Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
1.4-es tigrába elég a 44ah-s akksi? most 55ah-s van benne. nem zöld már az ellenőrző "ablak". de még indít. csak attól tartok,h a mínuszok kiszívják az energiáját.

Én addig nem nyúlnék hozzá,amíg indít.

Milyen akksi ez?

Ha gondozásmentes tépd le róla a matricát és tölts bele egy kis ioncserélt vizet,csodákat fog művelni vele,ha a folyadékszint rendben van.

Elküldve

opel gondozásmentes. ezzel járok dolgozni. minden reggel megyek és szeretném ha indulna is mindíg. megnézem majd,h lehet-e valahol utántölteni.

Elküldve
opel gondozásmentes. ezzel járok dolgozni. minden reggel megyek és szeretném ha indulna is mindíg. megnézem majd,h lehet-e valahol utántölteni.

Van a tetején egy matrica,az alatt vannak a cellák feltöltési csavarjai.Ott kell beletölteni és nem lesz gond.

Elküldve
ez a Gergő tigrája?

Mit csináltál rajta?

hátsóhíd?

Igen, a Gergő Tigrája.

Nem indult, mert volt egy testhibája a motortérben. Ezt tegnap megoldottam.

Ma megmostam, mert már nem bírtam nézni, hogy milyen retkes az autó. :lol:

Kap még új kuplungot, átnézem az egész gyújtását, beméretem a hátsó hídját, mert szerintem is görbe.

Valamiért hiányzik a nívópálca vége, tehát leveszem a kartert is. :lol:

Utána osztunk szorzunk és eldönti, hogy mi kell még neki. Szó volt a fékrendszer fejlesztéséről is (turbó fék elöl, tárcsa hátul), de előbb a szükséges dolgokat csinálom meg.

Az autót már majdnem 2 éve építettem át, azóta én is okosabb lettem és lesz pár dolog, amit még ezért javítok.

Pl. most megpróbálkozok még egyszer a szervószivattyú beszerelésével. :)

Elküldve
Nem, isten ments! :lol:

Én ezt csináltam:

A képek épp 5 perce készültek a garázsban. :lol:

Megint szétesett? :lol: :) :P

Viccen kívül mi van a sráccal?Nagyon eltűnt! :P

Elküldve
Megint szétesett? :lol: :lol: :)

Viccen kívül mi van a sráccal?Nagyon eltűnt! :P

Csak pár javítás, elvileg semmi komolyabb. Volt egy testhiba a motortérben, ezért nem indult, csak tolásra. Ezt tegnap este megcsináltam, azóta szépen indul.

Igen, nagyon el van tűnve, de igazoltan, ugyanis ott is van már baba, illetve új lakás is, tehát volt/van dolga elég.

Elküldve
Igen, nagyon el van tűnve, de igazoltan, ugyanis ott is van már baba, illetve új lakás is, tehát volt/van dolga elég.

Akkor királyság akkor.Bár nem tudom, hogy a Coupe-ba hogy teszik be a babakocsit! :lol:

Elküldve
Akkor királyság akkor.Bár nem tudom, hogy a Coupe-ba hogy teszik be a babakocsit! :lol:

Nem egy kis autó az a G Coupe.

Mondjuk felvetette az asszonynak, hogy mi lenne ha lecserélnék a turbó Coupet egy Zafira OPC-re, de nem igazán díjazta az ötletet. :lol:

Elküldve
Nem egy kis autó az a G Coupe.

Mondjuk felvetette az asszonynak, hogy mi lenne ha lecserélnék a turbó Coupet egy Zafira OPC-re, de nem igazán díjazta az ötletet. :lol:

Pedig egy Zafira sokkal családiasabb....főleg OPC-ben! :lol:

Elküldve
Szerinted rájönnek, hogy nem lehet visszakapni a belelocsolt pénzt? :lol:

Tuti, bár a csajnak jobb esélyei vannak eladni ezt árában, mint nekünk lenne. :lol:

Elküldve
Tuti, bár a csajnak jobb esélyei vannak eladni ezt árában, mint nekünk lenne. :lol:

Az biztos. De azért milyen már, hogy "a színt nem adom hozzá..." Mondjuk nekem lilában kéne :lol: :) :P

• 3 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.