tourist Elküldve December6, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2004 Tourist! Ezt nem mondod komolyan, hogy csak ketten vagyunk Tigrások az egész klubban??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt011 Micsinál a többi tigrás az országban? Azt eddig is sejtettem, hogy nem lehetünk sokan, mert nagyon ritkán jár valaki ebben a topicban és azok sem Tigrások. De persze szeretünk minden Opelost!!! :love4: :love4: :love4: Tudtommal csak ketten. Pontosan nem tudom hányan lehetünk, de csak a városban, ahol lakom (40ezres) vagyunk 8-10-en. Valahogy, sosem kerültek igazán a klub közelébe. Eddig mindössze egyszer futottam össze egy tigrással, az idei fóti talin. Csak nem Te voltál? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December6, 2004 Megoszt Elküldve December6, 2004 én a tudomásom szerint csak Tourist a klubtag. igy csak 1 tigra van a klubban........ a másik meg a fórumon van . vagy rosszul tudom??? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 én a tudomásom szerint csak Tourist a klubtag. igy csak 1 tigra van a klubban........ a másik meg a fórumon van . vagy rosszul tudom??? :oops: Ki tudja:) ? @Foszer: Már beléptél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 Úúúúh, minden kedves KLUBTAGTÓL elnézést kérek, hogy előző hozzászólásomban úgy írtam, mintha jómagam is klubtag lennék. Igazatok van, valóban nem vagyok még klubtag :oops: :) , de ez tarthatatlan állapot, ami ellen rövid időn (3 nap) belül megteszem a szükséges lépéseket!!! Nyelvbotlás volt csupán nem más, ami azért történhetett meg, mert nagy élvezettel mazsolázgatok nap, mint nap a fórumban, mióta rátaláltam. Szeretek itt lenni, nnnaaaa - hála NEKTEK!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 Az életben is mindenki nagyon jó fej.Na ennyit az öntömjénezésről :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 Az életben is mindenki nagyon jó fej.Na ennyit az öntömjénezésről :wink: ez kimaradt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December8, 2004 Megoszt Elküldve December8, 2004 Az életben is mindenki nagyon jó fej.Na ennyit az öntömjénezésről :wink: Csak te nem:))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Mivan olyankó, ha erőteljesebb fékezéskor halk, mély búgó hangot lehet hallani, ami valszeg a fékek tájáról jön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Rázkódik is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Alig érezhetően, asziszem. Mér ne csigázz, mi ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Rákérdezhetek? :) Féktárcsa? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 :shock: Cserélni kellene a féktárcsát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Én most csak tippeltem, de szvsz. valahol onnan kellene elkezdeni a hibafeltárást, mert elvileg a pedálos rázkódást, és búgást ez is tudja okozni.Álltalában elég neki egy "felszabályozás".Centír, meg ilyeneknek hívják ezt a műveletet.Ha a hiba továbbra is fennál, akkor jobban a dolgok mélyére kell nézni.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 :) Valszeg sokba fog még nekem kerülni alaposan rendbe rakatni ezt a kocsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 :) Valszeg sokba fog még nekem kerülni alaposan rendbe rakatni ezt a kocsit... Ez a centírozás nem nagy péz, viszont ha már volt szabályozva, akkor valszeg csak a csere segít mjad, de kihangsúlyoznám, hogy ha tényleg ez a baj!Kíváncsi lennék pl. Uhuhu véleményére, mert ő azért képben van ilyen téren.Biztos benéz majd ide hisz' kózás embőr! :D Amúgy most mondjam meg, hogy nekem idáig 2k-ba van a gépem, és csak néhány "apróság" lett megcsinálva rajta? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Köszi Warwolf! Nem csak erre gondoltam a sok píznél. Valszeg karosszériáshoz is kéne mennie, meg a terveket is meg kéne valahogy valósítani, és az sem volt semmi, amibe edig került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Köszi Warwolf! Nem csak erre gondoltam a sok píznél. Valszeg karosszériáshoz is kéne mennie, meg a terveket is meg kéne valahogy valósítani, és az sem volt semmi, amibe edig került. Általában egy férfi hobbija mindig sokba kerül.Törődj bele, ez van. 8) De a végén lesz egy király géped, és csak ez lebegjen a szemed előtt!!!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 :) :D :? :D :) :P :lol: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Ezt most találtam. http://automotor.hu/index.php?apps=cikk&cikk=1510 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tourist Elküldve December17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December17, 2004 :) Valszeg sokba fog még nekem kerülni alaposan rendbe rakatni ezt a kocsit... Ebben teljesen egyetértek. :) Részemről az autó árának az egynegyedét költöttem új (gyári) alkatrészekre. Pedig nem leharcolt darabként vettem 5 évesen három éve... gondolom Te sem. Ne búsulj, a "meghálálja" szó mormolása érezhetően enyhíti a számla kifizetésekor érzett enyhe rosszullétet." :wink: Fék-témához annyit, hogy szvsz hűtött tárcsát nem túl jó ötlet felszabályozni. Persze, elvileg ott van a kopásjelző bemarás de hát... A fékkel nem viccelünk... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Fék-témához annyit, hogy szvsz hűtött tárcsát nem túl jó ötlet felszabályozni. Persze, elvileg ott van a kopásjelző bemarás de hát... A fékkel nem viccelünk... :oops: Hát tudhattam én, hogy nektek miféle tárcsáitok vannak a gépen? :) Amúgy az viszont igaz, hogy kormánnyal, és fékkel nem viccelünk! 8) :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Fék-témához annyit, hogy szvsz hűtött tárcsát nem túl jó ötlet felszabályozni. Persze, elvileg ott van a kopásjelző bemarás de hát... A fékkel nem viccelünk... :oops: Hát tudhattam én, hogy nektek miféle tárcsáitok vannak a gépen? :) Amúgy az viszont igaz, hogy kormánnyal, és fékkel nem viccelünk! 8) :!: Heeló! a tigriseken hütött tárcsa van. szabályozni nem szabad, mert kopás utáni felszbályozásnál minimun méret alá csökkena tárcsa mérete /vastagsága, és akkor a nagy hötöl megrepedezhet. A fék nem játék............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Köszönöm a felhomályosítást, igazándiból arra apelláltam, hogy ha Corsa alapokra épült a gép, esetleg............. Akkor viszont azokat a féktárcsákat el kell majd dobni szvsz. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Köszönöm a felhomályosítást, igazándiból arra apelláltam, hogy ha Corsa alapokra épült a gép, esetleg............. Akkor viszont azokat a féktárcsákat el kell majd dobni szvsz. 8) bizony. el kell dobni, ha a válla elrte a te vállad szélességét :))))) ennek egy hátulütője van: a gyári féktárcsa olyan 45 ezerbe kerül. :cry: és nekem is kell lassan cserélnem :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Ebbe a 45 ezres játékpa én is bekapcsolódom,mert most van határon a tárcsa,de a betét még csak félig vannak lekopva :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts