mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 kösz a gombtippet, de én fölöslegesnek érzem :D hát...max ha ott nem sikerül sehova elvinni, csak itthon a vétel után, és kiderül hogy valami nem stimmel akkor továbbadom és keresek egy másikat x) a pénzmag nemgond, van aki besegítsen :D Ha pörögne a téma és valaki közbeírna, akkor nem mondanád ezt :D Szerintem így sem veszünk autót ^_^ Kalkuláld bele, hogy nem tapossák egymást az emberek, hogy tigrist vegyenek, szűk réteg számára érdekes. TÁN egyszerűbb egyből egy korrekt szekert venni, mint legyinteni : ez most nem jött össze, elpasszoljuk, legközelebb majd jobbat veszünk ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
winter Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 de senki nem ír közbe x) na ja egyszerűbb lenne, de nemegyszerű korrekt szekeret találni :D szal remélem hogy a másik 2 ember akivel majd megyünk tud segíteni benne, hogy tényleg jó döntés legyen az a tigrisbigris ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 de senki nem ír közbe x) na ja egyszerűbb lenne, de nemegyszerű korrekt szekeret találni :D szal remélem hogy a másik 2 ember akivel majd megyünk tud segíteni benne, hogy tényleg jó döntés legyen az a tigrisbigris :D Jelenleg ^_^ Türelem kellene némi tán :D Mutasd már melyik az ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
winter Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 én és a türelem...hááhhhh xD http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/tigra....4i_16v-4075995 perpill ezaz, amíg el nem viszik, vagy amíg én el nem viszem ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 én és a türelem...hááhhhh xD http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/tigra....4i_16v-4075995 perpill ezaz, amíg el nem viszik, vagy amíg én el nem viszem :D Na majd ha párszor gixer lesz a a türelmetlenség miatt, akkor lesz :D Vagy ha önsanyargató vagy, akkor utánna sem ^_^ Legolcsóbb, magyar papíros ? Hümmm....hümmmmm..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
winter Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 van olcsóbb is (3) :D egyenlőre nem vet fel annyira a zsé, szoval... x) ja, amugy elsö kocsi lesz ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 van olcsóbb is (3) :D egyenlőre nem vet fel annyira a zsé, szoval... x) ja, amugy elsö kocsi lesz ^_^ Jahh két küldföldi papíros meg egy törött :D :D :D Törögetni kicsit drága a kaszni, de igazándiból nekem mindegy ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
winter Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 ha törögetni akarnék akkor szuzukit vennék ^_^ vigyázni fogok ám rá, ha meglesz ^^ ...ha meglesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 ha törögetni akarnék akkor szuzukit vennék :D vigyázni fogok ám rá, ha meglesz ^^ ...ha meglesz... Jól megy a vezetés friss jogsival úgy érzed ? :D Többszereplősúgyisaközútiközlekedésneknevezettjáték ^_^ Mikor lesz a nagy megtekintés ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
winter Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 ha épp nem vagyok részeg akkor egész jol megy :D amig nem vagyok annyira tapasztalt ugyis ovatosan fogok menni, föleg hogy amerre járkálni fogok elég gyakran fotóznak a kopók... ha mindenigaz most pénteken megyünk megnézni, de nem akarom elkiabálni ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 ha épp nem vagyok részeg akkor egész jol megy :D amig nem vagyok annyira tapasztalt ugyis ovatosan fogok menni, föleg hogy amerre járkálni fogok elég gyakran fotóznak a kopók... ha mindenigaz most pénteken megyünk megnézni, de nem akarom elkiabálni ^_^ Ne azért legyél óvatos, mert sokat trafiznak, amerre jársz ;) :D Péntekig ez lesz ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
winter Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 neem, nem az lesz addig...az csak pénteken, addig meg "legyenmárpéntek" ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Amúgy kiváló lehetőség, hogy próbálgasd a határaidat : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...t=0&start=0 ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
winter Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 háááááát vért adni tutira nem fogok ^_^ de a gyerekprogram érdekel xD amugy jó bulinak tünik, de kemét kicsit messze van...de ha aznap nem dolgozok lehet elnézek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 háááááát vért adni tutira nem fogok :D de a gyerekprogram érdekel xD amugy jó bulinak tünik, de kemét kicsit messze van...de ha aznap nem dolgozok lehet elnézek Autót bírva majd nem monduk ám ilyeneket kis hazánkon belül ugye ? :D :D Karikázni kell körbe-körbe ^_^ ui: szombat amúgy Link to comment Megosztás: More sharing options...
