Attila88 Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Halihó! Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy véletlenül nincs valakinek egy Tigra kézikönyve??? És nem tudná elküldeni nekem???Mert már kerestem sok helyen meg ígérgettek,de sehonnan se kaptam még.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wipo Elküldve Szeptember29, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2012 Hi! Nemreg vettem egy Tigrist, es sajnos alapjarati gondokkal kuzkod. Ingadozik az alapjarat es kicsit durrog. Mit lehetne vele kezdeni? Hol talalom az alapjarati motort hogy kitisztitsam? Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wipo Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Sziasztok! Egy hibajelensegre keresem a választ: este inditanam az autót de semmi gyujtas van,de az onindito nem teker. Tolasra indult. Másnap reggel poc-rof. Azóta semmi ezidáig, most megint ugyan az. mi lehet s hiba forrása? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Sziasztok! Egy hibajelensegre keresem a választ: este inditanam az autót de semmi gyujtas van,de az onindito nem teker. Tolasra indult. Másnap reggel poc-rof. Azóta semmi ezidáig, most megint ugyan az. mi lehet s hiba forrása? Köszi! önindítóra vagy aksira gondolnák ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wipo Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 az aksi szinte új. kb 6 honapos. mikor nem indult nem csináltam vele semmit és másnap egyből indult. nem lehet összefüggésben az immoval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 az aksi szinte új. kb 6 honapos. mikor nem indult nem csináltam vele semmit és másnap egyből indult. nem lehet összefüggésben az immoval? ha nem kommunikál az imo attól még forgatja az önindítót Link to comment Megosztás: More sharing options...
wipo Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 köszönöm! akkor megnézem az onindito. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wipo Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Hi! Azt az erzekelot keresem ami érzékeli a csomagter ajtó nyitasat és leengedi az ablakokat. Nekem valamiért nem működik 95 -os evjaratu a tigrisem. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabb47 Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Sziasztok Pár hónapja vett a család egy tigrát,én szinte alig használom de a mai napon mentem vele egy kicsit. Délelőtt leesett a hó tehát csúszik az út, és amikor rálépek a fékre amint megcsúszna az autó a fékpedál úgy kerreg,beremeg mint amikor az ember kuplung nélkül akar váltani,mintha két fogaskerék darálná egymást. Semmi hibát nem jelez az autó,mitől lehet ez? Köszi Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
wipo Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Sziasztok Pár hónapja vett a család egy tigrát,én szinte alig használom de a mai napon mentem vele egy kicsit. Délelőtt leesett a hó tehát csúszik az út, és amikor rálépek a fékre amint megcsúszna az autó a fékpedál úgy kerreg,beremeg mint amikor az ember kuplung nélkül akar váltani,mintha két fogaskerék darálná egymást. Semmi hibát nem jelez az autó,mitől lehet ez? Köszi Üdv ABS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Killerman Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Sziasztok. Kb 2 hónapja tilajdonomba került egy Tigra. Karácsonyra kaptam bele egy autórádiót, amit el is kezdtem beszerelni. A problémám csak az, hogy a gyári csatlakozót vagy az előző tulaj, vagy a kereskedő lecsipegette, így egyesével megkéne keresnem, hogy a csatlakozó kábelek és a műszerfal alól kilógó kábelek hogyan passzolnal. Ha valaki tudna erről infót, azt megköszönném... :/ Üdv. Killerman Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibarna Elküldve Február6, 2013 Megoszt Elküldve Február6, 2013 sziasztok lenne egy oriási problémám, nem tudom ki tud segiteni. A barátnőmnek vettem egy Tigrát, 1.4 16v de olyan gyenge szegény mint a harmat... Mindent megprobáltam, h esetleg javitsak a helyzeten, de hiába. felpörög ha kell, de nem ugrik vagy harap mint normálisan kéne neki. (volt már 1.4 16v tudom milyen) ha finoman nyomom a gázt, lehet vele haladni de csak ovatosan gyorsit. lámpátol elindulni csak ha 3000 ig pörgetted h kicsit összeszedje magát :S a Check engine nem villan fel. amiket megvizsgáltam: EGR \ AGR szelep az összes szenzor leszimulálva gyertyák vadonat ujak gyujtotrafo és kábel cserélve-tesztelve block-hengerfej nyomástesztelve (nem hengerfejes) üzemanyagszivattyú teszi a dolgát üzemanyagszűrő cserélve légszűrőház leszerelve hátha az, de nem... vezérműtengelyek, főtengely minden jelen marad: talán a katalizátor be van tömődve esetleg motorvezérlő computer vagy a befecskendezők (bár ez egy opel nem szokott tönkremenni) ha vkinek van vmi ötlete és megsoztaná velem megköszönném. Üdv tibarna Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Június29, 2013 Megoszt Elküldve Június29, 2013 Sziasztok!Tigrára felmegy a 16os alupapucs? Milyen gumiméretet javasolnátok hozzá?Előre is köszi!Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabry001 Elküldve December21, 2013 Megoszt Elküldve December21, 2013 Sziasztok! Van egy 2000 1.4 tigrám es szeretnék benne motort cserélni,valami komolyabra!!Gondoltam corsa c gsi!De ez csak ötlet!!Szeretnek ötleteket kérni mik a lehetőségek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December22, 2013 Megoszt Elküldve December22, 2013 C20XE.A legáltalánosabban használt és ár/teljesítményarányban is megfelelő tuningmotor, ami olyan kis autókba mint a Corsa vagy a Tigra, teljesen megfelelő, ráadásul nem utolsósorban olcsóbb, és talán még a beépítése is egyszerűbb mint a C Corsa GSi Z18XE motorjának. Arról nem is beszélve hogy 25LE-vel erősebb is annál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabry001 Elküldve December30, 2013 Megoszt Elküldve December30, 2013 Meg szeretném kérdezni hogy ha c20xe motor kerülne a tigramba,hogy lehet legálisan tenni!!Profi szakember építené be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December30, 2013 Megoszt Elküldve December30, 2013 Itthon nagyon nagyon nagyon dragan es nehezen. Leginkabb sehogyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi4 Elküldve Január23, 2014 Megoszt Elküldve Január23, 2014 hello milyen féket érdemes szerelni tigra 1998 1.6 16V XE-re ? brembo vagy ate-ben gondolkozok, jól teszem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január25, 2014 Megoszt Elküldve Január25, 2014 hello milyen féket érdemes szerelni tigra 1998 1.6 16V XE-re ? brembo vagy ate-ben gondolkozok, jól teszem? Jól gondolod, viszont javaslom, ha tárcsa és pofa cserét csinálsz egyszerre, ne egy márkájút vegyél, tehát a tárcsa és a pofa is különböző márka legyen, tapasztalat, hogy az azonos márkák nagyon eszik egymást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabb47 Elküldve Április6, 2014 Megoszt Elküldve Április6, 2014 Sziasztok Anyum Tigrise kissé rohad a küszöbnél! Kérdésem az lenne hogy ezeket a műanyag védőket hogy lehet leszedni? Pattintósok vagy csavarozva vannak? Erre gondolok: http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_4_6_7hr90tbkn6.jpg http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_4_6_d5c14djkss.jpg Köszi Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabry001 Elküldve Május28, 2014 Megoszt Elküldve Május28, 2014 Sziasztok! Meg szeretnem kérdezni hogy milyen a jo alufelni méret a tigrara??15coll szeretnek ra de a többi adatban nem vagyok biztos!! Néztem egy 15/4x100 ET40 hogy ez jo e ra?Valaki segítene nekem ebbe? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts