warwolf Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Ezt láttátok mánn?Azannyaköcsögita'! :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Ezt láttátok mánn?Azannyaköcsögita'! :) :rolleyes: Jaja, elég gyorsan leamortizálódott... Sok az a paci... Ezek szerint még nem sikerült eladniuk. Lehet, hogy azért, mert a színt nem adták hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Jaja, elég gyorsan leamortizálódott... Sok az a paci... Ezek szerint még nem sikerült eladniuk. Lehet, hogy azért, mert a színt nem adták hozzá :) Már írt a Judy, hogy nem adja el. :) Ha lettél volna Blitzen, Te is ismerhetnéd. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Már írt a Judy, hogy nem adja el. :) Ha lettél volna Blitzen, Te is ismerhetnéd. :rolleyes: Te is ott voltál amikor találkoztam vele. Kérdezte is, hogy "mi az, már ruhában meg sem ismersz?" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szazso Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Üdv Mindenkinek! Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy generátor kéne nekem egy 2000-es évjáratú Tigrához. Az autó 1,4-es 16V Ecotec motoros. Nagyon kéne a segítség mert már 2x kaptam rossz alkatrészt. Vagy nagyon ritka, vagy én enm is tudom, hogy mi van. Minden segítséget szívesen veszek. Köszönettel Szabó Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Üdv Mindenkinek! Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy generátor kéne nekem egy 2000-es évjáratú Tigrához. Az autó 1,4-es 16V Ecotec motoros. Nagyon kéne a segítség mert már 2x kaptam rossz alkatrészt. Vagy nagyon ritka, vagy én enm is tudom, hogy mi van. Minden segítséget szívesen veszek. Köszönettel Szabó Zsolt Jó lenne tudni honnan írsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Olyan még nekem is van egy, de elvileg a hosszbordás kisblokkos (1.2-1.6) generátorok ugyanolyanok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Jó lenne tudni honnan írsz... Nézd meg a profilját, ott van hogy Komló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Olyan még nekem is van egy, de elvileg a hosszbordás kisblokkos (1.2-1.6) generátorok ugyanolyanok... Lehet engem is megdobhatnál eggyel,aztán adok helyette egy felújítottat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gu007 Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 hi! x14xe mocinál mikor ajánlatos gyertyát cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 hi! x14xe mocinál mikor ajánlatos gyertyát cserélni? Szerintem 30-40E után ildomos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gu007 Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 akkor 60000-nél már kell. :) köszi. bosh flr8ldcu vagy ngk bkr5ek? melyik a jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 akkor 60000-nél már kell. :) köszi. bosh flr8ldcu vagy ngk bkr5ek? melyik a jobb? Gyárit csakis! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gu007 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 akkor bosch. ha jól gondolom Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocso Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Sziasztok, abban kérném a segítségeteket, hogy META HPA 2.x-es riasztót hogy kell elemecsere útán újratanítani? Vagy kell egyáltalán? Köszönöm előre is! üdv.: ocso Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Google a barátod: http://www.jarmu-vedelem.hu/Letoltes/HPA2tajekoztato.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocso Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Google a barátod: http://www.jarmu-vedelem.hu/Letoltes/HPA2tajekoztato.pdf Szia, köszi, ezt már olvastam, de nem lettem sajnos okosabb... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KWANCZY Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Sziasztok!Valaki tudna segiteni?????Vettem egy 97-es 1.6-os 16V-es Tigrát és kellene egy rakat alkatrész,mert az eleje le lett rombolva!Ami kell: Rugótoronytól az egész eleje homlokfallal és zárhiddal együtt,motorház,sárvédők,lökháritó,fényszórók,szélvédő,hűtö kompletten,balos ködlámpa,motor tartó bak jobbos,2 légzsák.Ezeket bontottan mennyiért lehet beszerezni és kinél??? Aki tud segiteni,lenne olyan kedves hogy ir egy sms-t?0630/365-29-39 a számom.Nagyon fontos lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Sziasztok!Valaki tudna segiteni?????Vettem egy 97-es 1.6-os 16V-es Tigrát és kellene egy rakat alkatrész,mert az eleje le lett rombolva!Ami kell: Rugótoronytól az egész eleje homlokfallal és zárhiddal együtt,motorház,sárvédők,lökháritó,fényszórók,szélvédő,hűtö kompletten,balos ködlámpa,motor tartó bak jobbos,2 légzsák.Ezeket bontottan mennyiért lehet beszerezni és kinél??? Aki tud segiteni,lenne olyan kedves hogy ir egy sms-t?0630/365-29-39 a számom.Nagyon fontos lenne. Ha jó bele a vectra b légzsák azt tudok adni olcsón. Van utasoldali és kormánylégzsák is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gu007 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 hi! napokban indításnál hallottam egy relékattanás szerű hangot. előtte sem és azóta sem. megszoktam várni,h kialudjon az abs és légzsák visszajelző. közben történ az eset. azóta a rádiónak olyan hangja van mintha a gyújtás zavarná. valakinek 5let,h mi lehetett az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harpic Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Tipp: szűrőkondenzátor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gu007 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 azt merre találom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
logantigra Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Hali van egy olyan problémám hogy rángat pukkadozik a tigra ha gázt adok, ha hagyom lassan kipörögni akkor nem nem tudom mi lehet a probléma voltam ezer szerelőnél de csak találgatnak lehetséges hogy az AGR vagy EGR szelep ? előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Hali van egy olyan problémám hogy rángat pukkadozik a tigra ha gázt adok, ha hagyom lassan kipörögni akkor nem nem tudom mi lehet a probléma voltam ezer szerelőnél de csak találgatnak lehetséges hogy az AGR vagy EGR szelep ? előre is köszi Hali!!! Gyújtás részét néztétek már? ( gyertyák, kábelek, trafó,) Amúgy milyen motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Kapásból EGR ledugózás vagy csere,de a lambdát is kiméretném,persze lehet szar gyujtás miatt is,kábelek,gyertyák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts