J0hnny Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 1.4-es tigrába elég a 44ah-s akksi? most 55ah-s van benne. nem zöld már az ellenőrző "ablak". de még indít. csak attól tartok,h a mínuszok kiszívják az energiáját. Én addig nem nyúlnék hozzá,amíg indít. Milyen akksi ez? Ha gondozásmentes tépd le róla a matricát és tölts bele egy kis ioncserélt vizet,csodákat fog művelni vele,ha a folyadékszint rendben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gu007 Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 opel gondozásmentes. ezzel járok dolgozni. minden reggel megyek és szeretném ha indulna is mindíg. megnézem majd,h lehet-e valahol utántölteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 opel gondozásmentes. ezzel járok dolgozni. minden reggel megyek és szeretném ha indulna is mindíg. megnézem majd,h lehet-e valahol utántölteni. Van a tetején egy matrica,az alatt vannak a cellák feltöltési csavarjai.Ott kell beletölteni és nem lesz gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gu007 Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 köszi! ma elmaradt. talán holnap lesz rá időm Link to comment Megosztás: More sharing options...
gu007 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 leszedtem a matricát de nincs alatta betöltőnyílás. új akksi lesz ebből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Nem akar valaki egyedi Tigrát? :lol: http://www.hasznaltauto.hu/2538017_opel_tigra_1999 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Nem akar valaki egyedi Tigrát? :lol: http://www.hasznaltauto.hu/2538017_opel_tigra_1999 ezt is te raktad össze? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Nem akar valaki egyedi Tigrát? :lol: http://www.hasznaltauto.hu/2538017_opel_tigra_1999 Ennyiért nem csak a telifényt, hanem a csajt is adhatná hozzá.....Elég faramuci megoldás így lekenni v.mit.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 ezt is te raktad össze? :lol: Nem, isten ments! :lol: Én ezt csináltam: A képek épp 5 perce készültek a garázsban. :P Egyébként senkinek nem ismerős a csaj? :) Övé a pink Tigra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 ez a Gergő tigrája? Mit csináltál rajta? hátsóhíd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 ez a Gergő tigrája? Mit csináltál rajta? hátsóhíd? Igen, a Gergő Tigrája. Nem indult, mert volt egy testhibája a motortérben. Ezt tegnap megoldottam. Ma megmostam, mert már nem bírtam nézni, hogy milyen retkes az autó. :lol: Kap még új kuplungot, átnézem az egész gyújtását, beméretem a hátsó hídját, mert szerintem is görbe. Valamiért hiányzik a nívópálca vége, tehát leveszem a kartert is. :lol: Utána osztunk szorzunk és eldönti, hogy mi kell még neki. Szó volt a fékrendszer fejlesztéséről is (turbó fék elöl, tárcsa hátul), de előbb a szükséges dolgokat csinálom meg. Az autót már majdnem 2 éve építettem át, azóta én is okosabb lettem és lesz pár dolog, amit még ezért javítok. Pl. most megpróbálkozok még egyszer a szervószivattyú beszerelésével. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Te honnan ismered a Gergőt? Még a tavalyi Blitzről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Te honnan ismered a Gergőt? Még a tavalyi Blitzről? 8évig volt az osztálytársam :lol: és ott lakott ahol én :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 8évig volt az osztálytársam :lol: és ott lakott ahol én :) Igen? :P Kicsi a világ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Nem, isten ments! :lol: Én ezt csináltam: A képek épp 5 perce készültek a garázsban. :lol: Megint szétesett? :lol: :) :P Viccen kívül mi van a sráccal?Nagyon eltűnt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Megint szétesett? :lol: :lol: :) Viccen kívül mi van a sráccal?Nagyon eltűnt! :P Csak pár javítás, elvileg semmi komolyabb. Volt egy testhiba a motortérben, ezért nem indult, csak tolásra. Ezt tegnap este megcsináltam, azóta szépen indul. Igen, nagyon el van tűnve, de igazoltan, ugyanis ott is van már baba, illetve új lakás is, tehát volt/van dolga elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Igen, nagyon el van tűnve, de igazoltan, ugyanis ott is van már baba, illetve új lakás is, tehát volt/van dolga elég. Akkor királyság akkor.Bár nem tudom, hogy a Coupe-ba hogy teszik be a babakocsit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Akkor királyság akkor.Bár nem tudom, hogy a Coupe-ba hogy teszik be a babakocsit! :lol: Nem egy kis autó az a G Coupe. Mondjuk felvetette az asszonynak, hogy mi lenne ha lecserélnék a turbó Coupet egy Zafira OPC-re, de nem igazán díjazta az ötletet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Nem egy kis autó az a G Coupe. Mondjuk felvetette az asszonynak, hogy mi lenne ha lecserélnék a turbó Coupet egy Zafira OPC-re, de nem igazán díjazta az ötletet. :lol: Pedig egy Zafira sokkal családiasabb....főleg OPC-ben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Nem akar valaki egyedi Tigrát? :lol: http://www.hasznaltauto.hu/2538017_opel_tigra_1999 Szerinted rájönnek, hogy nem lehet visszakapni a belelocsolt pénzt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Szerinted rájönnek, hogy nem lehet visszakapni a belelocsolt pénzt? :lol: Tuti, bár a csajnak jobb esélyei vannak eladni ezt árában, mint nekünk lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Tuti, bár a csajnak jobb esélyei vannak eladni ezt árában, mint nekünk lenne. :lol: Az biztos. De azért milyen már, hogy "a színt nem adom hozzá..." Mondjuk nekem lilában kéne :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Nem akar valaki egyedi Tigrát? :lol: http://www.hasznaltauto.hu/2538017_opel_tigra_1999 vááá degáz ez a fény főleg a motorteres képnél :lol: nem ártana egy telifény rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Azonkívül szvsz baromi drágán adja, ebbe az árba simán bele kéne férnie hogy fémig csiszolja a kasztnit (de mindenhol!) és újra a gyári fény rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gu007 Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 utólag megoldható a fűthető tükör tigránál? gondolom a kábelezés megvan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts