Tom Elküldve Április4, 2006 Elküldve Április4, 2006 Bízom benne, hogy még ma. Már hívtam apámat, hogy estére ne csináljon programot, 8-ra hazaérek, átveszem a szerelőgatyót és már kezdődhet is a transzplantáció :blink: Szerelőgatyós képeket is kérünk! B)
Ricky Elküldve Április4, 2006 Elküldve Április4, 2006 www.machomedia.hu Itt sokkal jobb képeket fogsz találni :blink: B)
szabot Elküldve Április4, 2006 Elküldve Április4, 2006 www.machomedia.hu Itt sokkal jobb képeket fogsz találni :blink: B) Köszi a linket, de azért csak küldj szerelőgatyós képeket és majd döntünk (sört magunkba). :D
Ricky Elküldve Április4, 2006 Elküldve Április4, 2006 Ok, majd csinálok a gatyáról egy képet B) Na mindjárt jön a redi, aztán lesz nemulass! :blink:
Ricky Elküldve Április5, 2006 Elküldve Április5, 2006 A lámpa: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060405/SP_...ltoltes.hu_.jpg és a beígért szerelőgatyás kép :blink: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060405/SP_...ltoltes.hu_.jpg Telefonnal csináltam, de azért nagyjából kivehető.
Ricky Elküldve Április5, 2006 Elküldve Április5, 2006 Köszönöm! Nekem is tetszik :blink: Bár Fószernek igaza volt, amikor azt mondta, hogy "kicsit faragni kell", szenvedtünk vele rendesen, meg még fogunk is, mert még nem egészen jó. De örülök neki.
corsarulez Elküldve Április5, 2006 Elküldve Április5, 2006 Nagyon szép lett az autó! Ügyi vagy! :blink:
mélykék76 Elküldve Április5, 2006 Elküldve Április5, 2006 ....mert még nem egészen jó.... Mi nem stimmel ? ....De örülök neki.... Ez a lényeg :blink:
Ricky Elküldve Április5, 2006 Elküldve Április5, 2006 Eleve a lámpa kialakítása + a gumicsík, ráadásul nem volt rajta körbe gumi, csak a felső felén és kb. 2 cm vastag...Szóval le kellett szedni a gyáriról a gumit, ami viszont nem úgy passzol a testre, ahogy kéne, mivel vékonyabb, stb. + a méretekkel is van egy kis gond, de megoldjuk.
Gelko Elküldve Április5, 2006 Elküldve Április5, 2006 szép lett a lámpa Ricky de sztem a szerelőgatyós képeket senki sem igy képzelte :blink: B)
Ricky Elküldve Április5, 2006 Elküldve Április5, 2006 szép lett a lámpa Ricky de sztem a szerelőgatyós képeket senki sem igy képzelte :D ;) Köszönöm! :blink: a szerelőgatyós képeket senki sem igy képzelte :D ;) Pech. Én betartottam az ígéretem. B)
Gelko Elküldve Április5, 2006 Elküldve Április5, 2006 Köszönöm! :blink: Pech. Én betartottam az ígéretem. B) igaz mindkettőt élőben kell majd megcsodálni :D :D
mélykék76 Elküldve Április5, 2006 Elküldve Április5, 2006 Eleve a lámpa kialakítása + a gumicsík, ráadásul nem volt rajta körbe gumi, csak a felső felén és kb. 2 cm vastag...Szóval le kellett szedni a gyáriról a gumit, ami viszont nem úgy passzol a testre, ahogy kéne, mivel vékonyabb, stb. + a méretekkel is van egy kis gond, de megoldjuk. Sajnos ezek a "Lexus style" lámpák nem precíz kidolgozásukról híresek B) Kis faragás itt-ott ? Legalább egyedi lámpád van :blink:
redline Elküldve Április5, 2006 Elküldve Április5, 2006 Ok, majd csinálok a gatyáról egy képet B) Na mindjárt jön a redi, aztán lesz nemulass! :blink: persze, mert csak a gatya van a képen ;) ;) Nem rosz ez a lámpa, de egy jó nagy szárnyat elbirna az autó :D Komolyan mondom kicsit irigylem a Tigrásokat. Az autó alapból elég morci, könnyű ültetni is hogy jól nézzen ki, bejön ez a zsebkupé méret és forma....ja és lehet rá szép szárnyat is tenni :D
Ricky Elküldve Április5, 2006 Elküldve Április5, 2006 Én semmi pénzért nem tennék rá nagyobb szárnyat. Eleve nem tetszenek (kivéve Ákosék Astráját, az nagyon zúzós), meg 90LE-hez nem kell akkora szárny :blink: Ültetni akkor fogok, ha majd németországi minőségű útjaink lesznek. Viszont van még egy tervem a hónapban, majd megmutatom azt is B) :D
Tom Elküldve Április5, 2006 Elküldve Április5, 2006 Én semmi pénzért nem tennék rá nagyobb szárnyat. Eleve nem tetszenek (kivéve Ákosék Astráját, az nagyon zúzós), meg 90LE-hez nem kell akkora szárny B) Ültetni akkor fogok, ha majd németországi minőségű útjaink lesznek. Viszont van még egy tervem a hónapban, majd megmutatom azt is :D :D Szép lett az ótó gratula. De mostmár jó lenne élőben is látni... :blink:
Ricky Elküldve Április5, 2006 Elküldve Április5, 2006 Szép lett az ótó gratula. De mostmár jó lenne élőben is látni... :blink: Gyere szombaton a Di-ferhez :D B)
Tom Elküldve Április5, 2006 Elküldve Április5, 2006 Gyere szombaton a Di-ferhez :D :blink: Hát én ott leszek. GSi rulez. B)
rtomi Elküldve Április6, 2006 Elküldve Április6, 2006 Szia Ricky! Céépek az új lámpáid :D ( csak tudod,hogy én nem cseréztem volna le.) :blink: De nemsokára még szebb lesz a kisótód. B) :D
Ricky Elküldve Április6, 2006 Elküldve Április6, 2006 Szia Ricky! Céépek az új lámpáid ;) ( csak tudod,hogy én nem cseréztem volna le.) :blink: De nemsokára még szebb lesz a kisótód. :D ;) Tudom, de a gyárit mindenképp megtartom, tehát ha akarom, visszalegózom. Te mindent tudsz rólam B) :D
Ricky Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Na ez is kész lett. :D :D Bár letört két körmöm, szerintem megérte B) http://img149.imageshack.us/my.php?image=angel4bc.jpg Ezúton is köszönöm a fiúknak a segitséget!!!!!! :blink: Itt a lexus is, kicsit jobb minőségben http://img215.imageshack.us/my.php?image=lexus7qm.jpg
Gelko Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Az Angel Eyes nagyon szép lett .... Gratula Ricky :blink:
Gelko Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Köszönöm!!!!! A másik nem tetszik? :blink: szép de nem vagyok lexus lámpa rajongó..nekem kicsit sok...de élőben megnézem majd :D ha érdekel ma este Ganxsta az oldman'sben....én nem megyek. B) nézegetem már egy ideje...szép az is :D
Recommended Posts