*Fószer* Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Lámpák elkeltek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Spidy Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Sziasztok Tigratársak!!! Megjött az újonc!!! Zsír mindenkinek :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Spidy Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Ezek a leges-legújabb lámpáim, egyelőre még csak a szőnyegen: Hello!! Csak azt akarnám megkérdezni hogy hol és mennyibe fájtak a lámpák mert pont ilyet keresek!!!!!! :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Végre egy új arc a Tigrás táborban! :( Üdv a fórumon! Pár képet meg pár sort szívesen vennénk a gépállatról! Lámpákkal kapcsolatban pü ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Végre egy új arc a Tigrás táborban! :lol: Üdv a fórumon! Pár képet meg pár sort szívesen vennénk a gépállatról! EGYETÉRTEK!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 lesz mégeegy, akinek bőrös kék tigrise van!!4 tegnap adtam neki csekket :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 :( :lol: Szupi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 :( :lol: Szupi! Jé! Előkert az elveszett bárányka is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 van egy uj Tigrises klubtagunk! Snúppi! :( :smt023 vagyis asszem klubtag.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 lesz mégeegy, akinek bőrös kék tigrise van!!4 tegnap adtam neki csekket :( Nemh fekete az a kék ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Nemh fekete az a kék ? :lol: nem. kék. és tegnap kijött a lurdihoz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 nem. kék. és tegnap kijött a lurdihoz :wink: De jóóóó, akkor már színtévesztő is vagyok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Spidy Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Sziasztok!! Bocsi hogy nem írtam, de sajna feszített munkaidőm van mostanság!! A gépállatról bővebb infót, részleteset ezen a címen találtok: http://carstyling.hu/car_shower.php?id=14676 Mindenkinek olcsó benzint és sok lovat kivánok!!! Yah és én meg lenni :wave: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Sziasztok!! Bocsi hogy nem írtam, de sajna feszített munkaidőm van mostanság!! A gépállatról bővebb infót, részleteset ezen a címen találtok: http://carstyling.hu/car_shower.php?id=14676 Mindenkinek olcsó benzint és sok lovat kivánok!!! Yah és én meg lenni :wave: :lol: Jelentkezz ittt isss : www.corsaklub.hu , lejjeb a fórumon Corsa-Tigra szekció:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Spidy Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Jelentkezz ittt isss : www.corsaklub.hu , lejjeb a fórumon Corsa-Tigra szekció:( Megtettem!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 De jóóóó, akkor már színtévesztő is vagyok :( Ákosssssssssssssssssh ! Én ezt nem értem :roll: Kinek van kék Tigra-ja aki ott vót a Lurdy-nál is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 uj klubtagunk a srác. a panoráma képen még nincs ott, mert késöbb jött egy picivel..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 uj klubtagunk a srác. a panoráma képen még nincs ott, mert késöbb jött egy picivel..... És ő nem írogat a fórumon ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 azt moondta, hogy már ismerkedik a fórummal, de még nem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 azt moondta, hogy már ismerkedik a fórummal, de még nem..... Hááááááááááááááááát akkor itt az ideje, hogy az "Új hozzászólás" és az "Idézet" gombokkal is közelebbi ismeretséget kössön, némi pötyögés kiséretében :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Spidy Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Sziasztok! Corsa B GSi hátsó hidat keresek tárcsafékkel!!! :!: Ha vki tud segíteni pü-zzön rám!! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tigra_tunning_help Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni, ugyanis a páromnak Tigrája van és szeretne rá (többek között) fehér (oldalsó) indexlámpákat. Tudnátok segíteni, hogy esetleg hol szerezhetnék neki? Nagggyon köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 a Homasitában.... egy cimbim ottv ette... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Sziasztok! Corsa B GSi hátsó hidat keresek tárcsafékkel!!! :!: Ha vki tud segíteni pü-zzön rám!! Köszi! corsa b-t csak dobfékkel gyártottak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 a Homasitában.... egy cimbim ottv ette... A G Astráé nem jó bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts