Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
kösz a gombtippet, de én fölöslegesnek érzem :D

hát...max ha ott nem sikerül sehova elvinni, csak itthon a vétel után, és kiderül hogy valami nem stimmel akkor továbbadom és keresek egy másikat x)

a pénzmag nemgond, van aki besegítsen :D

Ha pörögne a téma és valaki közbeírna, akkor nem mondanád ezt :D

Szerintem így sem veszünk autót ^_^ Kalkuláld bele, hogy nem tapossák egymást az emberek, hogy tigrist vegyenek, szűk réteg számára érdekes.

TÁN egyszerűbb egyből egy korrekt szekert venni, mint legyinteni : ez most nem jött össze, elpasszoljuk, legközelebb majd jobbat veszünk ;) :D

Elküldve

de senki nem ír közbe x)

na ja egyszerűbb lenne, de nemegyszerű korrekt szekeret találni :D

szal remélem hogy a másik 2 ember akivel majd megyünk tud segíteni benne, hogy tényleg jó döntés legyen az a tigrisbigris ^_^

Elküldve
de senki nem ír közbe x)

na ja egyszerűbb lenne, de nemegyszerű korrekt szekeret találni :D

szal remélem hogy a másik 2 ember akivel majd megyünk tud segíteni benne, hogy tényleg jó döntés legyen az a tigrisbigris :D

Jelenleg ^_^

Türelem kellene némi tán :D

Mutasd már melyik az ;)

Elküldve
van olcsóbb is (3) :D

egyenlőre nem vet fel annyira a zsé, szoval... x)

ja, amugy elsö kocsi lesz ^_^

Jahh két küldföldi papíros meg egy törött :D :D :D

Törögetni kicsit drága a kaszni, de igazándiból nekem mindegy ;)

Elküldve
ha törögetni akarnék akkor szuzukit vennék :D

vigyázni fogok ám rá, ha meglesz ^^ ...ha meglesz...

Jól megy a vezetés friss jogsival úgy érzed ? :D

Többszereplősúgyisaközútiközlekedésneknevezettjáték ^_^

Mikor lesz a nagy megtekintés ?

Elküldve

ha épp nem vagyok részeg akkor egész jol megy :D amig nem vagyok annyira tapasztalt ugyis ovatosan fogok menni, föleg hogy amerre járkálni fogok elég gyakran fotóznak a kopók...

ha mindenigaz most pénteken megyünk megnézni, de nem akarom elkiabálni ^_^

Elküldve
ha épp nem vagyok részeg akkor egész jol megy :D amig nem vagyok annyira tapasztalt ugyis ovatosan fogok menni, föleg hogy amerre járkálni fogok elég gyakran fotóznak a kopók...

ha mindenigaz most pénteken megyünk megnézni, de nem akarom elkiabálni ^_^

Ne azért legyél óvatos, mert sokat trafiznak, amerre jársz ;) :D

Péntekig ez lesz ?

:D :D
Elküldve

háááááát vért adni tutira nem fogok ^_^ de a gyerekprogram érdekel xD

amugy jó bulinak tünik, de kemét kicsit messze van...de ha aznap nem dolgozok lehet elnézek

Elküldve
háááááát vért adni tutira nem fogok :D de a gyerekprogram érdekel xD

amugy jó bulinak tünik, de kemét kicsit messze van...de ha aznap nem dolgozok lehet elnézek

Autót bírva majd nem monduk ám ilyeneket kis hazánkon belül ugye ? :D :D

Karikázni kell körbe-körbe ^_^

ui: szombat amúgy

Elküldve

körpályán is láttam már csunya balesetet x)

amugy mellékállás szerüségben focimeccsen is szoktam dolgozni, az meg szombatonként is előfordul...jo pár hétvégi programom szurták már el igy:-/

de már csak azért is lenne jo elszabadulni rá, mert kemét mellett van egy rokon akit a nyáron meg akartam látogatni, de annyi időm se volt hogy fingjak egyet :S és akkor kellemest a másik kellemessel (mert ált. van házipálesze:D )... x)

Elküldve
körpályán is láttam már csunya balesetet x)

amugy mellékállás szerüségben focimeccsen is szoktam dolgozni, az meg szombatonként is előfordul...jo pár hétvégi programom szurták már el igy:-/

de már csak azért is lenne jo elszabadulni rá, mert kemét mellett van egy rokon akit a nyáron meg akartam látogatni, de annyi időm se volt hogy fingjak egyet :S és akkor kellemest a másik kellemessel (mert ált. van házipálesze:D )... x)

Mindenről le lehet esni, ha esztelenül megy az ember ^_^ :D

Erről azér nehéz, mert elég jól tapad az aszfalt, nem összevethető az utcai felülettel :D

Elküldve
bakker sose volt ennyi hozzáírás itt :D

^_^

Régen azért volt :D

Gergő, Laci, Ricky, stb.

Gergő féle jótanács pl. :

"Szvsz inkább a '97-es modellévtől feljebb keresgélj, mivel akkoriban volt egy komolyabb modellfrissítés.

Mellesleg az ecotec is kb. akkorra kupálódott ki."

Elküldve
:D

Régen azért volt :D

Gergő, Laci, Ricky, stb.

Gergő féle jótanács pl. :

"Szvsz inkább a '97-es modellévtől feljebb keresgélj, mivel akkoriban volt egy komolyabb modellfrissítés.

az még a dinó korszakba volt. ^_^

nekem a c14se lenne a barátom,ha raktak bele olyat.

az még nincs tele sok hülye elektromos vacakkal :D

Elküldve

hát nekem az is szánsájn, hogy lesz egy '96osom x) már ha lesz... ^_^

még fiatal vagyok, szal később ha sok pínzem lesz, több lesz a lehetőségem is...

Elküldve

háátvazze...

tegnap vicces volt...a tigrás ######i kitalálta hogy fehérváron tudjuk megnézni, mert délután ott lessz dolga...

lementünk fehérvárra a megbeszélt helyre...másfél órát vártunk kb, a ######i meg nem jött el, a telóját meg vagy kikapcsolta, vagy nem vette fel...

;) :D ^_^ :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.