Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
szép de nem vagyok lexus lámpa rajongó..nekem kicsit sok...de élőben megnézem majd ;)

ha érdekel ma este Ganxsta az oldman'sben....én nem megyek. :blink:

nézegetem már egy ideje...szép az is :D

Na azééé :D Klafa, most ezt én is kihagyom, de szólj, ha mész B)

Elküldve

Köszi B) Az elektromotor az istennek sem akart lejönni...Szóval a végén azt a részt feladtuk, pedig a másik is elektromos, tehát elvileg át kellett volna tudni szerelni, bénák voltunk :blink: Erről van tapasztalatod?

Amúgy nem volt vészes, mi összeforrasztottuk a drótokat, rá is csöppent az a cinizé a lábamra. Persze, tudom, nem mezitláb, papucsban kell garázsba menni :D

Elküldve
Köszi B) Az elektromotor az istennek sem akart lejönni...Szóval a végén azt a részt feladtuk, pedig a másik is elektromos, tehát elvileg át kellett volna tudni szerelni, bénák voltunk :blink: Erről van tapasztalatod?

Amúgy nem volt vészes, mi összeforrasztottuk a drótokat, rá is csöppent az a cinizé a lábamra. Persze, tudom, nem mezitláb, papucsban kell garázsba menni :D

Nekem nem volt magaság állító motorom tehát abban nem tudok segíteni :D azt látni kellene.

Elküldve

Tomi: még nem próbáltam sötétben, nem is tudom, milyen lesz. A gariban próbáltuk, de azért az nem ugyanaz. Kicsit hülyén néz ki ezzel a zöld leddel, ami benne van, de most lusta vagyok megint kiszedni és kicserélni.

Redi: morcositva most egy darabig nem lesz, de egyszer majd szeretném B) csak nekem nem tetszenek a külön feltett szemöldökök :blink:

Rulezke: köszönöm, Te nem vágsz bele ilyesmibe? :D

Nekem nem volt magaság állító motorom tehát abban nem tudok segíteni :D azt látni kellene.

Ha belegondolok, sosem állitgattam, szóval nem is zavar annyira. Én úgysem pakolom meg annyira az autót, hogy állitani kelljen rajta.

Elküldve

Na ez tetszik!!! Bár én még mindig nem értem, hogy hogy lehet olyan légbeömlőt csinálni. :blink: Az nekem nagyon tetszik. Gondolom nem úgy van, hogy kivágják és kész..

Elküldve
Na ez tetszik!!! Bár én még mindig nem értem, hogy hogy lehet olyan légbeömlőt csinálni. :blink: Az nekem nagyon tetszik. Gondolom nem úgy van, hogy kivágják és kész..

láttunk már ilyenre példát

kivágják, picit meghajlitják rácsot bele és vromm vromm

Elküldve

Értem. De a másik megoldás meg elég drága. Én meg még ott sem fényeztettem le, ahol amúgy kellett volna. Hülye vagyok. Előbb tuning, aztán a többi. Több ilyen nem lesz.

Egyébként egyszer úgyis telibe kell már fényezni, mert a sok rohadt kavics szétverte már az elejét. Van rajta egy-két lyuk.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.