ceramic Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 haha, lehet hogy egy ari kis rágcsáló..zzz.. ezek szerint az utobbi egy pár napban bármerre járok mindig ott alszik. :( biztos hogy a fék felől jön, fékezéskor..nehéz elmagyarázni, majd Édesapámmal megkonzultálom ha hazamegyek és megírom a tippjét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Amikor a szerelő tevékenykedett a kocsidon, a fékek állapotát is megszemlélte ? Igen!!Minden ok volt!És a szerelő is korrekt, jó fej, ismerős, szoval 100%. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Hüm-hüm. Talán nem túj jó minőségű a fékbetéted, ami némi melegedést követően már nem morog. Vagy nem tudom :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Nekem valami olyasmi rémlik, mikor a hátsó betétek egy kissé már kopottak, és bordázott a hátsó dob, aztán a por nem tud kimenni belőle, és olyankor fékezéskor van egy ideig egy kicsit furi hangja.Anno az offszusimon tapasztaltam.Aztán lehet hogy nem jó 5let, de mondjuk tudni kellene úgy behatárolólag, hogy merről is jön az a furi hangorkán.Elöl ciripelés szokott hallatszani, ha kopás van.De hátul??? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Igen, talán a morgó hang a legjobb kifejezés. nem ciripelés elöl..inkább hátulról jön..asszem.. Köszi ismét a tippeket, utánajárok. Apu véleményét is megírom majd, csak mint érdekes info :( ha érdekel Titeket. Valószínű hasonló ötlete lesz. A fékolajhoz nem lehet köze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 és 100,h fék? me ac is lehet pl... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Igen, talán a morgó hang a legjobb kifejezés. nem ciripelés elöl..inkább hátulról jön..asszem.. Köszi ismét a tippeket, utánajárok. Apu véleményét is megírom majd, csak mint érdekes info :( ha érdekel Titeket. Valószínű hasonló ötlete lesz. A fékolajhoz nem lehet köze? Persze, majd írd le a történéseket ! :( Ha arra gyanakodtok, amit ww írt, akkor hátsó kerekek + fákdobok leinstallál és mánnnn lehet is szemlélni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Igen, talán a morgó hang a legjobb kifejezés. nem ciripelés elöl..inkább hátulról jön..asszem.. Köszi ismét a tippeket, utánajárok. Apu véleményét is megírom majd, csak mint érdekes info :( ha érdekel Titeket. Valószínű hasonló ötlete lesz. A fékolajhoz nem lehet köze? Szvsz nemigazán.Ha elöregedik a fékolaj, akkor "csupán" jelentősen romlik a fékhatás.Meg viszkozitás meg ilyenek. Szét kellen szedni a hátulját, és megvizualizálni.Sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 és 100,h fék? me ac is lehet pl... nem 100, csak azt gondoltam, mert akkor hallani...lehet h igazad van, utánajárok,köszi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 ....Szét kellen szedni a hátulját, és megvizualizálni.Sztem.... Lasúúúúúúúúúúúúúúú :( :( 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Mindenkinek köszi, akkor majd megírom a fejleményeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Lasúúúúúúúúúúúúúúú Szét lehet azt szedni gyorsan is! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Szét lehet azt szedni gyorsan is! :twisted: JAAAAAAAAAAAJJ!!Ez nem hangzik túl bizalomgerjesztően!!inkább jó ahogy van!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Ha az első pár fékezésnél súrlódó hangot hallasz az lehet attól is hogy sokáig (2-3 nap)álltál kézifékkel nedves időben. Olyankor a dobfék kicsit összeáll, és az első pár fékezésnél érdekes a hangja. Nekem is volt már ilyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Ha az első pár fékezésnél súrlódó hangot hallasz az lehet attól is hogy sokáig (2-3 nap)álltál kézifékkel nedves időben. Olyankor a dobfék kicsit összeáll, és az első pár fékezésnél érdekes a hangja. Nekem is volt már ilyen... Valami más oka lehet, mert én mindig csak sebességben hagyom, parkolásra nem nagyon használom a kéziféket ha nem muszáj.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 JAAAAAAAAAAAJJ!!Ez nem hangzik túl bizalomgerjesztően!!inkább jó ahogy van!! :( Nézd csak ! Itt van telo-nak egy nagyon korrekt leírása a dobfék tisztításáról : :arrow: ]http://g-astra.opelclub.hu/index.php?optio...temid=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Nézd csak ! Itt van telo-nak egy nagyon korrekt leírása a dobfék tisztításáról : :arrow: ]http://g-astra.opelclub.hu/index.php?optio...temid=1 Nagyon szépen köszönöm!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Üdv Mindenkinek! Kérdésem lenne: Lehet, hogy csak én nem vettem eddig észre, de szerintem nem így van - 4-esben, 5-ösben, amikor már megyek szép tempósan, úgy rezeg a váltóm, hogy szerintem nem ok. Ez jelent vmit? Előre is köszi Ricky Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Üdv Mindenkinek! Kérdésem lenne: Lehet, hogy csak én nem vettem eddig észre, de szerintem nem így van - 4-esben, 5-ösben, amikor már megyek szép tempósan, úgy rezeg a váltóm, hogy szerintem nem ok. Ez jelent vmit? Előre is köszi Ricky naívnak fog tűnni a kérdés, de ha ráteszed a kezed a váltógombra, akkor ez megszűnik, vagy tovább is érzed a tenyeredben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 naívnak fog tűnni a kérdés, de ha ráteszed a kezed a váltógombra, akkor ez megszűnik, vagy tovább is érzed a tenyeredben? Húúú, belepirultam a kérdésedbe :( Még nem próbáltam. Mármint nem figyeltem meg. Azt hiszem megszűnik. Kérdés, hogy mennyire szorítom?... :roll: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Húúú, belepirultam a kérdésedbe :( Még nem próbáltam. Mármint nem figyeltem meg. Azt hiszem megszűnik. Kérdés, hogy mennyire szorítom?... :roll: :( Olyasmi! :oops: :oops: Amúgy van egy sajátságos mozgása minden váltókarnak, kopottság fügvénye sztem.Ha kalimpál, akkor már nagy gáz van, de amíg nincsenek hozzá érdekes hangefektek, addig elvileg nincs komolyabb gáz. Sztem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Köszi. Hazafelé majd megszorongatom és megnézem, hogy mennyire mozog. :( Remélem az a csere dolog nem kerül túl sokba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Köszi. Hazafelé majd megszorongatom és megnézem, hogy mennyire mozog. :( Remélem az a csere dolog nem kerül túl sokba. ki an kopva egy picit a rudazatod...... bajt nem csinál , amig picit mozog csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Én is valami kopásra gondoltam, azért is, mert én például vissza tudom tenni 1-esbe anélkül, hogy teljesen megállnék. Ez nem volt így, amikor megvettem a kocsit (3 hónapja), de mostmár probléma nélkül vissza lehet kapcsolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Én is valami kopásra gondoltam, azért is, mert én például vissza tudom tenni 1-esbe anélkül, hogy teljesen megállnék. Ez nem volt így, amikor megvettem a kocsit (3 hónapja), de mostmár probléma nélkül vissza lehet kapcsolni... Úgy óvatosan meg lehet erőszakolni, de a szinkrongyűrűk előbb-utóbb nem fogják tolerálni.De nincs összefüggés a váltókar, és a menet közbeni 1-s kapcsolása között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts