uhuhu Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Úgy óvatosan meg lehet erőszakolni, de a szinkrongyűrűk előbb-utóbb nem fogják tolerálni.De nincs összefüggés a váltókar, és a menet közbeni 1-s kapcsolása között. :smt045 bizony bizony..,.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 De nincs összefüggés a váltókar, és a menet közbeni 1-s kapcsolása között. Ez szőkenősnyelven annyit jelent, hogy :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Naszóval, az hogy mocorog a váltókar, az attól van, hogy picit ki van kopva a rudazatod, konkrétabban a rudazat darabjait kis műanyag bizbaszok kapcsolják össze (szakszerűbben nem tudom mondani :oops: ), ezek vannak elkopva, és végülis emiatt rezeg a váltókar. Nagy bajt nem csinál, ha zavar akkor ki kell cserélni ezeket a műanyag izékat/be kell állítani a rudazatot. Az hogy menet közben be tudod-e rakni egyesbe vagy sem, az teljesen független kérdés a váltórudazattól, viszont úgy tudom hogy az Opeleket gyárilag úgy csinálták, hogy menet közben ne lehessen kapcsolni az első sebességet (gondolom a félreváltásból adódó váltókárosodás megelőzése céljából), úgyhogy ha ezt továbbra is erőlteted, azt a szinkrongyűrű fogja bánni először, később meg maga a váltó, ha véletlenül 90-nél egyesbe tolod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 jujjjdejó hogy leirtad, most nem vót kedvem ennyit gépelni.... :oops: kiegészités: illetve a véltókar alján van egy gumigyürü, ami ki szokott kopni, az is okozgat váltókar lötyögést, rezonálást..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 :prayer: :prayer: :prayer: Köszönöm, köszönöm. Akkor majd vigyázok. Azért remélem, hogy annyira nem leszek béna soha, hogy 90-nél egyesbe tegyem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Én is valami kopásra gondoltam, azért is, mert én például vissza tudom tenni 1-esbe anélkül, hogy teljesen megállnék. Én is simán berakom egyesbe ha gurul a kocsi, persze nem 50-nél, hanem csak éppen egy kicsi gurulásnál. Szerintem ez nem nagy probléma. A rudazat kopáshoz meg nem tudok hozzászólni egyenlőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Nekem 45-ig simán kapcsolható az 1es. Szerintem váltófüggő a dolog, van amelyiknél tényleg csak álló helyzetben lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Nekem 45-ig simán kapcsolható az 1es. Szerintem váltófüggő a dolog, van amelyiknél tényleg csak álló helyzetben lehet. ügyessssss :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Azért nem gyakran szoktam... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 dejóhogy írtátok hogy nem lehet 1esbe tenni az Opeleket általában, én meg máre azthittem, hogy az enyém annyira rossz, hogy már az 1et is csak 0 km-nál hajlandó bevenni. Az enyémben is remeg a váltókar és rettenetesen élvezem (szoktam rajta pihentetni a kezem, szinte masszírozza) és a gázpedál is remeg azt is rettenetesen élvezem azon a lábamat szoktam pihentetni és masszírozza a talpamat is. cipőn keresztül is. őőőő most ezt lehethogy félreértitek, (elektromosgázpedál vs. mechanikus) de azért viccesnek is lehet érteni, szabad :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Már csak az ülésbe kell valami masszirdolgot bekötni, és fullos lesz a verda... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Nekem 45-ig simán kapcsolható az 1es. Szerintem váltófüggő a dolog, van amelyiknél tényleg csak álló helyzetben lehet. Szerintem meg lehet addig erőszakoskodni a váltóval, hogy előbb utóbb be fogja venni, mert kikoptatatsz benne valamit. 45-nél miért kapcsolsz 1-est ? Készülsz a Rakparty Szlalomparty-ra ? :D :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Me biztos kicsi a nyomaték 45-nél kettőben... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 kettő vége száznegyvenöt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 kettő vége száznegyvenöt :( Nahhhhh hess a chat topikba :( :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Sziasztok. Az előző témával kapcsolatban: én is csak álló helyzeteben tudom egyesbe rakni. És nem rezeg sehol..egyenlőre. A pedál kicsit, de tényleg jó a talpmasszír. Ricky, ha pasi lennél, nem felételezték volna az egyesbe váltást 90-nél. Bár így sem értem...hiszen mi nők is tudunk vezetni!!!Pláne egy jó kis Tigrincset!!na jóóóóóóóóó a parkolás...az néha kicsit túl nőies... :roll: de akkoris háborodjunk fel :( :( :lol: A multkori fékhanggal kapcsolatban, mindenkinek jó volt az ötlete, a fékdob hangja, amúgy kifogasolhatatlan, majd megtisztítom, aztán valamikor kicserélem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Szerintem meg lehet addig erőszakoskodni a váltóval, hogy előbb utóbb be fogja venni, mert kikoptatatsz benne valamit. 45-nél miért kapcsolsz 1-est ? Amióta én a használom a kocsit, beveszi az 1et letiltásig. Nem hiszem hogy az apukám nagyon tolta volna neki! :( De valóban semmi értelme, csak azt akartam mondani hogy bármelyik fokozatba berakható a váltóm ha fordulatszám az új fokozatban is kisebb lesz mint a tiltás. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ezek a leges-legújabb lámpáim, egyelőre még csak a szőnyegen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ezek a leges-legújabb lámpáim, egyelőre még csak a szőnyegen:http://img.tar.hu/foszer-/size2/11856975.jpg Naaaaaaaaaaaaah így mindjárt jobb ! Ezek nagyon DÖGÖSEN néznek ki :wink: :( :( :lol: 8) 8) 8) 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Szépek nagyon. Nekem olyan fehér üveges kéne. Az mondjuk jobban megy az ezüst színhez. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Szépek nagyon. Nekem olyan fehér üveges kéne. Az mondjuk jobban megy az ezüst színhez. :roll: Mármint amelyiknek króm az alapja, nem fekete ? Mert akkor ding-ding-ding-ding ÖN NYERT ! :( :( :lol: :D Lacinak eladó a két régi lámpája ! Ami az avatarjaban is van :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ennyire örülsz a hírnek ? :( :( :lol: :D Szerintem a Tigrincseden nagyon jól mutatna a Lexus style lampion. ui: ráadásul amikor tegnap kérdeztem, akkor nagyon korrekt árat mondott rá szerintem kár lenne kihagyni a lehetőséget :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 A Lexus lámpák szépek!Főleg egy Tigrán, ami amúgy is elég dekoratív autó! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts