Ricky Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 szép de nem vagyok lexus lámpa rajongó..nekem kicsit sok...de élőben megnézem majd ;) ha érdekel ma este Ganxsta az oldman'sben....én nem megyek. :blink: nézegetem már egy ideje...szép az is :D Na azééé :D Klafa, most ezt én is kihagyom, de szólj, ha mész B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Na azééé B) Klafa, most ezt én is kihagyom, de szólj, ha mész :blink: oksi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Na ez is kész lett. :D ;) Bár letört két körmöm, szerintem megérte B) http://img149.imageshack.us/my.php?image=angel4bc.jpg Ezúton is köszönöm a fiúknak a segitséget!!!!!! :blink: Itt a lexus is, kicsit jobb minőségben http://img215.imageshack.us/my.php?image=lexus7qm.jpg Tényleg nagyon szép lett :D ,és egyszerüen be tudtátok rakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Köszi B) Az elektromotor az istennek sem akart lejönni...Szóval a végén azt a részt feladtuk, pedig a másik is elektromos, tehát elvileg át kellett volna tudni szerelni, bénák voltunk :blink: Erről van tapasztalatod? Amúgy nem volt vészes, mi összeforrasztottuk a drótokat, rá is csöppent az a cinizé a lábamra. Persze, tudom, nem mezitláb, papucsban kell garázsba menni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Köszi B) Az elektromotor az istennek sem akart lejönni...Szóval a végén azt a részt feladtuk, pedig a másik is elektromos, tehát elvileg át kellett volna tudni szerelni, bénák voltunk :blink: Erről van tapasztalatod? Amúgy nem volt vészes, mi összeforrasztottuk a drótokat, rá is csöppent az a cinizé a lábamra. Persze, tudom, nem mezitláb, papucsban kell garázsba menni :D Nekem nem volt magaság állító motorom tehát abban nem tudok segíteni :D azt látni kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Ricky! Nagyon szép lett az autód! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Na ez is kész lett. B) :D Bár letört két körmöm, szerintem megérte :blink: http://img149.imageshack.us/my.php?image=angel4bc.jpg] Szép lett, és egyedi.Grat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Próbáltad már sötétben,hogy mennyit világít? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 jolnézki :blink: morcositva mikorlesz? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Tomi: még nem próbáltam sötétben, nem is tudom, milyen lesz. A gariban próbáltuk, de azért az nem ugyanaz. Kicsit hülyén néz ki ezzel a zöld leddel, ami benne van, de most lusta vagyok megint kiszedni és kicserélni. Redi: morcositva most egy darabig nem lesz, de egyszer majd szeretném B) csak nekem nem tetszenek a külön feltett szemöldökök :blink: Rulezke: köszönöm, Te nem vágsz bele ilyesmibe? :D Nekem nem volt magaság állító motorom tehát abban nem tudok segíteni :D azt látni kellene. Ha belegondolok, sosem állitgattam, szóval nem is zavar annyira. Én úgysem pakolom meg annyira az autót, hogy állitani kelljen rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Na ez tetszik!!! Bár én még mindig nem értem, hogy hogy lehet olyan légbeömlőt csinálni. :blink: Az nekem nagyon tetszik. Gondolom nem úgy van, hogy kivágják és kész.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 ....Na ez is kész lett.... Ez is szép lett :blink: Jól néznek ki a kocsidon az ezüstös cuccok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Na ez tetszik!!! Bár én még mindig nem értem, hogy hogy lehet olyan légbeömlőt csinálni. :blink: Az nekem nagyon tetszik. Gondolom nem úgy van, hogy kivágják és kész.. láttunk már ilyenre példát kivágják, picit meghajlitják rácsot bele és vromm vromm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Ricky! Örülök, hogy sikerült... B) Szép lett, de egy morci tényleg elférne rajta... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Modjuk egy ilyen: http://img.tar.hu/foszer-/size2/21248269.jpg :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Neked mi van az autóddal???? Megvan még egyáltalán???? B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Neked mi van az autóddal???? Megvan még egyáltalán???? B) :blink: Holnap-holnapután megyek megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Modjuk egy ilyen: http://img.tar.hu/foszer-/size2/21248269.jpg :blink: Igen, de ezt heggeszteni kell és aztán telibefényezni, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Debiza, a műanyag toldatokat felejtsd is el nyugodtan...csúnya is, és el is rohad a géptető éle... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Értem. De a másik megoldás meg elég drága. Én meg még ott sem fényeztettem le, ahol amúgy kellett volna. Hülye vagyok. Előbb tuning, aztán a többi. Több ilyen nem lesz. Egyébként egyszer úgyis telibe kell már fényezni, mert a sok rohadt kavics szétverte már az elejét. Van rajta egy-két lyuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Igen, de ezt heggeszteni kell és aztán telibefényezni, nem? bizony 1 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Tényleg kell a tigrára a morci. Nem vagyok oda ezért a tigráért de a morcosítás szép lett rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 RS tuning.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 RS tuning.... B) Nem hasonlít az rs tuning többi autójára,olyan mintha nem is ők csinálták volna :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts