bocika Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 Az egész rendszert nem tisztitottam ki,a tartályt azelött csináltam mielött irtam a fórumra!
*Fószer* Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 Kis helyzetjelentés: Moci bepróbázva kb-re, de hogy ne legyen egyszerű a dolog, a tűzfalat is vágni kell, mert nem fér el az új szívócső, alul is nagyon necces közelségben van a kipuf meg az első stabilizátor, de azért elmegy.
uhuhu Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 bbbázzzeg.... mééég mindig csak bepróbázva van???? aszthittem má minnyá készvan.... elég lassan megy :) :) ménem csapkodod meg a szerelőket már, hogy iparkoggyanak???
bocika Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 akkor gondolom nem most kezdted csinálni a vasat.Meg tudnád ondani hogy ugy nkb mennyibe van a motor a felujitás meg a szerelés????
bocika Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 Tényleg *Fószer* Ricky mondta te udod hogy kell kicserélni a világítést a közép konzolon ahol az időt megy a dátumot mutatja.Megosztod velem a tudást?
*Fószer* Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 akkor gondolom nem most kezdted csinálni a vasat.Meg tudnád ondani hogy ugy nkb mennyibe van a motor a felujitás meg a szerelés???? Valóban nem... Sajnos nem ilyen egyszerű a dolog, mert nem is a motor felújítása az, ami sokba kerül, hanem a többi hozzávaló. Sok mindent kell cserézni, ha normálisan meg akarja csinálni az ember. Tényleg *Fószer* Ricky mondta te udod hogy kell kicserélni a világítést a közép konzolon ahol az időt megy a dátumot mutatja.Megosztod velem a tudást? Ezt honnan vette??? :) Viszont itt körülnézhetsz, hátha találsz hasznos infót: http://www.aty.hu/kek/
warwolf Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 Kis helyzetjelentés: http://img.tar.hu/foszer-/size2/21642732.jpg Moci bepróbázva kb-re, de hogy ne legyen egyszerű a dolog, a tűzfalat is vágni kell, mert nem fér el az új szívócső, alul is nagyon necces közelségben van a kipuf meg az első stabilizátor, de azért elmegy. Joban jártál volna egy C20XE-vel, meg egy rendes szerelőbrigáddal.Megfelelő utánajárás után az a moci már régen a helyén lenne. :)
mélykék76 Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 ....Moci bepróbázva kb-re, de hogy ne legyen egyszerű a dolog, a tűzfalat is vágni kell, mert nem fér el az új szívócső, alul is nagyon necces közelségben van a kipuf meg az első stabilizátor, de azért elmegy.... És mikor fog vágtatni mánnnnn ? :)
Ricky Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 Ezt honnan vette??? :) Nem vette sehonnan, azt mondta 'Kérdezd meg esetleg Fószert LEHET, HOGY TUDJA' http://www.wds-tuning.de/tigra16v.html
warwolf Elküldve November4, 2006 Elküldve November4, 2006 Az alattunk lakók hölgyszakasza most vett egy ilyen gépsast, feketében.Ja, és 1.6-os verzióban.......... :unsure: Mármint Tigrát :blink:
Demó Elküldve November4, 2006 Elküldve November4, 2006 Nálam is áll egy fekete Tigra a ház elött, a motort most készítjük fel a szívátültetésre. :blink: Most még csak egy 1.4-es van benne, de ez iszonyatosan lusta. 4000 alatt nem lehet vele közlekedni. 1-ben úgy húz, mint a Corsám 3-ban. :unsure:
warwolf Elküldve November4, 2006 Elküldve November4, 2006 1-ben úgy húz, mint a Corsám 3-ban. :unsure: Nem fordítva? :blink: Egyébként én úgy tudom, hogy kicsiny hazánkban az 1.6-os Tigra igen ritka darabnak számít.Zömében az 1.4 volt a "tömegcikk".
Demó Elküldve November4, 2006 Elküldve November4, 2006 Nem fordítva? :blink: Nem fordítva, ha úgy lenne, akkor inkább az 1.4-es tenném a Corsába. :unsure:
warwolf Elküldve November4, 2006 Elküldve November4, 2006 Nem fordítva, ha úgy lenne, akkor inkább az 1.4-es tenném a Corsába. :unsure: Te figy' már!Ha a Corsád 3.-ban van, akkor már bőven 100 fölött repesztesz nem?Az meg elég szép dolog lenne egy F15-ös váltóval szerelt 1.4-es motortól 1-ben...........
Demó Elküldve November4, 2006 Elküldve November4, 2006 Te figy' már!Ha a Corsád 3.-ban van, akkor már bőven 100 fölött repesztesz nem?Az meg elég szép dolog lenne egy F15-ös váltóval szerelt 1.4-es motortól 1-ben........... "1-ben úgy húz, mint a Corsám 3-ban." Itt a húz a kulcsszó, ami nem a sebességre szokott vonatkozni, hanem a nyomatékra, gyorsulásra. :unsure:
redline Elküldve November6, 2006 Elküldve November6, 2006 http://www.racing-team-baden.de/Treffen_20...02006%20178.jpg ez az auto nagyon szép, de valamit kellett volna csinálni a hátsó híddal mert a piros dobfék nagyon bénán néz ki a 17es kerék meg a szürkés fény mellett :unsure: Nálam is áll egy fekete Tigra a ház elött, a motort most készítjük fel a szívátültetésre. :blink: ez is c20xe? ;) vagy csak 1.6?
warwolf Elküldve November6, 2006 Elküldve November6, 2006 ez is c20xe? :blink: vagy csak 1.6? Petinél 1.4 áll a ház előtt...........mos'még! ;) Amúgy körbenéztem szomszédlány Tigrincsét.........éshát.............nem véletlenül volt ez 950e.Sztem az egész bal oldala puffos volt, meg a bal eleje is.........Gyanusan néz ki............hézagok, miegymás...............új lámpa........a jobbos fakóbb.......... ilyenek.......... :unsure:
Atommanó Elküldve November6, 2006 Elküldve November6, 2006 :unsure: Ténlyeg Fószer Tigrájáról tud valaki valamit? Elkészült? Szétproladt? Mi lett vele?
Demó Elküldve November6, 2006 Elküldve November6, 2006 ez az auto nagyon szép, de valamit kellett volna csinálni a hátsó híddal mert a piros dobfék nagyon bénán néz ki a 17es kerék meg a szürkés fény mellett :unsure: ez is c20xe? :blink: vagy csak 1.6? Még 1.4, de már csak pár napja van hátra. ;) Épp ma csináltuk a C20XE-t, ami belemegy. Kapott új vezérmüszíjat, feszítö- és vezetögörgöt, vízpumpát és új X20XEV kartertömítést. A többi majd holnap jön. Lesz még új szelepfedéltömítés és kap egy kis Hammerit-ot hogy ne rozsdásodjon a blokk.
mackosajt Elküldve November7, 2006 Elküldve November7, 2006 Petinél 1.4 áll a ház előtt...........mos'még! ;) Amúgy körbenéztem szomszédlány Tigrincsét.........éshát.............nem véletlenül volt ez 950e.Sztem az egész bal oldala puffos volt, meg a bal eleje is.........Gyanusan néz ki............hézagok, miegymás...............új lámpa........a jobbos fakóbb.......... ilyenek.......... :unsure: Rózsi után szabadon... :blink: kár, amúgy, hogy a magyar karosszériások néha igencsak kritikán aluli teljesítményt produkálnak. (tisztelet a kivételnek). Ha jól dolgoztak volna, akkor a jelek szerint csak a lámpa árulkodhatna. Még 1.4, de már csak pár napja van hátra. ;) Épp ma csináltuk a C20XE-t, ami belemegy. Kapott új vezérmüszíjat, feszítö- és vezetögörgöt, vízpumpát és új X20XEV kartertömítést. A többi majd holnap jön. Lesz még új szelepfedéltömítés és kap egy kis Hammerit-ot hogy ne rozsdásodjon a blokk. Ez is spéci féltengelyeket kap, vagy ebbe mi fog kerülni? ha szabad tudni?
Demó Elküldve November7, 2006 Elküldve November7, 2006 Ez is spéci féltengelyeket kap, vagy ebbe mi fog kerülni? ha szabad tudni? A B Corsába és az A Tigrába nem kellenek speciális tengelyek, mert a kadetté passzol, kicsit lerövidítve. Elvileg, de hogy tényleg passzolni fog-e, az majd kiderül, ha rakom össze. :unsure:
warwolf Elküldve Március30, 2007 Elküldve Március30, 2007 Ma emberbaráti szeretetből felajánlottam a szolgálataimat az alattunk lakó kis hölgynek, hogy megcsináltatom az autója (Tigra X16XE) önindítóját.Már napok óta ott állt a házunk előtt, ami nem lett volna baj, csak éppen rossz helyen.Pont a bejárati kapuval szemben, így se'ki, se'be nem lehetett tolatás nélkül menni. Szóval átadta a kulcsot, aztán elviharzott. Nézegettem, hogy nyilván nem az utcán kellene nekilátni a műveletnek, és szerencsére a szomszédban éppen kőmunkások tevékenykedtek, így a kezdő löket meg is volt. ;) Beálltam az udvarba, aztán gétető felnyit, és.............rájöttem, hogy nem tudtam, mire is vállalkoztam.Kb. mint ha Demó sokszelepes motorterét láttam volna.Leejteni nem kell semmit, mert úgysem esik keresztül a motortéren! :blush: Miután ezt felmértem, inkább alulról közelítettem meg a témát.Nem volt 1Xű móka, de leoperáltam a dolgot. Elvittem egy villanyászhoz, szal már nálam is van a dolog.Szénkefék, bendix csere volt, mert mind3 alkatrész kuka volt.A legérdekesebb, hogy az eredeti kefék alig voltak elkopva, de mégsem húzott már be az új bendixel a cucc. Holnap felszívom majd magam, aztán megint fetrengek alatta egy sort! :D Mármint a kocsi alatt..... :lol: :lol:
Recommended Posts