mélykék76 Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 És az normális, hogy sokkal hangosabb amikor pörgetem, mint az 1.2-es Astra? Gondolom a 1.2-es fiatalabb kicsit. Mondjuk arról fogalmam sincs, hogyan viszonyul egymáshoz a Tigra és a G Astra zajszigetelése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Engem akkor is idegesít. Hát milyen Tigra az olyan, amelyik így bőg? :) :D Na most boldogtalan lettem. Mindegy, majd még tesztelgetem. Jó hétvégét, köszi a segítségeteket! Ricky Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Lehet, hogy hangos, de majd hozzászoksz.Ez amolyan Ecotec jellegzetesség.Nekem is elég hangos úgy 3500-4000 környékén, de húz is!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Lehet, hogy hangos, de majd hozzászoksz.Ez amolyan Ecotec jellegzetesség.Nekem is elég hangos úgy 3500-4000 környékén, de húz is!!!! :) :lol: :lol: :lol: akkor jó!! Kipróbálom megint, aztán ha túléltem a hétvégét, jelentek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Engem akkor is idegesít. Hát milyen Tigra az olyan, amelyik így bőg? :) :D Na most boldogtalan lettem. Mindegy, majd még tesztelgetem. Jó hétvégét, köszi a segítségeteket! Ricky Akkor majd egyszer megmutatom az enyém mekkorát szól :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Akkor majd egyszer megmutatom az enyém mekkorát szól :twisted: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Köszönöm szépen!! Ejnye ejnye, az ember idejön egy kis jótanácsért és máris bebombázzák? :) :oops:Az igazság, az, hogy nem sok hölggyel találkoztam(unk) még aki odavan az autójáért ezért a kiemelt figyelem ( igaz van itt a fórumon egy-két hölgy de az újaknak is kijár a tisztelet ). Majd egyszer biztos lesz olyan kép is, amelyiken a kocsiban ülök. Ezt mindannyian reméljük, a kocsi miatt is. De a méreteim titkosak. :lol: Mellem meg nincs, úgyhogy annak nincs is mérete. :D :lol: Nem gondoltam komolyan a kérdést, de ezt te úgyis sejtetted a válaszodból ítélve. :wink: Mélykék cartárstól elnézést kérek ha diszkriminatívnak tűntem, nem állt szándékomban. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Ezt mindannyian reméljük, a kocsi miatt is.:) :D :lol: na ezt megmondom a Zasszonynak :lol: :lol: :D Mellem meg nincs, úgyhogy annak nincs is mérete Józsi nevü a hölgy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Józsi nevü a hölgy? :) És még nekem írják, hogy diszkriminatív. :D :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Sziasztok! Jó volt a hétvége, már meg is szoktam a hangját, nem is olyan vészes. De azért kíváncsi vagyok a többiekére is! :) Bár a futóművest még be kell iktatnom a héten, mert megy balra az autó....Apropó, tud valaki riasztóügyben ötletet adni? Mármint nevet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Az igazság, az, hogy nem sok hölggyel találkoztam(unk) még aki odavan az autójáért ezért a kiemelt figyelem ( igaz van itt a fórumon egy-két hölgy de az újaknak is kijár a tisztelet ). :wink: Köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Józsi nevü a hölgy? :) :D :lol: Hívhatsz annak is. A lényegen nem változtat = a kocsi az ENYÉM. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Sehol senki? :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 dehogynem. ittenvagyokénis...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 :) :D :lol: :lol: Akkor jó!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 ....Lesz kép is, csak még tényleg nagyon friss a gép.... Most már igazán lefotografálhatnád :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Most már igazán lefotografálhatnád Rajta vagyok, a fényképezőt már kölcsönkértem, de a hétvégén - amíg gumiért rohangáltam a nagy hóban - jól összekoszoltam szegénykét, úgyhogy most vihetem mosni. Ilyen kulásan csak nem csinálok róla képet, akkor azt hiszitek majd, hogy gyárilag barna a kocsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Bocsánat, de feltennék egy gyors OFF kérdést: Ha neten jelentkeztem a múlt héten a MOTE-ba és még nem kaptam semmi visszajelzést, az azt jelenti, hogy rosszul csináltam, vagy csak várjak türelmesen és majd megjön a csekk? :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Szerintem nem kapsz csekket, neked kell utalni a zsozsót bankszámlára (vagy postán feladni, de ezt nem javasolják). A számlaszám ott van a MOTE főoldalán valahol. Egyébként üdv, én is a gyengébbik (?) nemhez tartozom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Szerintem nem kapsz csekket, neked kell utalni a zsozsót bankszámlára (vagy postán feladni, de ezt nem javasolják). A számlaszám ott van a MOTE főoldalán valahol. Egyébként üdv, én is a gyengébbik (?) nemhez tartozom! :lol: :D Köszönöm. Közben már megkaptam a választ priviben is. Majd intézkedem. Éljen a gyengébbik nem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Rajta vagyok, a fényképezőt már kölcsönkértem, de a hétvégén - amíg gumiért rohangáltam a nagy hóban - jól összekoszoltam szegénykét, úgyhogy most vihetem mosni. Ilyen kulásan csak nem csinálok róla képet, akkor azt hiszitek majd, hogy gyárilag barna a kocsi :) Hétvégéig tessék lemosatni a kocsit és felrakni róla képeket :D ui: amúgy eddig felnin mentél, nem volt gumi a kocsidon ? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Hétvégéig tessék lemosatni a kocsit és felrakni róla képeket :lol: ui: amúgy eddig felnin mentél, nem volt gumi a kocsidon ? Mire hazaérek a mosóból, megint tiszta trutyi lesz. :D Utálom ezt az időt! Persze volt, csak miért ne lenne épp most szálszakadásos?? Úgyhogy muszáj vennem két elsőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 http://www.tigratuning.it/FotoFiles/Images...Tigra%20(3).jpg Mélykék: Sajnos a képcsatoláshoz nagyon hülye vagyok, de ezen az oldalon találtam egyet, ami nagyon olyan, mint az enyém, csak azon enyémen nincs spoiler. Remélem a valódi képig megfelel ez is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Mire hazaérek a mosóból, megint tiszta trutyi lesz. :) Utálom ezt az időt! Persze volt, csak miért ne lenne épp most szálszakadásos?? Úgyhogy muszáj vennem két elsőt... Hát akkor tessék akkor fotozni, miután kigurultál a mosóból :wink: Sajnálom, hogy ez eset meg a gumi kapcsán :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Hát akkor tessék akkor fotozni, miután kigurultál a mosóból :wink: Igenis! :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts