tourist Elküldve December6, 2004 Szerző Elküldve December6, 2004 Tourist! Ezt nem mondod komolyan, hogy csak ketten vagyunk Tigrások az egész klubban??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt011 Micsinál a többi tigrás az országban? Azt eddig is sejtettem, hogy nem lehetünk sokan, mert nagyon ritkán jár valaki ebben a topicban és azok sem Tigrások. De persze szeretünk minden Opelost!!! :love4: :love4: :love4: Tudtommal csak ketten. Pontosan nem tudom hányan lehetünk, de csak a városban, ahol lakom (40ezres) vagyunk 8-10-en. Valahogy, sosem kerültek igazán a klub közelébe. Eddig mindössze egyszer futottam össze egy tigrással, az idei fóti talin. Csak nem Te voltál? :)
uhuhu Elküldve December6, 2004 Elküldve December6, 2004 én a tudomásom szerint csak Tourist a klubtag. igy csak 1 tigra van a klubban........ a másik meg a fórumon van . vagy rosszul tudom??? :oops:
hemi Elküldve December7, 2004 Elküldve December7, 2004 én a tudomásom szerint csak Tourist a klubtag. igy csak 1 tigra van a klubban........ a másik meg a fórumon van . vagy rosszul tudom??? :oops: Ki tudja:) ? @Foszer: Már beléptél?
*Fószer* Elküldve December7, 2004 Elküldve December7, 2004 Úúúúh, minden kedves KLUBTAGTÓL elnézést kérek, hogy előző hozzászólásomban úgy írtam, mintha jómagam is klubtag lennék. Igazatok van, valóban nem vagyok még klubtag :oops: :) , de ez tarthatatlan állapot, ami ellen rövid időn (3 nap) belül megteszem a szükséges lépéseket!!! Nyelvbotlás volt csupán nem más, ami azért történhetett meg, mert nagy élvezettel mazsolázgatok nap, mint nap a fórumban, mióta rátaláltam. Szeretek itt lenni, nnnaaaa - hála NEKTEK!!!
kori Elküldve December7, 2004 Elküldve December7, 2004 Az életben is mindenki nagyon jó fej.Na ennyit az öntömjénezésről :wink:
uhuhu Elküldve December7, 2004 Elküldve December7, 2004 Az életben is mindenki nagyon jó fej.Na ennyit az öntömjénezésről :wink: ez kimaradt:
hemi Elküldve December8, 2004 Elküldve December8, 2004 Az életben is mindenki nagyon jó fej.Na ennyit az öntömjénezésről :wink: Csak te nem:)))))
*Fószer* Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Mivan olyankó, ha erőteljesebb fékezéskor halk, mély búgó hangot lehet hallani, ami valszeg a fékek tájáról jön?
*Fószer* Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Alig érezhetően, asziszem. Mér ne csigázz, mi ez?
warwolf Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Én most csak tippeltem, de szvsz. valahol onnan kellene elkezdeni a hibafeltárást, mert elvileg a pedálos rázkódást, és búgást ez is tudja okozni.Álltalában elég neki egy "felszabályozás".Centír, meg ilyeneknek hívják ezt a műveletet.Ha a hiba továbbra is fennál, akkor jobban a dolgok mélyére kell nézni.Szerintem.
*Fószer* Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 :) Valszeg sokba fog még nekem kerülni alaposan rendbe rakatni ezt a kocsit...
warwolf Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 :) Valszeg sokba fog még nekem kerülni alaposan rendbe rakatni ezt a kocsit... Ez a centírozás nem nagy péz, viszont ha már volt szabályozva, akkor valszeg csak a csere segít mjad, de kihangsúlyoznám, hogy ha tényleg ez a baj!Kíváncsi lennék pl. Uhuhu véleményére, mert ő azért képben van ilyen téren.Biztos benéz majd ide hisz' kózás embőr! :D Amúgy most mondjam meg, hogy nekem idáig 2k-ba van a gépem, és csak néhány "apróság" lett megcsinálva rajta? :)
*Fószer* Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Köszi Warwolf! Nem csak erre gondoltam a sok píznél. Valszeg karosszériáshoz is kéne mennie, meg a terveket is meg kéne valahogy valósítani, és az sem volt semmi, amibe edig került.
warwolf Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Köszi Warwolf! Nem csak erre gondoltam a sok píznél. Valszeg karosszériáshoz is kéne mennie, meg a terveket is meg kéne valahogy valósítani, és az sem volt semmi, amibe edig került. Általában egy férfi hobbija mindig sokba kerül.Törődj bele, ez van. 8) De a végén lesz egy király géped, és csak ez lebegjen a szemed előtt!!!!!! :)
warwolf Elküldve December17, 2004 Elküldve December17, 2004 Ezt most találtam. http://automotor.hu/index.php?apps=cikk&cikk=1510
tourist Elküldve December17, 2004 Szerző Elküldve December17, 2004 :) Valszeg sokba fog még nekem kerülni alaposan rendbe rakatni ezt a kocsit... Ebben teljesen egyetértek. :) Részemről az autó árának az egynegyedét költöttem új (gyári) alkatrészekre. Pedig nem leharcolt darabként vettem 5 évesen három éve... gondolom Te sem. Ne búsulj, a "meghálálja" szó mormolása érezhetően enyhíti a számla kifizetésekor érzett enyhe rosszullétet." :wink: Fék-témához annyit, hogy szvsz hűtött tárcsát nem túl jó ötlet felszabályozni. Persze, elvileg ott van a kopásjelző bemarás de hát... A fékkel nem viccelünk... :oops:
warwolf Elküldve December17, 2004 Elküldve December17, 2004 Fék-témához annyit, hogy szvsz hűtött tárcsát nem túl jó ötlet felszabályozni. Persze, elvileg ott van a kopásjelző bemarás de hát... A fékkel nem viccelünk... :oops: Hát tudhattam én, hogy nektek miféle tárcsáitok vannak a gépen? :) Amúgy az viszont igaz, hogy kormánnyal, és fékkel nem viccelünk! 8) :!:
uhuhu Elküldve December17, 2004 Elküldve December17, 2004 Fék-témához annyit, hogy szvsz hűtött tárcsát nem túl jó ötlet felszabályozni. Persze, elvileg ott van a kopásjelző bemarás de hát... A fékkel nem viccelünk... :oops: Hát tudhattam én, hogy nektek miféle tárcsáitok vannak a gépen? :) Amúgy az viszont igaz, hogy kormánnyal, és fékkel nem viccelünk! 8) :!: Heeló! a tigriseken hütött tárcsa van. szabályozni nem szabad, mert kopás utáni felszbályozásnál minimun méret alá csökkena tárcsa mérete /vastagsága, és akkor a nagy hötöl megrepedezhet. A fék nem játék............
warwolf Elküldve December17, 2004 Elküldve December17, 2004 Köszönöm a felhomályosítást, igazándiból arra apelláltam, hogy ha Corsa alapokra épült a gép, esetleg............. Akkor viszont azokat a féktárcsákat el kell majd dobni szvsz. 8)
uhuhu Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 Köszönöm a felhomályosítást, igazándiból arra apelláltam, hogy ha Corsa alapokra épült a gép, esetleg............. Akkor viszont azokat a féktárcsákat el kell majd dobni szvsz. 8) bizony. el kell dobni, ha a válla elrte a te vállad szélességét :))))) ennek egy hátulütője van: a gyári féktárcsa olyan 45 ezerbe kerül. :cry: és nekem is kell lassan cserélnem :cry:
kori Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 Ebbe a 45 ezres játékpa én is bekapcsolódom,mert most van határon a tárcsa,de a betét még csak félig vannak lekopva :twisted:
Recommended Posts