Tom Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Bízom benne, hogy még ma. Már hívtam apámat, hogy estére ne csináljon programot, 8-ra hazaérek, átveszem a szerelőgatyót és már kezdődhet is a transzplantáció :blink: Szerelőgatyós képeket is kérünk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 www.machomedia.hu Itt sokkal jobb képeket fogsz találni :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 www.machomedia.hu Itt sokkal jobb képeket fogsz találni :blink: B) Köszi a linket, de azért csak küldj szerelőgatyós képeket és majd döntünk (sört magunkba). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ok, majd csinálok a gatyáról egy képet B) Na mindjárt jön a redi, aztán lesz nemulass! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 A lámpa: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060405/SP_...ltoltes.hu_.jpg és a beígért szerelőgatyás kép :blink: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060405/SP_...ltoltes.hu_.jpg Telefonnal csináltam, de azért nagyjából kivehető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 ....A lámpa:.... Gratula, cép lett :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Köszönöm! Nekem is tetszik :blink: Bár Fószernek igaza volt, amikor azt mondta, hogy "kicsit faragni kell", szenvedtünk vele rendesen, meg még fogunk is, mert még nem egészen jó. De örülök neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Nagyon szép lett az autó! Ügyi vagy! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 ....mert még nem egészen jó.... Mi nem stimmel ? ....De örülök neki.... Ez a lényeg :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Eleve a lámpa kialakítása + a gumicsík, ráadásul nem volt rajta körbe gumi, csak a felső felén és kb. 2 cm vastag...Szóval le kellett szedni a gyáriról a gumit, ami viszont nem úgy passzol a testre, ahogy kéne, mivel vékonyabb, stb. + a méretekkel is van egy kis gond, de megoldjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 szép lett a lámpa Ricky de sztem a szerelőgatyós képeket senki sem igy képzelte :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 szép lett a lámpa Ricky de sztem a szerelőgatyós képeket senki sem igy képzelte :D ;) Köszönöm! :blink: a szerelőgatyós képeket senki sem igy képzelte :D ;) Pech. Én betartottam az ígéretem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Köszönöm! :blink: Pech. Én betartottam az ígéretem. B) igaz mindkettőt élőben kell majd megcsodálni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Eleve a lámpa kialakítása + a gumicsík, ráadásul nem volt rajta körbe gumi, csak a felső felén és kb. 2 cm vastag...Szóval le kellett szedni a gyáriról a gumit, ami viszont nem úgy passzol a testre, ahogy kéne, mivel vékonyabb, stb. + a méretekkel is van egy kis gond, de megoldjuk. Sajnos ezek a "Lexus style" lámpák nem precíz kidolgozásukról híresek B) Kis faragás itt-ott ? Legalább egyedi lámpád van :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Ok, majd csinálok a gatyáról egy képet B) Na mindjárt jön a redi, aztán lesz nemulass! :blink: persze, mert csak a gatya van a képen ;) ;) Nem rosz ez a lámpa, de egy jó nagy szárnyat elbirna az autó :D Komolyan mondom kicsit irigylem a Tigrásokat. Az autó alapból elég morci, könnyű ültetni is hogy jól nézzen ki, bejön ez a zsebkupé méret és forma....ja és lehet rá szép szárnyat is tenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Én semmi pénzért nem tennék rá nagyobb szárnyat. Eleve nem tetszenek (kivéve Ákosék Astráját, az nagyon zúzós), meg 90LE-hez nem kell akkora szárny :blink: Ültetni akkor fogok, ha majd németországi minőségű útjaink lesznek. Viszont van még egy tervem a hónapban, majd megmutatom azt is B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Én semmi pénzért nem tennék rá nagyobb szárnyat. Eleve nem tetszenek (kivéve Ákosék Astráját, az nagyon zúzós), meg 90LE-hez nem kell akkora szárny B) Ültetni akkor fogok, ha majd németországi minőségű útjaink lesznek. Viszont van még egy tervem a hónapban, majd megmutatom azt is :D :D Szép lett az ótó gratula. De mostmár jó lenne élőben is látni... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Szép lett az ótó gratula. De mostmár jó lenne élőben is látni... :blink: Gyere szombaton a Di-ferhez :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Gyere szombaton a Di-ferhez :D :blink: Hát én ott leszek. GSi rulez. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Szia Ricky! Céépek az új lámpáid :D ( csak tudod,hogy én nem cseréztem volna le.) :blink: De nemsokára még szebb lesz a kisótód. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Szia Ricky! Céépek az új lámpáid ;) ( csak tudod,hogy én nem cseréztem volna le.) :blink: De nemsokára még szebb lesz a kisótód. :D ;) Tudom, de a gyárit mindenképp megtartom, tehát ha akarom, visszalegózom. Te mindent tudsz rólam B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Na ez is kész lett. :D :D Bár letört két körmöm, szerintem megérte B) http://img149.imageshack.us/my.php?image=angel4bc.jpg Ezúton is köszönöm a fiúknak a segitséget!!!!!! :blink: Itt a lexus is, kicsit jobb minőségben http://img215.imageshack.us/my.php?image=lexus7qm.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Az Angel Eyes nagyon szép lett .... Gratula Ricky :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Köszönöm!!!!! A másik nem tetszik? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Köszönöm!!!!! A másik nem tetszik? :blink: szép de nem vagyok lexus lámpa rajongó..nekem kicsit sok...de élőben megnézem majd :D ha érdekel ma este Ganxsta az oldman'sben....én nem megyek. B) nézegetem már egy ideje...szép az is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts