Ricky Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Végre műkszik a műszerfalvilágításom!!!!!! Ujjjjééééééééééé! (határtalan örömömet csak azok érthetik, akik tudják, hogy mióta szenvedek vele) Nem volt egy egyszerű szétszedni. Papír híjján legóztunk egy darabig. Szóval, ha valakinek kérdése van a témában, fejből vágom az egészet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Nem rossz ez a Tigra. Nekem különösen a motorja tetszik. :) ;) http://www.kepfeltoltes.hu/060308/DSCF0620...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/060308/DSCF0621...ltoltes.hu_.jpg Elég nagyok a képek a linkeken, bocsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Ez most milyen motor? :) Tőletek is megkérdezem, mert nem találtam rá infot, hátha valaki tudja, hogy egy ilyen http://cgi.ebay.de/VAUXHALL-TIGRA-Rearligh...bayphotohosting lámpába bele lehet-e rendesen kötni az eredeti kanócokat úgy, hogy minden világítson. Mert én azt nem értem, hogy három bogyóra hogy oszlik szét az ötféle világítás? Szerintem sehogy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 C20LET motor. A lámpán nem 3 bogyó van. Az csak a helyzetjelző, fék, ködfény a 3 piros. Az index meg tolatófény felül van. Szerintem teljesen csereszabatos. Írja is, hogy legális utcai használatra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 C20LET motor. A lámpán nem 3 bogyó van. Az csak a helyzetjelző, fék, ködfény a 3 piros. Az index meg tolatófény felül van. Szerintem teljesen csereszabatos. Írja is, hogy legális utcai használatra. Hát ezen három van...Van olyan is, amin öt http://cgi.ebay.de/Klarglas-Rueckleuchte-L...bayphotohosting csak ez nekem nem tetszik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Ricky! Nézd meg jobban azt, amelyiken szerinted 3 van... azon is ott van felül a tolatólámpa meg az index! Csak nincs kihangsúlyozva. :) De ott van azon is az 5! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Köszi. Bejelentkeztem az optikushoz. Engem az zavart meg, hogy azon nincs felül ilyen kerek izéé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Már megint baj van a szememmel, úgyhogy segítsetek pls! Ez: http://cgi.ebay.de/OPEL-TIGRA-KLARGLAS-CHR...1QQcmdZViewItem és ez: http://cgi.ebay.de/LEXUS-LIGHTS-VAUXHALL-T...1QQcmdZViewItem nekem nem tűnik ugyanolyannak (leszámítva, hogy vauxhall). Vagy megint tévedek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Szerintem darabra megvan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Szerintem darabra megvan. :) Ne szívass mán öcsi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Tök ugyan az a két lámpa... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Tök ugyan az a két lámpa... ;) Szerintem is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Tök ugyan az a két lámpa... ;) De az egyik fényesebb, mint a másik. Akkor is? Azért kérdem, mert az első, amit belinkeltem, elég olcsónak tűnik, és nekem megfelelő is. Tegnap voltam az rs tuningnál, ahol a másodikra hasonlító kép volt, és 30 ezer forint. Az tetszett. Szóval rohadt bizonytalan vagyok, hogy honnan, melyiket. ;) Esküszöm ruhavásárlásnál nem szenvedek annyit, mint az ilyesminél.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Ugyan az, és a cseheknél gyártják, elviszik Németországba, és ott szépen átcsomagolják...Szép FK-s dobozba, majd visszajön az RS tuninghoz...és ennyi.. Ugyan az a két lámpa... :) hidd el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Na akkor remélem Fótra már ezzel megyek! Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Az elsőre linkelt képen nincsen benne irányjelző izzó meg tolatólámpa izzó. Annyi a különbség. :) Meg a második képen párba van a lámpa. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Na akkor remélem Fótra már ezzel megyek! Köszi ;) Szerintem inkább kocsival gyere... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Szerintem inkább kocsival gyere... :) méé biztosan Rickyn is jól nézne ki ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 méé biztosan Rickyn is jól nézne ki ;) ;) Hát most elgondolkodtattál... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Hát most engem is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 örülök h hatásomra mindneki ilyen komoly agymunkát végez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Azt hiszem, véget értek Lexus szenvedéseim, megjött az a bizonyos lámpa az ebayről (x hozzászólással feljebb, 5 karikás króm). Mondanom sem kell, boldogságom határtalan :blink: B) :D Remélem mielőbb tudok róla képet is feltenni, és nem jön közbe semmi gixer, ami elrontja a kis kedvem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 ....Remélem mielőbb tudok róla képet is feltenni.... Mutisssssssd milyen lett :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Azt hiszem, véget értek Lexus szenvedéseim, megjött az a bizonyos lámpa az ebayről (x hozzászólással feljebb, 5 karikás króm). Mondanom sem kell, boldogságom határtalan :blink: B) :D Remélem mielőbb tudok róla képet is feltenni, és nem jön közbe semmi gixer, ami elrontja a kis kedvem. Mikor kerül fel az ótóra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Bízom benne, hogy még ma. Már hívtam apámat, hogy estére ne csináljon programot, 8-ra hazaérek, átveszem a szerelőgatyót és már kezdődhet is a transzplantáció :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts