ceramic Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 1.Thx. :oops: 2. sajátosság.Amíg be nem melegszik, elég nehezen veszi a visszakapcsolásokat.Lehet olaj, meg ilyenek, de nálunk(fiatal verda és tsai) még ilyesmiről sztem nem beszélhetünk. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 ....2. sajátosság.Amíg be nem melegszik, elég nehezen veszi a visszakapcsolásokat.Lehet olaj, meg ilyenek, de nálunk(fiatal verda és tsai) még ilyesmiről sztem nem beszélhetünk. 8).... Igaza van ww-nek, bár olajat bármikor lehet cserélni a váltóban + Tigra esetén nem tudom, hogy a rudazat műanyag stiftjei nem tudnak-e ugyanúgy kikopni, mint Astra-nál :roll: Majd jön Tourist és megmondja a frankót :( ui: arra figyelj szerintem ceramic, hogy csak állóhelyzetbe kapcsolj vissza egyesbe, mert ha még mozog az autó, akkor az ilyen jellegű ügyködést nem tolerálja túlzottan az Opel váltó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 megkérnék mindenkit, hogy a hiba nélküli csevegést ne ittt, hanem a corsások-tigrások csevegnek topikba tegyétek.... ide csak a konkreét hibával kapcsolatos infókat tegyétek, a csevegés topikban mehet a korláltlan csevegés, buli, fanta! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 ui: arra figyelj szerintem ceramic, hogy csak állóhelyzetbe kapcsolj vissza egyesbe, mert ha még mozog az autó, akkor az ilyen jellegű ügyködést nem tolerálja túlzottan az Opel váltó.[/quote Köszi. egyesbe nem szoktatom eröltetni, ahogy mondod, de még kettesbe is ugy kell benyomni hogy szinte nekem fáj. Nem zavaró, meg ha már jól bemelegszik, akkor okés. de az első 20 perc kissé "zöthögős". Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Köszi. egyesbe nem szoktatom eröltetni, ahogy mondod, de még kettesbe is ugy kell benyomni hogy szinte nekem fáj. Nem zavaró, meg ha már jól bemelegszik, akkor okés. de az első 20 perc kissé "zöthögős". Ha melegebb időben sem változik, akkor egy váltolaj cserét meg lehetne ejteni tán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Ha melegebb időben sem változik, akkor egy váltolaj cserét meg lehetne ejteni tán. oké. ezt jegyzem, tényleg nagyon köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Még a belső világítással akadnak kisebb gondok, de ez azt hiszem jellemző.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Jaja. nekem pl. csak a bal szélső világít középen. Neked mi nem világít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 nekem a jobb szélső nem világít, a műszerfalon a többi jó, viszont a kesztyűtartónak az izzó bemenete is megolvadt, szoval nem erőltettem a világítást, a csomagtartó világításnak meg rossz az érintkezője, és sokszor égve maradt, szóval inkább kivettem. haha, amúgy tökéletes Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Ha melegebb időben sem változik, akkor egy váltolaj cserét meg lehetne ejteni tán. oké. ezt jegyzem, tényleg nagyon köszi. Ez most kicsit OFF lesz, de idézésnél, az idézett hozzászólásnál a tag-ek ha megvannak, akkor nem csúszik össze a szöveg, csak az idézett nick-e mindkét oldalán kell lenni macsekkörömnek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Ez most kicsit OFF lesz, de idézésnél, az idézett hozzászólásnál a Jaj de jó hogy felvilágosítottál. Olyan béna vagyok az ilyesmikhez és nem akartam itt égetni magam a rákérdezéssel, de úgy látom mégiscsak sikerült. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 még jó, hogy te is elrontottad, Pista! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 törölve Ricky Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Ezt már átbeszéltük eccer :shock: Hidd el, hogy semmi gondja a gépnek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tourist Elküldve Április14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2005 Ha melegebb időben sem változik, akkor egy váltolaj cserét meg lehetne ejteni tán. oké. ezt jegyzem, tényleg nagyon köszi. A csere nem árthat :-) Sima váltás érdekében : A váltórudazat csuklópontjait érdemes jól megzsírozni. Hadd csússzon :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 A csere nem árthat :-) Sima váltás érdekében : A váltórudazat csuklópontjait érdemes jól megzsírozni. Hadd csússzon :-) Köszönöm a tippeket. meglesz. Ha az idő kicsit jobbra fordul, lemosom es csinálok képet:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Újabb kérdés, amíg még kicsit hideg a motor, a féknek fura hangja van..olyasmi mint a régi automata kocsik fékjének.. Sajnos műszakilag nem tudom jobban körülírni a problémát..tapasztaltatok ilyesmit? Baj? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 ....Újabb kérdés, amíg még kicsit hideg a motor, a féknek fura hangja van..olyasmi mint a régi automata kocsik fékjének.... Nyikorog a fék ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 hideg motornál? mivaaaaa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 nem nyikorog..ez valalmi más...ugy..hörög:))de tényleg. de csak az első pár percben. aztán kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 nem nyikorog..ez valalmi más...ugy..hörög:))de tényleg. de csak az első pár percben. aztán kész. de ezt nem értem.... hideg mocinak mi köze a fékhez? hát elvileg nem sokk.... nem lehet,h vmi más csinázza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 nem nyikorog..ez valalmi más...ugy..hörög:))de tényleg. de csak az első pár percben. aztán kész. Hörög ? Tán valami cickányféleség aludt a kerekeden és nagyon morcos volt, hogy az alvást követően hirtelen egy mókuskerékben találta magát és azért hörgött ! :( Aztán megunta és kiugrott és utánna már nem hallota a hörgő hangot :wink: Biztos a fék felől, fékezéskor hallod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 de ezt nem értem.... hideg mocinak mi köze a fékhez? hát elvileg nem sokk.... nem lehet,h vmi más csinázza? nem tudom nem tudom..gondoltam hogy hülyén hangzik, de így van. néhány perc és megszűnik.. nem tudom..talan csak annyi köze van hozzá hogy akkor hallatszik ha fékezek.. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 ....Biztos a fék felől, fékezéskor hallod ?.... Őőőőő, vagy hátul :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 nem tudom nem tudom..gondoltam hogy hülyén hangzik, de így van. néhány perc és megszűnik.. nem tudom..talan csak annyi köze van hozzá hogy akkor hallatszik ha fékezek.. :? Amikor a szerelő tevékenykedett a kocsidon, a fékek állapotát is megszemlélte ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts