Ricky Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 szép de nem vagyok lexus lámpa rajongó..nekem kicsit sok...de élőben megnézem majd ;) ha érdekel ma este Ganxsta az oldman'sben....én nem megyek. :blink: nézegetem már egy ideje...szép az is :D Na azééé :D Klafa, most ezt én is kihagyom, de szólj, ha mész B)
Gelko Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Na azééé B) Klafa, most ezt én is kihagyom, de szólj, ha mész :blink: oksi :D
coupe Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Na ez is kész lett. :D ;) Bár letört két körmöm, szerintem megérte B) http://img149.imageshack.us/my.php?image=angel4bc.jpg Ezúton is köszönöm a fiúknak a segitséget!!!!!! :blink: Itt a lexus is, kicsit jobb minőségben http://img215.imageshack.us/my.php?image=lexus7qm.jpg Tényleg nagyon szép lett :D ,és egyszerüen be tudtátok rakni?
Ricky Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Köszi B) Az elektromotor az istennek sem akart lejönni...Szóval a végén azt a részt feladtuk, pedig a másik is elektromos, tehát elvileg át kellett volna tudni szerelni, bénák voltunk :blink: Erről van tapasztalatod? Amúgy nem volt vészes, mi összeforrasztottuk a drótokat, rá is csöppent az a cinizé a lábamra. Persze, tudom, nem mezitláb, papucsban kell garázsba menni :D
coupe Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Köszi B) Az elektromotor az istennek sem akart lejönni...Szóval a végén azt a részt feladtuk, pedig a másik is elektromos, tehát elvileg át kellett volna tudni szerelni, bénák voltunk :blink: Erről van tapasztalatod? Amúgy nem volt vészes, mi összeforrasztottuk a drótokat, rá is csöppent az a cinizé a lábamra. Persze, tudom, nem mezitláb, papucsban kell garázsba menni :D Nekem nem volt magaság állító motorom tehát abban nem tudok segíteni :D azt látni kellene.
corsarulez Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Ricky! Nagyon szép lett az autód! :blink:
warwolf Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Na ez is kész lett. B) :D Bár letört két körmöm, szerintem megérte :blink: http://img149.imageshack.us/my.php?image=angel4bc.jpg] Szép lett, és egyedi.Grat. :D
rtomi Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Próbáltad már sötétben,hogy mennyit világít? :blink:
Ricky Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 Tomi: még nem próbáltam sötétben, nem is tudom, milyen lesz. A gariban próbáltuk, de azért az nem ugyanaz. Kicsit hülyén néz ki ezzel a zöld leddel, ami benne van, de most lusta vagyok megint kiszedni és kicserélni. Redi: morcositva most egy darabig nem lesz, de egyszer majd szeretném B) csak nekem nem tetszenek a külön feltett szemöldökök :blink: Rulezke: köszönöm, Te nem vágsz bele ilyesmibe? :D Nekem nem volt magaság állító motorom tehát abban nem tudok segíteni :D azt látni kellene. Ha belegondolok, sosem állitgattam, szóval nem is zavar annyira. Én úgysem pakolom meg annyira az autót, hogy állitani kelljen rajta.
Ricky Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 Na ez tetszik!!! Bár én még mindig nem értem, hogy hogy lehet olyan légbeömlőt csinálni. :blink: Az nekem nagyon tetszik. Gondolom nem úgy van, hogy kivágják és kész..
mélykék76 Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 ....Na ez is kész lett.... Ez is szép lett :blink: Jól néznek ki a kocsidon az ezüstös cuccok.
redline Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 Na ez tetszik!!! Bár én még mindig nem értem, hogy hogy lehet olyan légbeömlőt csinálni. :blink: Az nekem nagyon tetszik. Gondolom nem úgy van, hogy kivágják és kész.. láttunk már ilyenre példát kivágják, picit meghajlitják rácsot bele és vromm vromm
Atommanó Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 Ricky! Örülök, hogy sikerült... B) Szép lett, de egy morci tényleg elférne rajta... :blink:
*Fószer* Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 Modjuk egy ilyen: http://img.tar.hu/foszer-/size2/21248269.jpg :blink:
Atommanó Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 Neked mi van az autóddal???? Megvan még egyáltalán???? B) :blink:
*Fószer* Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 Neked mi van az autóddal???? Megvan még egyáltalán???? B) :blink: Holnap-holnapután megyek megnézni.
Ricky Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 Modjuk egy ilyen: http://img.tar.hu/foszer-/size2/21248269.jpg :blink: Igen, de ezt heggeszteni kell és aztán telibefényezni, nem?
Atommanó Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 Debiza, a műanyag toldatokat felejtsd is el nyugodtan...csúnya is, és el is rohad a géptető éle... :blink:
Ricky Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 Értem. De a másik megoldás meg elég drága. Én meg még ott sem fényeztettem le, ahol amúgy kellett volna. Hülye vagyok. Előbb tuning, aztán a többi. Több ilyen nem lesz. Egyébként egyszer úgyis telibe kell már fényezni, mert a sok rohadt kavics szétverte már az elejét. Van rajta egy-két lyuk.
redline Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 Igen, de ezt heggeszteni kell és aztán telibefényezni, nem? bizony 1 2
coupe Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 Tényleg kell a tigrára a morci. Nem vagyok oda ezért a tigráért de a morcosítás szép lett rajta.
coupe Elküldve Április18, 2006 Elküldve Április18, 2006 RS tuning.... B) Nem hasonlít az rs tuning többi autójára,olyan mintha nem is ők csinálták volna :blink:
Recommended Posts