winter Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 körpályán is láttam már csunya balesetet x) amugy mellékállás szerüségben focimeccsen is szoktam dolgozni, az meg szombatonként is előfordul...jo pár hétvégi programom szurták már el igy:-/ de már csak azért is lenne jo elszabadulni rá, mert kemét mellett van egy rokon akit a nyáron meg akartam látogatni, de annyi időm se volt hogy fingjak egyet :S és akkor kellemest a másik kellemessel (mert ált. van házipálesze:D )... x) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 körpályán is láttam már csunya balesetet x) amugy mellékállás szerüségben focimeccsen is szoktam dolgozni, az meg szombatonként is előfordul...jo pár hétvégi programom szurták már el igy:-/ de már csak azért is lenne jo elszabadulni rá, mert kemét mellett van egy rokon akit a nyáron meg akartam látogatni, de annyi időm se volt hogy fingjak egyet :S és akkor kellemest a másik kellemessel (mert ált. van házipálesze:D )... x) Mindenről le lehet esni, ha esztelenül megy az ember ^_^ :D Erről azér nehéz, mert elég jól tapad az aszfalt, nem összevethető az utcai felülettel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
winter Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 ha sikerül elszabadulnom arra, akkor kiprobálom ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 bakker sose volt ennyi hozzáírás itt ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 bakker sose volt ennyi hozzáírás itt :D ^_^ Régen azért volt :D Gergő, Laci, Ricky, stb. Gergő féle jótanács pl. : "Szvsz inkább a '97-es modellévtől feljebb keresgélj, mivel akkoriban volt egy komolyabb modellfrissítés. Mellesleg az ecotec is kb. akkorra kupálódott ki." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 :D Régen azért volt :D Gergő, Laci, Ricky, stb. Gergő féle jótanács pl. : "Szvsz inkább a '97-es modellévtől feljebb keresgélj, mivel akkoriban volt egy komolyabb modellfrissítés. Mellesleg az ecotec is kb. akkorra kupálódott ki." az még a dinó korszakba volt. ^_^ nekem a c14se lenne a barátom,ha raktak bele olyat. az még nincs tele sok hülye elektromos vacakkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
winter Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 "Szvsz inkább a '97-es modellévtől feljebb keresgélj, mivel akkoriban volt egy komolyabb modellfrissítés. Mellesleg az ecotec is kb. akkorra kupálódott ki." hát nekem az is szánsájn, hogy lesz egy '96osom x) már ha lesz... ^_^ még fiatal vagyok, szal később ha sok pínzem lesz, több lesz a lehetőségem is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 az még a dinó korszakba volt. ^_^ nekem a c14se lenne a barátom,ha raktak bele olyat. az még nincs tele sok hülye elektromos vacakkal :D Csak x-es motor szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 hát nekem az is szánsájn, hogy lesz egy '96osom x) már ha lesz... :D még fiatal vagyok, szal később ha sok pínzem lesz, több lesz a lehetőségem is... Csak 1 ajánlás ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
winter Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 háátvazze... tegnap vicces volt...a tigrás ######i kitalálta hogy fehérváron tudjuk megnézni, mert délután ott lessz dolga... lementünk fehérvárra a megbeszélt helyre...másfél órát vártunk kb, a ######i meg nem jött el, a telóját meg vagy kikapcsolta, vagy nem vette fel... ;) :D ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts