az országba... :wink: Az index fórumánvolt szó egy ezüst Tigra-ról, volt róla kép is, csak azért kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Köszönöm szépen!! Ejnye ejnye, az ember idejön egy kis jótanácsért és máris bebombázzák? :) :oops: Majd egyszer biztos lesz olyan kép is, amelyiken a kocsiban ülök. De a méreteim titkosak. :lol: Mellem meg nincs, úgyhogy annak nincs is mérete. :D :lol: Engem szórakoztat :lol: Csak arra odafigyelhetne, hogy te még nem írogattál itt, illetve az is átgondolhatná, hogy pontosan mit is ír :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Az biztos (remélem) nem az enyém volt.....bár, ha jókat mondtak róla... :) Nem vettem tolakodásnak :D de ez OFF.... Tegnapelőtt kivittem a kis szerelmemet, hát nem mertem 4000 fölé pörgetni, valahogy már nekem ott ordított....Vagy csak én vagyok ilyen betojós, vagy nem tudom. Tegnap egy 1.2-es Astrával mentem, ott simán mertem pörgetni és nem azért, mert az nem volt az enyém és nem kell rá vigyázni, hanem az valahogy a hangja alapján simán bírta a kiképzést...nem tudom. Vagy csak túlságosan féltem a Tigrist? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Tegnapelőtt kivittem a kis szerelmemet, hát nem mertem 4000 fölé pörgetni, valahogy már nekem ott ordított....Vagy csak én vagyok ilyen betojós, vagy nem tudom. Tegnap egy 1.2-es Astrával mentem, ott simán mertem pörgetni és nem azért, mert az nem volt az enyém és nem kell rá vigyázni, hanem az valahogy a hangja alapján simán bírta a kiképzést...nem tudom. Vagy csak túlságosan féltem a Tigrist? Néha szerintem eltolhatnád neki 8) Nem kell tiltásig forgatni, csak azért ennél kicsit masszívabban tááán. Végén még ellustul :) 16 szelepes motorok pörgösebbek, mint egy 8 szelepes, asszem a maximális teljesítményt is 6000 környékén adják le - Opel motor- :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 És az normális, hogy sokkal hangosabb amikor pörgetem, mint az 1.2-es Astra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts