mélykék76 Elküldve Február4, 2005 Elküldve Február4, 2005 És az normális, hogy sokkal hangosabb amikor pörgetem, mint az 1.2-es Astra? Gondolom a 1.2-es fiatalabb kicsit. Mondjuk arról fogalmam sincs, hogyan viszonyul egymáshoz a Tigra és a G Astra zajszigetelése.
Ricky Elküldve Február4, 2005 Elküldve Február4, 2005 Engem akkor is idegesít. Hát milyen Tigra az olyan, amelyik így bőg? :) :D Na most boldogtalan lettem. Mindegy, majd még tesztelgetem. Jó hétvégét, köszi a segítségeteket! Ricky
warwolf Elküldve Február4, 2005 Elküldve Február4, 2005 Lehet, hogy hangos, de majd hozzászoksz.Ez amolyan Ecotec jellegzetesség.Nekem is elég hangos úgy 3500-4000 környékén, de húz is!!!! :)
Ricky Elküldve Február4, 2005 Elküldve Február4, 2005 Lehet, hogy hangos, de majd hozzászoksz.Ez amolyan Ecotec jellegzetesség.Nekem is elég hangos úgy 3500-4000 környékén, de húz is!!!! :) :lol: :lol: :lol: akkor jó!! Kipróbálom megint, aztán ha túléltem a hétvégét, jelentek. :D
*Fószer* Elküldve Február4, 2005 Elküldve Február4, 2005 Engem akkor is idegesít. Hát milyen Tigra az olyan, amelyik így bőg? :) :D Na most boldogtalan lettem. Mindegy, majd még tesztelgetem. Jó hétvégét, köszi a segítségeteket! Ricky Akkor majd egyszer megmutatom az enyém mekkorát szól :twisted:
warwolf Elküldve Február4, 2005 Elküldve Február4, 2005 Akkor majd egyszer megmutatom az enyém mekkorát szól :twisted: :) :D :lol:
Gepard Elküldve Február4, 2005 Elküldve Február4, 2005 Köszönöm szépen!! Ejnye ejnye, az ember idejön egy kis jótanácsért és máris bebombázzák? :) :oops:Az igazság, az, hogy nem sok hölggyel találkoztam(unk) még aki odavan az autójáért ezért a kiemelt figyelem ( igaz van itt a fórumon egy-két hölgy de az újaknak is kijár a tisztelet ). Majd egyszer biztos lesz olyan kép is, amelyiken a kocsiban ülök. Ezt mindannyian reméljük, a kocsi miatt is. De a méreteim titkosak. :lol: Mellem meg nincs, úgyhogy annak nincs is mérete. :D :lol: Nem gondoltam komolyan a kérdést, de ezt te úgyis sejtetted a válaszodból ítélve. :wink: Mélykék cartárstól elnézést kérek ha diszkriminatívnak tűntem, nem állt szándékomban. 8)
uhuhu Elküldve Február4, 2005 Elküldve Február4, 2005 Ezt mindannyian reméljük, a kocsi miatt is.:) :D :lol: na ezt megmondom a Zasszonynak :lol: :lol: :D Mellem meg nincs, úgyhogy annak nincs is mérete Józsi nevü a hölgy? :D
Gepard Elküldve Február4, 2005 Elküldve Február4, 2005 Józsi nevü a hölgy? :) És még nekem írják, hogy diszkriminatív. :D :lol: :lol: :lol: :D
Ricky Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Sziasztok! Jó volt a hétvége, már meg is szoktam a hangját, nem is olyan vészes. De azért kíváncsi vagyok a többiekére is! :) Bár a futóművest még be kell iktatnom a héten, mert megy balra az autó....Apropó, tud valaki riasztóügyben ötletet adni? Mármint nevet.
Ricky Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Az igazság, az, hogy nem sok hölggyel találkoztam(unk) még aki odavan az autójáért ezért a kiemelt figyelem ( igaz van itt a fórumon egy-két hölgy de az újaknak is kijár a tisztelet ). :wink: Köszönöm!!!
Ricky Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Józsi nevü a hölgy? :) :D :lol: Hívhatsz annak is. A lényegen nem változtat = a kocsi az ENYÉM. :lol: :lol: :D
mélykék76 Elküldve Február14, 2005 Elküldve Február14, 2005 ....Lesz kép is, csak még tényleg nagyon friss a gép.... Most már igazán lefotografálhatnád :) :D
Ricky Elküldve Február15, 2005 Elküldve Február15, 2005 Most már igazán lefotografálhatnád Rajta vagyok, a fényképezőt már kölcsönkértem, de a hétvégén - amíg gumiért rohangáltam a nagy hóban - jól összekoszoltam szegénykét, úgyhogy most vihetem mosni. Ilyen kulásan csak nem csinálok róla képet, akkor azt hiszitek majd, hogy gyárilag barna a kocsi :)
Ricky Elküldve Február15, 2005 Elküldve Február15, 2005 Bocsánat, de feltennék egy gyors OFF kérdést: Ha neten jelentkeztem a múlt héten a MOTE-ba és még nem kaptam semmi visszajelzést, az azt jelenti, hogy rosszul csináltam, vagy csak várjak türelmesen és majd megjön a csekk? :roll: :roll:
corsarulez Elküldve Február15, 2005 Elküldve Február15, 2005 Szerintem nem kapsz csekket, neked kell utalni a zsozsót bankszámlára (vagy postán feladni, de ezt nem javasolják). A számlaszám ott van a MOTE főoldalán valahol. Egyébként üdv, én is a gyengébbik (?) nemhez tartozom! :)
Ricky Elküldve Február15, 2005 Elküldve Február15, 2005 Szerintem nem kapsz csekket, neked kell utalni a zsozsót bankszámlára (vagy postán feladni, de ezt nem javasolják). A számlaszám ott van a MOTE főoldalán valahol. Egyébként üdv, én is a gyengébbik (?) nemhez tartozom! :lol: :D Köszönöm. Közben már megkaptam a választ priviben is. Majd intézkedem. Éljen a gyengébbik nem! :)
mélykék76 Elküldve Február15, 2005 Elküldve Február15, 2005 Rajta vagyok, a fényképezőt már kölcsönkértem, de a hétvégén - amíg gumiért rohangáltam a nagy hóban - jól összekoszoltam szegénykét, úgyhogy most vihetem mosni. Ilyen kulásan csak nem csinálok róla képet, akkor azt hiszitek majd, hogy gyárilag barna a kocsi :) Hétvégéig tessék lemosatni a kocsit és felrakni róla képeket :D ui: amúgy eddig felnin mentél, nem volt gumi a kocsidon ? 8)
Ricky Elküldve Február16, 2005 Elküldve Február16, 2005 Hétvégéig tessék lemosatni a kocsit és felrakni róla képeket :lol: ui: amúgy eddig felnin mentél, nem volt gumi a kocsidon ? Mire hazaérek a mosóból, megint tiszta trutyi lesz. :D Utálom ezt az időt! Persze volt, csak miért ne lenne épp most szálszakadásos?? Úgyhogy muszáj vennem két elsőt...
Ricky Elküldve Február16, 2005 Elküldve Február16, 2005 http://www.tigratuning.it/FotoFiles/Images...Tigra%20(3).jpg Mélykék: Sajnos a képcsatoláshoz nagyon hülye vagyok, de ezen az oldalon találtam egyet, ami nagyon olyan, mint az enyém, csak azon enyémen nincs spoiler. Remélem a valódi képig megfelel ez is. :)
mélykék76 Elküldve Február16, 2005 Elküldve Február16, 2005 Mire hazaérek a mosóból, megint tiszta trutyi lesz. :) Utálom ezt az időt! Persze volt, csak miért ne lenne épp most szálszakadásos?? Úgyhogy muszáj vennem két elsőt... Hát akkor tessék akkor fotozni, miután kigurultál a mosóból :wink: Sajnálom, hogy ez eset meg a gumi kapcsán :roll:
Ricky Elküldve Február16, 2005 Elküldve Február16, 2005 Hát akkor tessék akkor fotozni, miután kigurultál a mosóból :wink: Igenis! :) :wink:
Recommended Posts