Atommanó Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Azért icipicit... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 A szélesítés,azt ennyi szerintem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Úgy néz ki mintha 206-os Pözsó lökös lenne rajta. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Úgy néz ki mintha 206-os Pözsó lökös lenne rajta. :blink: az azért szebb B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Nekem tetszik, főleg a színe. Csak a króm vp nem passzol szvsz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 az azért szebb :D Ne offójá waze ez nem a pözsó topic tee hűtlen. :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Nekem tetszik, főleg a színe. Csak a króm vp nem passzol szvsz :blink: A szín az gyári,de most már más színe van és szerintem rosszabb lett mint volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 (edited) Úgy néz ki mintha 206-os Pözsó lökös lenne rajta. :blink: Hát dejez djári tigra löki! B) És különben is a tigra volt előbb, úgyhogy a pözsó csak egy gyenge utánzat! Módosítva Április18, 2006 : *Fószer* Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Hát dejez djári tigra löki! :blink: És különben is a tigra volt előbb, úgyhogy a pözsó csak egy gyenge utánzat! Gyóvan de akkó is úgy néz ki. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Ne offójá waze ez nem a pözsó topic tee hűtlen. :blink: B) nem offolok, ez csak az összehasonlítás volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 régen sokat állt ez a Tigra egy közlei benyakúton... szép és kész... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 régen sokat állt ez a Tigra egy közlei benyakúton... szép és kész... :D Ez a tigra most is csak áll egy benzinkúton :blink: Így láthatom minden nap B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Ma dagadt a májam ám! Ketten is mondták, hogy milyen szép az autó :D És csajok voltak, szóval nem egy tizperces kapcsolat volt a cél. Azért szivtam az angyalkalámpával is, mert hazafelé sötétben már látszott, hogy kontaktos. A tompitott fsz foglalatában a fain kis nem acél, hanem drótrugó már szét is mászott :blink: De azééé szeretem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Ez a tigra most is csak áll egy benzinkúton :blink: Így láthatom minden nap B) :D :D ;) jah meg a cool a verdás kocsik is itt állnak egy másik benyakúton ;) ;) :D de h ne legyek off szép lett a lámpa Rickyke :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 És csajok voltak, szóval nem egy tizperces kapcsolat volt a cél. A mai világban erre azért ne vegyél mérget! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 A mai világban erre azért ne vegyél mérget! B) :blink: lökött! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocika Elküldve Április30, 2006 Megoszt Elküldve Április30, 2006 Helló mindenki!! Tud valaki segíteni abban hogy tudom kitisztítani a hűtő rendszert (1.4 es Tigra). az előző tulaj valamit beleöntött,most olyan szinű a víz mintha rozsdás lenne vmi benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április30, 2006 Megoszt Elküldve Április30, 2006 a hütő alső csövét lehuzod, a viz kifolyik, visszadugod, feltöltöd, járatod, lehü, lehuzod, kifolyik, feltöltöd..... sötöbö. és ezt addig, amig a rozsdás lé ki nem jön belőle... én ezt ugy 2-3 alkalommal megcsinálnám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 a hütő alső csövét lehuzod, a viz kifolyik, visszadugod, feltöltöd, járatod, lehü, lehuzod, kifolyik, feltöltöd..... sötöbö. és ezt addig, amig a rozsdás lé ki nem jön belőle... én ezt ugy 2-3 alkalommal megcsinálnám... Tegyük hozzá, hogy ioncserélt vízzel, ha egy mód van.Bár Calgonnal a mosógép is tovább ÉG ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocika Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Kösz szépen hétvégén kipróbálom. Calgon nincs, de találtam persilt az a makacs foltokkal is elbíííír!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Csak utána ellenőrizd le a szintet is. Vagy hülyeséget mondok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Csak utána ellenőrizd le a szintet is. Vagy hülyeséget mondok? :) Sztem magától értetődik. Meg különben is lácccccik a tartályban a vízszint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 De ha nem nézed meg, nem tudod, hogy jó-e :) :) Azéé mondtam, mert nekem menni kellett pár karikát csere után, hogy a megfelelő szintre "üljön". Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocika Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Jóóóó!! Csak nekem a tartály is alig volt koszos.Hétvégén pucoltam ki,olyan volt mintha sár lett volna lerakódva rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 és most jó?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts