mélykék76 Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Igenis! :) :wink::D :lol: :lol: :lol: Hát azt én is. Meg a pénztárcám is... :roll: Maradjunk annyiba, jobb ez így. Még csak az kellett volna, hogy felcsavarodj valahova :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Maradjunk annyiba, jobb ez így. Még csak az kellett volna, hogy felcsavarodj valahova :roll: Na ja. Mostmár megvannak a gumik. Pirelli 6000. Remélem nem bánom meg, mert enni most nem fogok egy darabig miattuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
elek76 Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Sziasztok Tudna valaki ajanlani egy helyet, ahol kaphatok Tigrahoz jobb oldali tukrot? Megneztem egy-ket bontot, de nemigen vannak elarsztva Tigra alkatrszekkel... Koszi, Elek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Sziasztok Tudna valaki ajanlani egy helyet, ahol kaphatok Tigrahoz jobb oldali tukrot? Megneztem egy-ket bontot, de nemigen vannak elarsztva Tigra alkatrszekkel... Koszi, Elek Huhaaa. www.opelbonto.hu volt már ? De ne mailben érdeklődj, hanem telefonon kérdezz meg van-e náluk. Ha új alkatrész, akkor Csergő - www.csergoe.hu -, vagy www.ebay.de :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
elek76 Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 A Csergo bejott, koszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 ....Lesz kép is.... Jahh lett :( :( :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 :oops: :oops: Még mindig szerelmes vagyok. Köszi. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Egyébként, hogy hozzászóljak (mélykék kérésére aktiválom magam :( ), nem kell kicserélni azt a bizgentyűt, amit mutattatok, mert otthon megnéztem és ott van egy cső, ami szét volt csúszva (sztem amikor együtt néztük, akkor még nem, de nem emlékszem), szóval azt összedugtam és akkor már ok volt a hangja...De lehet, hogy tévedek. Ma reggel jöttem dolgozni és megint másodpercek alatt bepárásodott a kocsi. Ez nooooooormááááális???????? :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 :oops: :oops: Még mindig szerelmes vagyok. Köszi. :D Píííííííííísta! Ilyen nagy hatással voltál a Rickyre?? :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Píííííííííísta! Ilyen nagy hatással voltál a Rickyre?? :( :( :lol: :D Ki az a Pista? :D Én a kocsiról beszélek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Ki az a Pista? :D Én a kocsiról beszélek. jaaaaaaaaaaa :oops: a Píííííííísta ő a mélykék, vele beszélgettél sokáig. a szemüveges férfiú :wink: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 a Píííííííísta ő a mélykék, vele beszélgettél sokáig. a szemüveges férfiú :wink: :( :( :lol: Ennyire durván nézek ki? Befestem a hajam vörösre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 ezt most nem érteni... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 ezt most nem érteni... :oops: Viccnek szántad gondolom, hogy elmagyaráztad, hogy ki a Pista. Ha nem, akkor be kell festenem a hajam, mert nagyon IQ mínuszos szőke nőnek nézhetek ki.... Remélem így érted... :roll: De ez már OFF, nem? Szakmai kérdésemre valami okos válasz? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 jaaaaaaaaaaaaaaaa. igy már érteni :oops: amugy hogy teccik a klubélet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 jaaaaaaaaaaaaaaaa. igy már érteni :oops: amugy hogy teccik a klubélet??? Öööö, sokat még nem tapasztaltam, de amit igen, az nem volt rossz. Kevés a Tigrincsember, de kaptam egy parancsot, hogy írogassak serényen, úgyhogy majd most belehúzok :( ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 jaja. asszem mostmár pont ketten vagytok Tigrások :( Irogass, barátkozz! Bár ahogy eddig láttam ezzel nem lesz gond :wink: Vannak itt jányok is, ők inkább az Unatkozom, illetve a Társalgó topikokba járnak.... Ha autóval müszaki gondod, vagy kérdésed van ide simán kiirhatod, jarnak erre szakértők 8) , segíteni fognak! Szeretnél www.corsaklubos matricát, és corsaklub.hu - ímélcímet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 ....jaja. asszem mostmár pont ketten vagytok Tigrások :(.... Inkább hárman :wink: :( :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Szeretnél www.corsaklubos matricát, és corsaklub.hu - ímélcímet??? Köszönöm szépen, már kaptam matricát. A mail címet nem kértem, de lehet, hogy rosszul tettem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Inkább hárman :oops: tényleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Köszönöm szépen, már kaptam matricát. A mail címet nem kértem, de lehet, hogy rosszul tettem... :roll: még kérheetsz. annyit kell írni, kérekszépen! naaaaaaaaa! :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 még kérheetsz. annyit kell írni, kérekszépen! naaaaaaaaa! :( :( :lol: Aztatat kíííívűűűűrre keee ragasztani, vagy belűűrre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 kivülre.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 ....de kaptam egy parancsot, hogy írogassak serényen, úgyhogy majd most belehúzok :(.... Amit nem szeretnél, azt gondolom úgy sem lehet rád erőltetni :wink: :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts